Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija
Korisničko ime
Lozinka

Rekreacija Trčanje, teretana, plivanje, bicikl, joga, planinarenje, oprema, ostali načini dangubljenja

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.10.2008., 18:11   #1
buci_bu
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2007.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku buci_bu Pošalji poruku preko MSN korisniku buci_bu
Bol za vrijeme treninga

Ovako, za vrijeme treninga, točnije za vrijeme trčanja na traci u teretani me ponekad zna,kad pojačam tempo, zaboljeti ispod lijevog uha, pa se bol proširi na lijevu stranu vrata, pa na rame i malo ispod njega. Jel netko zna što je uzrok toj boli?
buci_bu is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2008., 18:16   #2
Gutaperka
User awaiting e-mail confirmation

Registracija: Mar 2008.
Quote:
buci_bu kaže: Pogledaj post
Ovako, za vrijeme treninga, točnije za vrijeme trčanja na traci u teretani me ponekad zna,kad pojačam tempo, zaboljeti ispod lijevog uha, pa se bol proširi na lijevu stranu vrata, pa na rame i malo ispod njega. Jel netko zna što je uzrok toj boli?
da se slučajno ne počneš nesvjesno grčiti i stiskat mišiće više nego je potrebno? I prati puls,nemoj previše bit u anaerobnoj zoni pa te onda možda neće bolit
Gutaperka is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2008., 18:32   #3
buci_bu
Registrirani korisnik

Pošalji poruku preko ICQ korisniku buci_bu Pošalji poruku preko MSN korisniku buci_bu
Quote:
Gutaperka kaže: Pogledaj post
da se slučajno ne počneš nesvjesno grčiti i stiskat mišiće više nego je potrebno? I prati puls,nemoj previše bit u anaerobnoj zoni pa te onda možda neće bolit
Pa ne znam zakaj bi se počela grčit, mislim da sam u čist solidnoj formi, a i ne trčim puno,npr.trčim 20minuta, i svakih 5 min pojačavam tempo, s tim da mi oko 10. do 15.min traje ta bol, onda prestane. I kaj točno znači ovo da ne bum previše u anaerobnoj zoni?

Zadnje uređivanje buci_bu : 02.10.2008. at 19:06.
buci_bu is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.10.2008., 18:37   #4
Gutaperka
User awaiting e-mail confirmation

Registracija: Mar 2008.
Quote:
buci_bu kaže: Pogledaj post
Pa ne znam zakaj bi se počela grčit, mislim da sam u čist solidnoj formi, a i ne trčim puno,npr.trčim 20minuta, i svakih 5 min pojačavam tempo, s tim da mi oko 10. do 15.min traje ta bol, onda prestane najjajči tempo. I kaj točno znači ovo da ne bum previše u anaerobnoj zoni?
kad trčiš imaš 3 zone pulsa,najniža za mršavljenje zatim za kondiciju i na kraju anaerobna,pogledaj malo više o tome na Rekreacija jer granice tih zona ovise o dobi i postoje tablice po kojima se izračunavaju.Trebaš kontrolirat koliki ti je puls dok vježbaš pa da ti puls ne ulazi predugo u tu zadnju anaerobnu zonu jer predugo treniranje u toj zoni je loše
Gutaperka is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 03.10.2008., 18:21   #5
buci_bu
Registrirani korisnik

Evo danas bila u teretani, trčala na traci i stavila sam si ono čudo kaj mjeri puls na prst i bio mi je puls u granicama normale, kako sam polako pojačavala tempo tako mi se i puls polako pojačavao, za neke 3,4 jedinice više.I sad pred kraj mi se opet pojavila ta bol,puls mi je bio oko 175,s tim da sam dosta brzo trčala, a zatim je naglo počeo padati i bio je oko 95.Jel normalno da mi puls tak brzo padne i baš eto u trenutku te boliJoš nekaj, fakat sam u dobroj formi, mogu brzo pojačavat tempo i dugo ga držat, i u trenutku kad osjetim tu bol nije da dišem na škrge ili da nemrem pričat.
buci_bu is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2008., 21:52   #6
Balkanka
..odjebaus mikimaus...

Balkanka Avatar

Registracija: Aug 2007.
mene zna za vrijeme trčanja boljet nešto na desnoj strani kod ključne kosti uvijek
Old 08.10.2008., 21:50   #7
sugar_free
Registrirani korisnik

Registracija: Jul 2008.
mene na traci užasno bole listovi cak kao da ce me grč uhvatit
i kosti na preponama... a na spravama me boli sveeeeeee
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza