Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Posao i karijera
Korisničko ime
Lozinka

Posao i karijera Od vratara do direktora u tri tjedna
Podforum: Informacije o poslodavcima, Iza katedre

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.10.2010., 12:32   #81
martimeks
Registrirani korisnik

martimeks Avatar

Registracija: Oct 2010.
čula sam za još hrpu ljudi da su izvisili zbog potpisa... još sam uvijek mišljenja da se na neki način trebamo okupiti u što većem broju... naći se u glini i pozvati novinare... danas samo preko medija nešto možeš napraviti... ako netko ima ideju kako okupiti ljude, prijedlozi su dobrodošli... možda otvoriti grupu na fejsu ?
Odgovori s citatom
Old 17.10.2010., 18:23   #82
prikamoj
crocop

prikamoj Avatar

Registracija: Jun 2009.
Za kandidate koji ispunjavaju formalne uvijete javnog natječaja testiranje počinje od 3 do 12 studenog 2010 godine, a za kandidate koji su zaprimili obavjest da nisu kandidati odnosno da ne ispunjavaju uvijete javnog natječaja (dostavili su nepotpunu i nepravovremenu prijavu) za njih testiranje ne vrijedi.

Testiranje će se održati 03., 04., 05., 08., 09., 10. i 12. studenog 2010. godine s početkom u 9,00 sati u Zatvoru u Zagrebu, Remetinec, dr. Luje Naletilića broj 1, Zagreb, prema slijedećem rasporedu kandidata.

Na testiranje dana 03. studenog (srijeda) 2010. godine pozivaju se kandidati čije prezime započinje s početnim slovom A do CI.

Na testiranje dana 04. studenog (četvrtak) 2010. godine pozivaju se kandidati čije prezime započinje s početnim slovima CR do GR.

Na testiranje dana 05. studenog (petak) 2010. godine pozivaju se kandidati čije prezime započinje s početnim slovima GU do KOL.

Na testiranje dana 08. studenog (ponedjeljak) 2010. godine pozivaju se kandidati čije prezime započinje s početnim slovima KOM do MARI.

Na testiranje dana 09. studenog (utorak) 2010. godine pozivaju se kandidati čije prezime započinje s početnim slovima MARJ do PEŠ.

Na testiranje dana 10. studenog (srijeda) 2010. godine pozivaju se kandidati čije prezime započinje s početnim slovima PET do ŠKRI.

Na testiranje dana 12. studenog (petak) 2010. godine pozivaju se kandidati čije prezime započinje s početnim slovima ŠKRL do Ž.
Troškove dolaska i prisustvovanja na testiranju snose kandidati.
prikamoj is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.10.2010., 18:49   #83
prikamoj
crocop

prikamoj Avatar

Quote:
danijel19 kaže: Pogledaj post
takoder sam dobio odbijenicu uz obrazloženje da nisam potpisao životopis,ali imam dokaz da sam ga potpisao pa cemo vidjeti
s obzirom da obavijest koju smo dobili nije upravni akt i nemamo pravo na žalbu, rekao si da imaš dokaz da si potpisao životopis što ćeš sad učiniti hoćeš li se žailti ili odustat od svega??
prikamoj is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.10.2010., 20:13   #84
radenic
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2010.
pa jel ima itko da je primljen...
radenic is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 17.10.2010., 20:21   #85
radenic
Registrirani korisnik

Quote:
prikamoj kaže: Pogledaj post
Za kandidate koji ispunjavaju formalne uvijete javnog natječaja testiranje počinje od 3 do 12 studenog 2010 godine, a za kandidate koji su zaprimili obavjest da nisu kandidati odnosno da ne ispunjavaju uvijete javnog natječaja (dostavili su nepotpunu i nepravovremenu prijavu) za njih testiranje ne vrijedi.

