Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Hardver > Računalna periferija
Korisničko ime
Lozinka

Računalna periferija Monitori, printeri...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.10.2008., 20:17   #1
Traktor204
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2008.
Pomoć oko Tipkovnica Logitech EasyCall Desktop

Ljudi može mala pomoć oko tipkovnice misa itd... http://www.technomax.hr/Default.aspx?tabid=264 htio bi to kupit mada nisam nikad imao takve stvari jer mrzim kupovat baterije za takva sranja mis... pa zanima me na koji to sistem radi ukljucijuci sve to na slici (mis,tipkovnica,slusalice,i to nznm sta je to valjda speaker phone) jel tu trebaju baterije il sta i kako se to puni tnx unaprijed
Traktor204 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2008., 21:34   #2
Juiced
Tard

Juiced Avatar

Registracija: Mar 2008.
Pošalji poruku preko MSN korisniku Juiced
link te baci na hd3870x2 ne na slusalice
Juiced is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2008., 21:38   #3
Traktor204
Registrirani korisnik

http://www.technomax.hr/Default.aspx?tabid=264 jel to taj sad link ak je odg te mi pls gore pise sve sta trebam (ako nije to taj odi na www.technomax.hr i pod pretrazivanje napisi easycall desktop i valjda ce ti se pojavit i to nisu slusalice neg paket (mis,slusalice,tipkovnica, i jos nes al nznm kaj )
Traktor204 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2008., 23:32   #4
Juiced
Tard

Juiced Avatar

Registracija: Mar 2008.
Pošalji poruku preko MSN korisniku Juiced
kad je logitech u pitanju, nemozes puno pogrijesiti. Najbolje ti je kupit punjive baterije i punjac pa kad se isprazni samo napunis bez bezpotrepnog bacanja novca.
Juiced is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 26.10.2008., 08:13   #5
Traktor204
Registrirani korisnik

pa jesi pogledao link dal radi ak da onda mi reci jel dobijem uz to te baterije i punjac il ne??
Traktor204 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2008., 08:30   #6
zviko
Registrirani korisnik

zviko Avatar

Registracija: May 2008.
Pošalji poruku preko MSN korisniku zviko
http://www.technomax.hr/Default.aspx?tabid=415
ti misliš na ovo?
ne dobiješ tu nikakve punjive baterije, rijetke tvrtke prodaju to uz svoje proizvode

EDIT - tek sam sad vidio da ti je proradio onaj link u prvom postu
Old 26.10.2008., 19:34   #7
Traktor204
Registrirani korisnik

mala greška neradi ti taj link sve je prazno itd...
evo ak neradi ni moj link onda ovako pokusat cu stavit tu sliku i napisat sta je to jer imam njihov letak pa vidim kaj pise al naso sam i na njihovoj stranici al ocito ne radi kvari se nekad kaj ja znam

Tipkovnica EasyCall Desktop EasCall bežična tipkovnica MX 600 laser bežični miš
Easy call Speakerphone
internet Chat HeadSet (slušalice i mikrofon) SecureConnect prijamnik Windows Vista ready prilagođena za AIM I Yahoo Messenger

>399 kn

lol nznm kako postat sliku jer mi treba link jer nemogu je postat na forum moze pomoc

EDIT- sad tek vidim da ti radi link je to je ta tipkovnica i jel uz nju idu ti punjaci i baterije i kako se puni?? Pomoč molim vas
Traktor204 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2008., 19:57   #8
zviko
Registrirani korisnik

zviko Avatar

ne dobiješ punjače ali možda dobiješ obične nepunjive baterije, uglavnom morat ćeš kupovat posebno punjive baterije i adapter

P.S. - nešto je zeznuto s tim linkovima
Old 26.10.2008., 20:40   #9
Traktor204
Registrirani korisnik

odprilike koliko kostaju te baterije i adapteri za sve to sta je na linku (slici) (mis tipkovnica,sluske i speakerphone jel to isplativije il sam da uzmem mi neki jebacki mis za igrice jer imam dobru tipkovnicu al se cuje ponoci kad igram igrice i dopisujem se pa se glasno cuje kad tipkam po njoj a mis mi nevaljda moram ga pod hitno promjenit imam ga vec 3-4 godine dobro da je logitechov sam se zeza sto moram kupovat baterije svakih 3-4 tjedna i sto nije tolko precizan tak da ak imate nekih prijedloga hvala do 400 kn znaci treba mi tipkovnica i neki mis il da uzmem ovo sta sam htio tipkovnica,mis,sluske easycall desktop
Traktor204 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2008., 20:47   #10
zviko
Registrirani korisnik

zviko Avatar

koji točka i zarez bi dobro došli
ja ću ti samo reć da punjive baterije možeš nać za 100 kuna (možda i manje) vjerujem dato i nije baš neka kvaliteta
a za ovo ostalo nek ti neko drugi preporuči jer se meni neda pisat
Old 28.10.2008., 09:29   #11
taipan
Master of the VCR

taipan Avatar

Registracija: Jul 2007.
punjača i punjivih baterija ima hrpetina i to više nije tako skupo... punjač (portabilni) možeš naći već od 60tak kn, za AA i AA baterije, a same baterije su od 20-30kn komad, i to se debelo isplati.... ja punim baterije već preko dvije godine i to je spas... (tri miša i tipkovnice, 5 satova, 7 daljinaca, baterijske svjetiljke...) bez toga bih davno bankrotirao...

kad kupuješ, nemoj uzimati neke frljm baterije, jer znaju biti jeftine, ali vrlo diskutabilne kvalitete. ja sam se par puta zahebo s takvima, izdrže dvadesetak ciklusa i onda umru... idi na neko ime, duracell, sony, sanyo, philips, tdk... možeš i GP i tecxus, to je isto dobro... kad kupuješ baterije (AA) gledaj da su bar 2400 ili više mAh, najbolje 2600 ili 2700, te jako dugo traju. one od 1800 se brzo isprazne... AAA - bježi od 600-700 mAh, bar 900 ili 1000 mAh.

ali to ti ovisi i od miša i tipkovnice. neke lijeve komponente žderu baterije, a recimo ja na logitechu MX3200 zaboravim kad sam mijenjao u tipkovnici, a miš izdrži fenomenalno dugo, i mjesec dana, iako se non stop koristi i još je k tomu laserski

onaj prijemnik nemoj stavljati negdje na pod ili pod stol, jer onda baterije kraće traju, drži ga blizu, najbolje odmah pod monitorom. ako treba, koristi produžne usb kablove.

pogledaj si ovdje, komplet - punjač i baterije možeš naći već od 120 kn: http://www.ve-mil.hr/Cjenik.aspx#Grp...atpun&c=c20107
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja