Igra je smjestena u godinu 1939. god. prije Hitlerove invazije na Poljsku.
Mozemo birati ocemo li biti Italija,Njemacka,SSSR,Engleska,USA,Japan...
Vidi se karta cjelog svjeta i slicna je Romu total war,samo sto nema onakvih bitli da se mogu viditi nego samo se kao vide dva pijuna i oni su kao u nekoj vatri.
Unaprjed hvala.
Ugl igra se igra lopticom koja odskaže od svoje podloge i koja se može povečevat,smanjivat,cilj igre je da loptica odskače i u udara o puno pravokutnika tako što se s mišem ta podloga miće lijevo desno....ti pravokutnici su ko zigle...i odbijajući se od tih pravokutnika se mogu dobiti dodatne pogodnosti...
nadam se da zna netko tu igricu,voljela bih je opet zaigrat...
Ugl igra se igra lopticom koja odskaže od svoje podloge i koja se može povečevat,smanjivat,cilj igre je da loptica odskače i u udara o puno pravokutnika tako što se s mišem ta podloga miće lijevo desno....ti pravokutnici su ko zigle...i odbijajući se od tih pravokutnika se mogu dobiti dodatne pogodnosti...
nadam se da zna netko tu igricu,voljela bih je opet zaigrat...
on misli na onu moderniju verziju
mogu se dobiti više loptica, pištolji sam strane, produživanje podloge....
Pustim si Simple Mindse, zatvorim oči i zamišljam da sam ja njihov pjevač na velikom koncertu. Odjeven sam u bijelo odijelo i dugi bijeli lagani kaput, imam roza košulju. Oko vrata imam lanac, prstenje na svakoj ruci, a našminkan sam kao Boy George.