Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Sport > Formula 1
Korisničko ime
Lozinka

Formula 1 Brm, brm, fiju...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.10.2008., 19:47   #1
The Best F1 Driver
Sebastian V3ttel

The Best F1 Driver Avatar

Registracija: Apr 2008.
Prokletstvo Williamsa

Naletih na ovaj tekst

Danas sam malo surfa po netu i naletija na nešto šta me iznenadilo,virujem da je vridno da se napiše ako netko već nije.
Da sam si truda i malko pogleda povjest formule 1 i podatak se pokaza točnim i nevjerojatnim.

Mnogi se pitaju oće li vozači poput Webbera,Heidfelda,Buttona ikada u svojoj karijeri osvojit naslov prvaka.
Postoji jedna stvar koja jako sugerira da vjerojatno neće nikada,ne zato šta možda nisu sposobni ili dovoljno kvalitetni vozači,nego zato što povjest tako kaže.

Povjest tako govori iz jedne po malo apsurdne tradicije.Naime svi oni vozači koji su vozili barem jednu utrku u karijeri za momčad Sir Franka,nakon odlaska iz iste nikada nisu uspili osvojit prvenstvo.
Počevši od Alana Jonesa,čovika koji je donija prvo prvenstvo za Wiliams pa do Montoye i Ralfa u novije vrime.

Alan Jones,Keke Rosberg,Nelson Piquet,Nigel Mansell,Alain Prost,Damon Hill,Jacques Villeneuve su osvajali prvenstva za Williams i nikada više nakon toga.
Mansell je vozija za Williams prije Ferraria ali prvenstvo je osvoija tek kada se vratija pod okrilje Sir Franka.

Alain Prost i Nelson Piquet su osvajali prije nego su došli u Williams i za Williams ali nikada više iza toga,Prost se umirovia,a Piquet se do kraja karijere vozika u slabašnom Lotusu i Bennetonu i uspija pobjedit još samo na 3 utrke.

Bilo je tu vozača koji nikada nisu osvoili prvenstvo prije Williamsa ali ni posli Williamsa,vozača kao šta su:Coulthard,Montoya,Ralf Schumacher itd.
Jednostavno povjest ne laže pa zato ja postavljam pitanje,hoće li ona trojica navedenih na početku teksta ikada osvojit prvenstvo?

Gledano kroz povjest teško,gotovo sigurno da neće.To Williamsovo prokletstvo mogu nazvat i nekakvim zakonom u formuli 1,a svi znamo da su zakoni napravljeni da ih se krši.

Čudno eto i ja sam probal ovo provijerit i fakat je točno
The Best F1 Driver is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2008., 21:42   #2
Sepa
Forum je moj život

Sepa Avatar

Registracija: Dec 2002.
Quote:
The Best F1 Driver kaže: Pogledaj post
Naletih na ovaj tekst

Danas sam malo surfa po netu i naletija na nešto šta me iznenadilo,virujem da je vridno da se napiše ako netko već nije.
Da sam si truda i malko pogleda povjest formule 1 i podatak se pokaza točnim i nevjerojatnim.

Mnogi se pitaju oće li vozači poput Webbera,Heidfelda,Buttona ikada u svojoj karijeri osvojit naslov prvaka.
Postoji jedna stvar koja jako sugerira da vjerojatno neće nikada,ne zato šta možda nisu sposobni ili dovoljno kvalitetni vozači,nego zato što povjest tako kaže.

Povjest tako govori iz jedne po malo apsurdne tradicije.Naime svi oni vozači koji su vozili barem jednu utrku u karijeri za momčad Sir Franka,nakon odlaska iz iste nikada nisu uspili osvojit prvenstvo.
Počevši od Alana Jonesa,čovika koji je donija prvo prvenstvo za Wiliams pa do Montoye i Ralfa u novije vrime.

Alan Jones,Keke Rosberg,Nelson Piquet,Nigel Mansell,Alain Prost,Damon Hill,Jacques Villeneuve su osvajali prvenstva za Williams i nikada više nakon toga.
Mansell je vozija za Williams prije Ferraria ali prvenstvo je osvoija tek kada se vratija pod okrilje Sir Franka.

