kad sam prvi puta zaspala pored njega i cijelu noć slušala kako hrče,bila je to muzika za moje uši...
kad sam se prvi puta probudila pored njega,onako raščupanog,snenog,uvukla se ispod njegovog pokrivača i izljubila mu slatke usne...
Smirenost i osjećaj da si voljen (bez obzira što ti zdravi razum govori da ova veza od samog početka ide u pizdu materinu)
ne samo to, nego i njegova jednostavnost, u poljupcu, u običnoj pusici, u zagrljaju, dok šetamo niz grad.
ma ne želim se sjećat ni dobrog, ni lošeg, ubit će me to sve skupa.
ali šoltu nikad neću zaboravit i onaj prekrasan, neopisivo prirodan, jednostavan osjećaj sreće, sunce, more, jenostavnost i iskrenost, bez ikakve žurbe, presinga. samo smo išli kupit nešto za marendat, ali nikad ljepše.
iako sam od početka znala, da je samo pitanje vremena kad će doć kraj
Jbte dok sam ctala postove suze su mi tekle ,posebno kad na kraju procitam "vise nismo zajedno" jbem te zivote
i ja se sjecam ...
...kad sam se probudila i ugledala na jastuku ruzu i kinder bueno
...kad sam bila bolesna a on je strogo navijao sat da bih ja tocno svakih osam sati popila svoj antibiotik (tablete je nosio u dzepu i kad bi isli negdje)
...prve noci kad smo se upoznali a on me vozio kuci i onda je stao i pitao me da li ja zelim biti njegova djevojka (ja nisam uspjela ni odgovorit ) i nastavio,ako kazes ne ja cu ovo : izasao iz auta i legao pred tockove nisam ga htjela zgazit ,pristala sam da mu budem djevojka
...kad bih se posvadjali a ja bih tad htjela prenocit na kaucu a on me molio da legnem na krevet (veci) a da ce on tu ,ja sam bila tvrdoglava pa bi me on svaki put na rukama odnio na krevet
...kad bi mi ispunjavao svaku zelju ,u bilo koje doba dana i noci
...kad bih ja ispusila i zadnju cigaretu a ne bih imala gdje kupit -on bi iz svog dzepa izvadio kutiju crvenog Marlbora
...kad bi sjedili u kaficu ili u drustvu a on prica ,prica i onda me pogleda i poljubi onak njezno u obraz ili usne
...kad smo preskakali neku zicanu ogradu na zeljeznickom kolodvoru u Ljubljani i on me nosio preko pruga samo da ne zakasnim na vlak
...kad sam sjedila u vlaku i vozila se daaaleko daaleko aon me nazvao sav grcajuci u suzama i rekao da mu nedostajem ,da mirise moju majicu koju sam zaboravila
ima jos ...
ni mi nismo odavno skupa ...a bio je moja jedina iskrena i najveca ljubav ,kao i ja njegova
prvi decko,
prelepo je bilo,ali kratko ,daljina nasa udaljila i mali milion drugih stvari...ipak ja sam tad bila u Srbiji a on u Austriji...
ja 19 i 4.godina srednje,kraj casova petak i vikend jupii...,pakujem stvari kad mi ulazi moja najbolja drugarica i kaze "onaj tvoj blesan ovde.."
ja u nju kao u lujku...
izlazim napolje...a on sedi na haubi ,drzi balone i velikog medveda...
mene tad prvi put strasno glupo...a on jadnicak vozio celu noc da bi dosao da provede vikend samnom...
svaki drugi vikend bi dosao i cekao me ispred skole...
ma bilo je prelepo...i kad je dosao posle mog maturskog rada i cestitao i kad smo izasli u jednu poslaticarnicu i kad je dosla torta sa mojim imenom i ocenama sa maturskog... zajedno sve u srcu sa njegovim inicijalima...i svi gledaju i meni peva Jedina moja ...nije bio Pavaroti,ali meni je bilo preslatko...
i kad mi je dao prsten u jednom parku u sumrak jedne letnje noci...
ali ja bila mlada i luda i nisam zelela da se vezujem....zelela sam na faks,da budem student,da se zezam i uzivam jos par godina...
ali prva ljubav,iskrena ljubav,makar trajala samo 6 meseci,ne zaborava nema...
mnogo puta se zapitam sta bi bilo da sam rekla jednu rec od dva slova....
ali sa lepim se secam svega....
bar mi je na kratko ulepsao zivot ...
- kada je napravio album samo s našim slikama i napisao mi pjesmu
- kada je u pola noći tražio dežurnu ljekarnu da bi mi kupio sirup za iskašljavanje
- kada je dolazio s druge strane grada samo da bi mi dao pusu
- kada sam bila depresivna radi posla pa bi došao samo da me zagrli i da kaže kako će sve biti u redu i da me ušuška
- kada me čekao na aerodromu (a da nisam znala) kad sam se vraćala s puta
- kada bi išla van s prijateljicama uvijek bi govorio: "molim te, nemoj si nać boljeg od mene..."
