Sve bi to bilo za pohvalu, da Mira ne ide od jedne do druge grupe i sad simulira objektivnost i ne pripadanje klanovima...zivi bili pa vidjeli
Ovo prvo boldano bi se moglo interpretirati kao pokušaj druženja zašto se ne bi družila sa svima?
Ovo drugo - ne razumijem značenje riječi "simulirati" objektivnost? Zar je nečim dala do znanja da simulira objektivnost? Nit je koga tračala, nit je kome što prenosila, nit se kome priklanjala, barem ne što sam ja vidjela.
Kao što već rekoh, pod povećalom jest, jer postoje naznake da je prefrigana, što ne mora nužno bit loše lol, ali reći da simulira objektivnost, zašto? Zato što se nije priklonila Lucijinom klanu kako si od nje očekivala?
Ponavljanje scenarija koji je Karikuša pokušala sprovesti nad Monikom, u nešta perfidnijoj verziji nad Mirom: "Ako ćeš ostati svoja biti ćeš s nama, ako ne ostaneš svoja otići ćeš kod njih".
Miri svaka čast da je Karikušu u roku sekunda pročitala i fenomenalno odprašila
Ponavljanje scenarija koji je Karikuša pokušala sprovesti nad Monikom, u nešta perfidnijoj verziji nad Mirom: "Ako ćeš ostati svoja biti ćeš s nama, ako ne ostaneš svoja otići ćeš kod njih".
Miri svaka čast da je Karikušu u roku sekunda pročitala i fenomenalno odprašila
nije ona ništa pročitala ni odprašila..
mala šeta od jednih do drugih,sluša i pokušava vidit kome će se priklonit..neće ostat sama ni neutralna jer nije dovoljno ni pametna ni zrela za takvo nešto..uostalom,mislim da je to i nemoguće..lako je sad nakon 7 dana u kući i misec dana upoznavanja javnog mišljenja o svima u kući bit "mudar" i reć da su svi debili..za misec dana vidin je,nažalost,s markom i monikom i ostalim amebama...paprat koja je u većini se okomila na lucu i ornelu,ova to vidi i priklonit će se većini..jednostavno da sačuva svoju guzicu..
sad..ono seruckanje po rini-dokaz da je mala jako dobro znala na koga prvo treba skočit,pratila je bb jako dobro,a pobjedit ludu rinu i nije tako teško...gluma..
mala šeta od jednih do drugih,sluša i pokušava vidit kome će se priklonit..neće ostat sama ni neutralna jer nije dovoljno ni pametna ni zrela za takvo nešto..uostalom,mislim da je to i nemoguće..lako je sad nakon 7 dana u kući i misec dana upoznavanja javnog mišljenja o svima u kući bit "mudar" i reć da su svi debili..za misec dana vidin je,nažalost,s markom i monikom i ostalim amebama...paprat koja je u većini se okomila na lucu i ornelu,ova to vidi i priklonit će se većini..jednostavno da sačuva svoju guzicu..
sad..ono seruckanje po rini-dokaz da je mala jako dobro znala na koga prvo treba skočit,pratila je bb jako dobro,a pobjedit ludu rinu i nije tako teško...gluma..
šta je točno smišno??? meni je samo tužno...još jedno razočarenje u bb..uostalnom,izgleda da je bilo naivno išta pametno očekivat od cure koja je srednju završila dopisno jer joj je bila tlaka ić u školu,koja se smije na meditaciju jer ono,koji je to kurac uopće,koja ima momka koji šverca 40kg trave al nema veze,to je kul..ona je prije bb imala najlipše razdoblje u životu..šta,posjeti na bilicama su tako super???
iden i ja nać uhapšenog dilera..
Ne mogu vjerovat da je ponovo došo dan kad ću se s tobom složit
Mislim, Mira je prozirna da prozirnija ne more bit.
S druge strane UOPĆE mi nije pohvalno to što ona radi.
Prvo je prcala Rinu kad su svi bili kontra nje, onda je šurovala s Lucijom, onda kad je Lucija ostala sama i kad se vidi da joj je loše i treba jednu riječ utjehe, pomoć, da je netko sasluša, mala ljiga se okreće Rini koju je dojučer gadila jer su se polariteti u kući promjenili..
Mislim, više cijenim jednu Luciju, nego li ovakve ljigice koje se okreću kako vitar puše, ma fuj
Vidiš da je curi loše i da je dovoljno da je saslušaš i zagrliš,a ona krene srat i skupljat bodove, ma van s tom glupačicom, nek se vrati u Split grad i redovito šeta do Bilica..jbg, za lovu će opet dečko morat dilat, cura nema dovoljno mozga za pokupit pare
Ne mogu vjerovat da je ponovo došo dan kad ću se s tobom složit
Mislim, Mira je prozirna da prozirnija ne more bit.
S druge strane UOPĆE mi nije pohvalno to što ona radi.
Prvo je prcala Rinu kad su svi bili kontra nje, onda je šurovala s Lucijom, onda kad je Lucija ostala sama i kad se vidi da joj je loše i treba jednu riječ utjehe, pomoć, da je netko sasluša, mala ljiga se okreće Rini koju je dojučer gadila jer su se polariteti u kući promjenili..
Mislim, više cijenim jednu Luciju, nego li ovakve ljigice koje se okreću kako vitar puše, ma fuj
Vidiš da je curi loše i da je dovoljno da je saslušaš i zagrliš,a ona krene srat i skupljat bodove, ma van s tom glupačicom, nek se vrati u Split grad i redovito šeta do Bilica..jbg, za lovu će opet dečko morat dilat, cura nema dovoljno mozga za pokupit pare
eto..točno to..
jebote..stvarno..opet se slažemo..
Moš mislit, kladim se da je studirala BB i nas tu na forumu jedno mjesec dana prije nego je ušla...Dark Star je imala pravo i više nego
Tipična tuka koja misli da uz malo prašine u glavi može preveslat prave igrače
moguce da ste vas dvije cesto skupa poput monike i marka pa se tako lijepo slazete
samo me zanima koja je monika a koja je marko
Pa ok, ti si 'Valerija' i nikako se ne slažemo.
A moš pogodit zašto?
Zato jer imam drugačije poglede na svijet koji se očituju čak i u ovako banalnim stvarima ko BB.
Tebi je Mira super jer se valjda moš poistovjetit s njom, nama nije i možemo se tu poklat na 50 strana, doći ćemo na isto-razlike u mišljenju i šta sad?
Ćeš nas tuć?