Alain Prost i Nelson Piquet su osvajali prije nego su došli u Williams i za Williams ali nikada više iza toga,Prost se umirovia,a Piquet se do kraja karijere vozika u slabašnom Lotusu i Bennetonu i uspija pobjedit još samo na 3 utrke.

Bilo je tu vozača koji nikada nisu osvoili prvenstvo prije Williamsa ali ni posli Williamsa,vozača kao šta su:Coulthard,Montoya,Ralf Schumacher itd.
Jednostavno povjest ne laže pa zato ja postavljam pitanje,hoće li ona trojica navedenih na početku teksta ikada osvojit prvenstvo?

Gledano kroz povjest teško,gotovo sigurno da neće.To Williamsovo prokletstvo mogu nazvat i nekakvim zakonom u formuli 1,a svi znamo da su zakoni napravljeni da ih se krši.

Čudno eto i ja sam probal ovo provijerit i fakat je točno
naravno da neće, webber i button su već prestari i treba im ferrari a heidfeld je preloš da bi osvojil prvenstvo
Old 07.10.2008., 22:14   #3
The Best F1 Driver
Sebastian V3ttel

The Best F1 Driver Avatar

Registracija: Apr 2008.
Quote:
Sepa kaže: Pogledaj post
naravno da neće, webber i button su već prestari i treba im ferrari a heidfeld je preloš da bi osvojil prvenstvo
Ma znam,ali Heidfeld je odličan vozač,nije on preloš,i kad čovjek ovo pogleda ista sudbina bi mogla snač i Rosberga,daj bože da osvoji naslov ili 2,3 sa Williamsom
The Best F1 Driver is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2008., 22:25   #4
MAXYM
Trostruka Prevara

MAXYM Avatar

Registracija: Dec 2007.
znači rosberg će do penzije morat ostat u williamsu ako oće osvojit koje prvenstvo
MAXYM is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 07.10.2008., 22:33   #5
Sepa
Forum je moj život

Sepa Avatar

Quote:
MAXYM kaže: Pogledaj post
znači rosberg će do penzije morat ostat u williamsu ako oće osvojit koje prvenstvo
nope, iduće godine williams osvaja barem WCC
Old 07.10.2008., 22:42   #6
bobsi
Banned

Registracija: Aug 2008.
Quote:
Na to tipovanje bi moga na bijednu uplatu od 10kn dobit pozamašnu
svotu...bar po mil.kn
bobsi is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2008., 22:46   #7
Sepa
Forum je moj život

Sepa Avatar

Quote:
bobsi kaže: Pogledaj post
Na to tipovanje bi moga na bijednu uplatu od 10kn dobit pozamašnu
svotu...bar po mil.kn
misliš da neću staviti?
Old 08.10.2008., 10:51   #8
LSAR
Registrirani korisnik

LSAR Avatar

Registracija: Feb 2007.
Quote:
Worst Car Crash
LSAR is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2008., 11:26   #9
Sepa
Forum je moj život

Sepa Avatar

Quote:
LSAR kaže: Pogledaj post
Worst Car Crash
ove sezone imaju i to, Rosberg u Monaku, dobro ga je uneredio...
Old 08.10.2008., 14:00   #10
macondo
reg. kod vet. inspekcije

macondo Avatar

Registracija: Aug 2008.
Quote:
The Best F1 Driver kaže: Pogledaj post
Bilo je tu vozača koji nikada nisu osvoili prvenstvo prije Williamsa ali ni posli Williamsa,vozača kao šta su:Coulthard....
A znala sam da je nešto razlog njegovu neuspjehu
Ah....taj Williams......
Old 09.10.2008., 11:08   #11
Manuel Rui Costa
GDMFSOB

Manuel Rui Costa Avatar

Registracija: Jul 2004.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Manuel Rui Costa Pošalji poruku preko Skype korisniku Manuel Rui Costa
Da Inace bi Coulthard bio 5erostruki svjetski prvak

Old 14.10.2008., 19:25   #12
techno mania
No Fate

techno mania Avatar

Registracija: Nov 2006.
Pošalji poruku preko MSN korisniku techno mania
Quote:
Manuel Rui Costa kaže: Pogledaj post
Da Inace bi Coulthard bio 5erostruki svjetski prvak

on je svojom voznjom mogao biti sta zeli ni montoya mu nije ravan
Sponsored links