Covjece 5 izvrsnih igara dolazi u manje od 2 tjedna pa tko ce to odigrat
je da 1,2 su bile dobre a ove jedinice u red alert 3 su kao neke lego-igracke bas igra za klince da bar hoce napraviti nesto kao sto su generalsi bili to bi bilo super
GSPot je dao 8.0, IGN 8.2 mislim. Nekako mi se čini preneozbiljna, prešarena no današnje tržište izgleda samo takve igre prihvaća. SC2, D3, pa i novi fallout su uglavnom šareniji primjerci igara.
__________________ Oh! Come and see the violence inherent in the system! Help, help! I'm being repressed!
kao da su prethodne RA igre bile išta ozbiljnije. dobro, jedini je bila donekle. meni je baš dobar taj RA trash i trebe kojih je sve više i više u svakom novom nastavku C&C igre ionako nitko ne igra radi strategije.
__________________ "Water! Why does it always have to be water?!"
Igram red alert od prvog nastavka i prvi nastavak je i dalje nenadmasan,da skratim jebes igru u kojem lete medvjedi i ubijaju okolo,superoruzja i gluposti,jednim klikom ode pola mape i slicna sranja,igra je smece jer dajte ljudi tenk top kalasnjikom i normlana oruzja to je igra.
Igram red alert od prvog nastavka i prvi nastavak je i dalje nenadmasan,da skratim jebes igru u kojem lete medvjedi i ubijaju okolo,superoruzja i gluposti,jednim klikom ode pola mape i slicna sranja,igra je smece jer dajte ljudi tenk top kalasnjikom i normlana oruzja to je igra.
I naravno, normalne tesline zavojnice iz prvog djela te normalni vremeplovi iz istog
I naravno, normalne tesline zavojnice iz prvog djela te normalni vremeplovi iz istog
I normalno u trecem dijelu imas 5 vrsta takvih zavojnica,letece medvjedice,super oruzje koje jednim klikom unisti cijelu mapu i pola u iducoj fazi svasta nesto sto bi se moglo dopast americkoj djeci za koju je igra i pravljena
i sad si otkrio jebenu toplu vodu. gle, ako ti se igra ne sviđa ne moraš ju igrati. i ja isto mislim da igra neće biti ni do koljena prvim nastavcima pa će mi svejedno biti gušt zaigrait sa Japancima i pokoriti svijet. ako radi ničeg drugog onda radi Kelly Hu
__________________ "Water! Why does it always have to be water?!"