Natrag   Forum.hr > Društvo > Pravo

Pravo Pravna pitanja i problemi, pravna pomoć, javne rasprave o budućim zakonima. Živjela pravna država!
Podforumi: Nasljeđivanje, Prekršajno i kazneno pravo , Radno, socijalno i obiteljsko pravo , Nekretnine

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.10.2008., 19:40   #1
Exclamation pismo namjere ili?

pozdrav svima!
mene zanima kako se piše pismo namjere (npr. upravi tvrtke) ili možda to ima neki drugi naziv , kada se želi napraviti ili obznaniti nešto, neki događaj koji ima obilježje prijetnje/ugrožavanje a da pri tome odgovorne osobe ne poduzimaju ništa nego treba ići u sam vrh?
hvala svima!
walterwolf08 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.10.2008., 22:31   #2
re

to neće biti pismo namjere , ne znam točno šta želiš nije mi jasno iz konteksta čini mi se da ti trebaš " molba ili zahtjev za zaštitu radničkih prava " ako se radi o tebi koji želiš nešto upozoriti upravu u odnosu na ponašanje i odnos prema tebi ili nešto drugo ne znam , pojasni malo pa ću ti pomoći
katty is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2008., 00:01   #3
da..radi se o ponašanju osobe koja prijeti "smrtni neprijatelj, pazi leđa" a niko ni da se pomakne
walterwolf08 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2008., 15:44   #4
re

ovako bi trebalo napisati pismo tipa zamolba za zaštitu i omogućavanje normalnih uvjeta rada bez prijetnji kojima se tebi i tvojim kolegama narušava zdrava radna atmosfera kao i svara strah od osobe koja to radi ovako i onako.... treba navesti točno , primjere, samo pitanje je kakve veze ta osoba koja to radi ima sa upravom možda je on njihov čovjek pa ćeš nakon takvog pisma sigurno dobiti otkaz( a ako ga dobiješ možeš i tužiti da te nisu zaštitili već su ti dali neopravdano otkaz samo moraš imati svjedoke na svojoj strani ovakve sporeove radnik uglavnom dobije) a ako nije svakako se situacija neće promijeniti preko noći to može potrajati i opet ti je posao ugrožen, ali svakako treba nešto napisati jer su u takvim uvjetima ne može raditi i bolesno je ako je poslodavac normalan on će to znati cijeniti .
katty is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2008., 21:03   #5
hvala katty! ;-)) osoba nema neke veze s upravom, no osoba koja je nadređena (njima) joj je više naklonjena, ali nije postupila po pravilniku ponašanja - kojeg ona mora izvršavati! ipak takovi propusti se i neće tolerirati kada se iznesu sve činjenice. hvala još jednom ;-))
walterwolf08 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:24.