Testiranje će se održati 03., 04., 05., 08., 09., 10. i 12. studenog 2010. godine s početkom u 9,00 sati u Zatvoru u Zagrebu, Remetinec, dr. Luje Naletilića broj 1, Zagreb, prema slijedećem rasporedu kandidata.

Na testiranje dana 03. studenog (srijeda) 2010. godine pozivaju se kandidati čije prezime započinje s početnim slovom A do CI.

Na testiranje dana 04. studenog (četvrtak) 2010. godine pozivaju se kandidati čije prezime započinje s početnim slovima CR do GR.

Na testiranje dana 05. studenog (petak) 2010. godine pozivaju se kandidati čije prezime započinje s početnim slovima GU do KOL.

Na testiranje dana 08. studenog (ponedjeljak) 2010. godine pozivaju se kandidati čije prezime započinje s početnim slovima KOM do MARI.

Na testiranje dana 09. studenog (utorak) 2010. godine pozivaju se kandidati čije prezime započinje s početnim slovima MARJ do PEŠ.

Na testiranje dana 10. studenog (srijeda) 2010. godine pozivaju se kandidati čije prezime započinje s početnim slovima PET do ŠKRI.

Na testiranje dana 12. studenog (petak) 2010. godine pozivaju se kandidati čije prezime započinje s početnim slovima ŠKRL do Ž.
Troškove dolaska i prisustvovanja na testiranju snose kandidati.

ljudi sta znaci ovo...ja sam plava
radenic is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.10.2010., 08:55   #86
bernard7
Banned

Registracija: Mar 2010.
Quote:
radenic kaže: Pogledaj post
ljudi sta znaci ovo...ja sam plava
ti se ne šališ???
bernard7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.10.2010., 09:20   #87
prikamoj
crocop

prikamoj Avatar

da li je kome došao poziv za testiranje??...... bernard7 da li ideš na testiranje ili si i ti dobio odbijenicu??
prikamoj is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.10.2010., 10:46   #88
bernard7
Banned

Quote:
da li je kome došao poziv za testiranje??...... bernard7 da li ideš na testiranje ili si i ti dobio odbijenicu??
ej prikamoj...još ništa
bernard7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.10.2010., 11:08   #89
DM83
Registrirani korisnik

Ni meni nije još ništa stiglo
DM83 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.10.2010., 11:26   #90
bernard7
Banned

Quote:
DM83 kaže: Pogledaj post
Ni meni nije još ništa stiglo
slutim da su prvo slali odbijenice...
bernard7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.10.2010., 11:38   #91
DM83
Registrirani korisnik

Prošli tjedan su išle odbijenice, zvao sam, rekli su ako ne dobijem odbijenicu da je to to!
Ali ne znam hoće li ići sada pozivi za testiranje?!
DM83 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.10.2010., 12:36   #92
bernard7
Banned

Quote:
DM83 kaže: Pogledaj post
Prošli tjedan su išle odbijenice, zvao sam, rekli su ako ne dobijem odbijenicu da je to to!
Ali ne znam hoće li ići sada pozivi za testiranje?!
hm,dobro pitanje...no ipak bi trebale doći pozivnice jer su dužni dostavit obavijest tako da...vidimo se tamo i sretno...
bernard7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.10.2010., 15:29   #93
yfz450se
Registrirani korisnik

Quote:
bernard7 kaže: Pogledaj post
ej prikamoj...još ništa
Meni isto još nije došlo doma niš ..i nadam se da nit nebu...
yfz450se is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.10.2010., 17:15   #94
prikamoj
crocop

prikamoj Avatar

Quote:
bernard7 kaže: Pogledaj post
hm,dobro pitanje...no ipak bi trebale doći pozivnice jer su dužni dostavit obavijest tako da...vidimo se tamo i sretno...
poziv bi vam trebao doći tjedan dana prije testiranja tako je bar bilo zadnji put i ako vam je već napisano na stranicama pravosudja, već možete sami vidjeti koji vas dan spada prema vašim prezimenima....sretno svima
prikamoj is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.10.2010., 17:25   #95
prikamoj
crocop

prikamoj Avatar

Quote:
martimeks kaže: Pogledaj post
čula sam za još hrpu ljudi da su izvisili zbog potpisa... još sam uvijek mišljenja da se na neki način trebamo okupiti u što većem broju... naći se u glini i pozvati novinare... danas samo preko medija nešto možeš napraviti... ako netko ima ideju kako okupiti ljude, prijedlozi su dobrodošli... možda otvoriti grupu na fejsu ?