- kada mi je slao svako jutro i večer slatke poruke za dobro jutro i laku noć
- kada me črvsto, čvrsto grlio kao da me ne želi nikada izgubiti
- kada je rekao: "umro bih da te nemam"
- kada je rekao da je mislio da nikada nikoga u svom životu neće voljeti tako kao mene...
... a sad me više ne voli... postao je druga osoba...
Nekadašnja bivša / Najbolja frendica joj slavila 18. rođendan i nakon poprilično ispijenog alkohola najebe me da joj idem upoznati roditelje, taj čas... I naravno kod nje sam promašio autom most i skrenuo u grabu... Stari joj je baš bio ljubazan i izvukao me van... -To ću definitivno pamtit dok sam živ...
Uzivao sam gledajuci je kada se smijesi...uzivao sam je gledati sretnu i nasmijesenu bas mi je bilo milo jer sam tada mislio da je sretna sa mnom i uz mene,pogotovo ako bi se meni smijesila i ako bi je ja naveo na smijeh.Obozavao sam kada bi me cvrsto zagrlila jer sam se tada osijecao voljen i pozeljan,jedno jutro se probudila prije mene i lagano me poljubila,ahhh...ne znam da li sam ikada imao ljepse budjenje,kada bi zaspala u mome narucju i tako bi je milovao i ostajao budan satima samo da dulje uzivam u trenutku.Volio sam je gledati kako spava izgledala je tako bozanstveno i spokojno,preljepo..E da sam znao cijeniti to sta sam imao ne bi sada sve ovo pisao...nego dozivljavao,
pa nedavni sex s oženjenim kolegom. strah da nas netko ne uhvati, kišica rominja, napokon skupa nakon toliko gonjanja i premišljanja da ili ne a znala sam da će biti da. i jutro nakon toga bez grižnje savjesti. uglavnom taj sex, ta večer će mi dugo dugo ostati u sjećanju. bez ikakvih očekivanja ni s moje ni s njegove strane, samo privlačnost, strast,zadovoljenje potreba i to je to.
.... prvi poljubac, ono iščekivanje, koketiranje, šeprtljavost
.... prvo zajedničko tuširanje i svi oni dodiri
.... kada se ujutro probudim i prvo što ugledam jest njega kako me promatra
.... kada me čvrsto stisne u naručju u poljubi u tjeme, onako zaštitnički
... kada ga ulovim kako me oduševjeno gleda nakon toliko zajedničkih godina
.... kako izgleda prejebeno sexy ispod tuša
.... način na koji se ponio kada mi je tata završio u bolnici
.... kako se znamo stisnuti zajedno i jednostavno se maziti cijelu večer
.... obožavam kako se umiljava kad nešto 'sjebe'
.... toliko je toga.... mislim da ću često oživljavati ovu temu
Nekakve bezazlene stvari kojih ni ne mislis da ces se ikad sjecati, tipa sjedit i samo se gledat, dijelit tisinu i nista ne raditi a misliti na isto, to mi je uspjelo jednom samo i toga se sjecam, nekakav cudan pomalo tjeskoban a opet relaksirajuci osjecaj je bio..
Kad mi je rekao u Mcd da sutim (haha, posebna situacija)
Kad me prvi put pogledao na taj nacin njegov i pitao jel se volim maziti? (nikad nista nije bilo prije do tog pitanja)
Prvo zajednicko tusiranje, dodiri
Kada mi je prvi put rekao da me voli
Kada kaze da se ne razocaram u njega, a zna da mi je sve i da je sam savrsen
Heh, nacin na kojeg voli mojeg pesa blesavog i pas voli njega
Toliko je toga sto po prvi put osjecam i prozivljavam s njim, kao da prvi put imam decka (iskreno da, jer je presavrsen)
prvi dejt .. kad sam ja bio uplašen ko srna a ona imala takvu tremu da je prvo skoro flisnula nasred trga, a kasnije dok je ulazila u auto tako žestoko opičila glavom u štok vrata od auta...
prvi seks ... njezin slatki pogled kad je svršila za 15 sekundi a ja ostao zbunjen kako već
kad je bila uz mene nakon što sam imao sudar sa službenim autom... i nasmijavala me u tim trenutcima...
dva prejebena ljetovanja... toliko različita a toliko dobra... prvo je bilo samo nas dvoje , dva tjedna mira i tišine, udaljeni od svih ... drugo sa toliko naših prijatelja, toliko ludo i nezaboravno...
kad bi spavali zajedno, gledat je ujutro onaku uspavanu, kako se okreće po krevetu...
kad bi mi zaspala na ramenu nakon što mi je sve ispričala što je htjela,...
njezin osmijeh...
maaaah odo ja iz ovog topica... sam si štetu radim sa prisjećanjem....
al dobro, znao sam i ja doživjeti romantične trenutke sa svojom boljom polovicom:
- kad sam vozio malter kod nje doma, ona je došla i donijela mi sok
- kad mi zvizne šamarčinu dok napaljeno hopsam po njoj
- kad mi veli da mi noge smrde i da je došlo vrijeme da se operem
- kad ja njoj velim da ju treba izjebat na mrtvo ime usput joj gnječeći cice