Proslo je 5 godina od kada su to zadnji puta emitirali na novoj tv.
To mi je bio najbolji crtic koji sam ikad gledao.
Meni se isprve nije svidjela sinkronizirana verzija, ali novi glas od mjeseceve ratnice mi je bio super. (dunno why)
Tad je počela moja fascinacija japanskim crtanim likovima
Sailor Moon je definitivno bio najbolji crtić takve vrste kojeg sam pogledala.
Još se danas sjećam svoje ljubavi prema Maski u smokingu i divljenju Mjesečevoj Ratnici
meni je crtić bio super dok ga nisu sinkronizirali. tad su ga skroz uništili. kad se sjetim onih scena kad jedna od cura šizi, faca samo što ne eksplodira, a gasić mrtvo hladno kaže ljuta sam. ako ga ikad opet puste, za odraslu djecu nek puštaju u kasnijim satima nesinkronizirano.
Da održim ovu temu živom, radnja ove teme ce se odvijati po poglavljima. Pa evo, I. Poglavlje : Najdraža dobra ratnica
Meni osobno je Uranova ratnica. Dosla je u paketu sa neptunovom ratnicom.
Ajme, Venerina ratnica Bila je i moja najdraža.
Sjećam se kako sam se s prijateljicama igrala Mjesečeve ratnice, pa je svaka bila ona ratnica čiji je planet njezin zaštitinik u horoskopu
Najsimpatičnija je bila Amy, ona kratkokosa.
I sjećam se Marsove ratnice (mislim da je to bila ta) koja je bila dosta temperamentra.
I Usagina mačka Luna s mjesecom na čelu
Najfascinantnija - S. Saturn
Totalna *hypno* ratnica - S. Pluton...
Ima valjda 10 godina da nisam gledala taj crtić (nikad na novoj, na rtl II -)
A da sam bila i ostala fan govori i činjenica da i danas nosim na ključevima privjesak iz S. Moon stripa... Metalna pločica. S jedne strane S. Mars, s druge japanski znakovi ko na onim njenim bijelim trakicama za uništavanje zlih sila.
p.s. Koliko god voljela taj crtić, ali cmizdravicu Bunny nikad nisam mogla prežvakati... Ta kvočka cmizdri na sve i sva! Da sam bila na Luninom mjestu, ne bi joj samo facu izgrebala... I koliko god njena i Mamoruova ljubav bila epska... Sam dragi bog zna kaj on vidi u njoj... Zato više volim ove starije cure - pametne, odgovorne, uvijek smirene i u svakoj situaciji imaju rješenje.
jao kako se vi još sjećate svih likova... ja moram malo proguglati da bih znala nešto reći. ali znam da sam ju obavezno gledala, ne znam dal sam koju propustila. svako jutro kad je bila - ja kod susjede (ona bila solo doma) i gledaj