ja sam zvao da vidim zašto mi nije vraćen životopis i od koga ga mogu zatražiti, a oni su me upitali za broj klase i odmah su mi našli moj životopis i rekli da stoji samo prazna crta nigdje potpisa...pitao sam ih zašto mi ga nisu poslali, a oni kažu da im je to dokaz da sam bio prijavljen na natječaj za to radno mjesto jer ostale dokumente nisu i nesmiju zadržati te ih moraju vratiti, a da su slali kopiju životopisa to bi bilo puno posla na 1500 prijavljenih kandidata.....
prikamoj is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.10.2010., 18:27   #96
radenic
Registrirani korisnik

a jel zna tko, da li se dobije papir ak si primljen...msm...kao i odbijenica, jel se i drugo dobija papirom...
radenic is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.10.2010., 08:42   #97
bernard7
Banned

Quote:
poziv bi vam trebao doći tjedan dana prije testiranja tako je bar bilo zadnji put i ako vam je već napisano na stranicama pravosudja, već možete sami vidjeti koji vas dan spada prema vašim prezimenima....sretno svima
dovoljno

Zadnje uređivanje bernard7 : 20.10.2010. at 10:06.
bernard7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.10.2010., 20:29   #98
martimeks
Registrirani korisnik

martimeks Avatar

na stranicama ministarstva je izašlo još novih natječaja , ako nekog zanima...
Odgovori s citatom
Old 23.10.2010., 00:55   #99
neobuzdan
Registrirani korisnik

Quote:
Phill29 kaže: Pogledaj post
Nitko nebude dobio pozivnicu na kučnu adresu. Pa šta je vama. Dobili su samo ljudi odbijenicu i to je to .Tako da se oni nemoraju pojaviti. A svi oni koji nisu dobili odbijenicu pozivaju se na testiranje koje je objavljeno na stranicama ministarstva. Pa tko bi bio lud posebno svakome slati poziv kad se prijavilo 1555 osoba. Naravno dosta njih je i odbijeno ali svejedno ostalo ih je dosta čim testiranje traje od srijede pa do sljedečeg petka.

Pa koji su kurac slali uopce te odbijenice ?? trebali su napisat na svom sajtu poziv za kandidate koji najbolje odgovoraju uvjetima i gotovo a ne izmisljat neke odbijenice i pizde materine. A oni bolesnici pisali neka pocetna slova kandidata koji su pozvani hehhehe, bolesnici jedni. Ovo je sramota na sto se trose proracunski novci gradjana RH. Ili zasto nisu jednostavno nazvali telefonom (sto bi bilo daleko povoljnije nego slat postom sa preporukom, koji btw. kosta 10 kn) i ako su slali min. 1000 pisama to ispada 10 000 kn.... !!!!!!!!! SRAMOTA !!!!
neobuzdan is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2010., 01:29   #100
Femme25
Registrirani korisnik

Femme25 Avatar

Registracija: Oct 2009.
Nema nikakvog poziva na testiranje, zapravo raspored testiranja objavljen na njihovim stranicama je poziv i odnosi se na sve one koji nisu dobili odbijenice, odnosno odjebenice (da prostite na izrazu)
Moj dragi je dobio odbijenicu neki dan bez ikakvog objašnjenja, a sve smo dobro poslali i potpisao je životopis.
Prijava je bilo preko 2000, a večina će se zaposliti iz Sisačko-moslavačke županije!
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja