mene vec tako nesto mjesec dana boli...
s ljeve strane pretezno oko grudi kao da me nesto probode po 30 sek i onda prestane i tako puno puta u jednom dannu al kod mene nema veze s disanjem vise sam luda
ne znam sta bi ti to moglo biti... jednostavno kad ti se to dogodi, lezi, digni noge... popij malo vode i smiri se... jer moze biti od napora... ne bi bilo lose otici na sistematski da se iskljuci mogucnost a.p, ili stenokardije...
Meni se znalo dogoditi da mi srce kao preskače. Par puta mi se stegne nepravilnim brzim razmacima, tipa kao kad ti kapak titra sam od sebe. I otišao ja na ekg već lagano sluđen i legnem na stol, snimi me sestra i ništa. Kad ono tek silazim sa stola i evo opet preskače. Doktorica me pregledala s tim nalazima i zaključila da mi je srce skroz u redu i ispratila čudljivim pogledom iz ordinacije.
Kasnije sam to pričao svojoj majci koja je rekla da mi je to sigurno od stresa. Mislil da ima pravo jer zna mi se vratiti baš u takvim situacijama i danas. Al eto živ sam, zdrav, i grčim oko srca.
Meni se znalo dogoditi da mi srce kao preskače. Par puta mi se stegne nepravilnim brzim razmacima, tipa kao kad ti kapak titra sam od sebe. I otišao ja na ekg već lagano sluđen i legnem na stol, snimi me sestra i ništa. Kad ono tek silazim sa stola i evo opet preskače. Doktorica me pregledala s tim nalazima i zaključila da mi je srce skroz u redu i ispratila čudljivim pogledom iz ordinacije.
Kasnije sam to pričao svojoj majci koja je rekla da mi je to sigurno od stresa. Mislil da ima pravo jer zna mi se vratiti baš u takvim situacijama i danas. Al eto živ sam, zdrav, i grčim oko srca.
običnim ekg-om je teško snimiti preskakanje srca, ako te to i dalje bude mučilo trebaš napraviti holter - 24 satno snimanje srčanog ritma. i to traži od svoje doktorice.
inače to se može javiti od stresa, kave, cigareta...
mene uvijek boli kad sjedim dugo za kompom,evo i sad,cirkulacija,misici,nepravilno držanje,jelo
ve ja to znam al džabe
dobra stvar je sto sam pusiti prestala i trudim se pojesti jabuku na dan