Natrag   Forum.hr > Društvo > Roditelji i djeca > Oprema

Oprema Sve što nam treba (i ne treba, ali želimo :hekla:)

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.11.2008., 10:20   #1
Bicikli bez pedala - Like/Ride-a-bike

Ne znam je li ovo dozvoljeno, ali ja to moram objavit svijetu; nedavno smo kupili našem sinu (sad ima dvije i pol godine) drveni biciklić bez pedala i svaki dan smo sve oduševljeniji i sretniji! Postao mu je najdraža stvar na svijetu, pa smo se čak i jučer, dok je kišica lagano škrapala, išli voziti po ulici..
Zove se like a bike i najbolja je stvar koju smo mu ikad kupili
Toplo preporučujem!
BlackOlive is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2008., 10:31   #2
Bravo roditelji!!! Vidim da ste super potrefili, zadovoljno dijete, a i vi
winnerica is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2008., 14:08   #3
jel neki poput ovoghttp://images.google.hr/images?hl=hr...-8&sa=N&tab=wi
baš otkačeno izgleda
__________________
neću potpis
m@m@ is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2008., 20:24   #4
Quote:
BlackOlive kaže: Pogledaj post
Ne znam je li ovo dozvoljeno, ali ja to moram objavit svijetu; nedavno smo kupili našem sinu (sad ima dvije i pol godine) drveni biciklić bez pedala i svaki dan smo sve oduševljeniji i sretniji! Postao mu je najdraža stvar na svijetu, pa smo se čak i jučer, dok je kišica lagano škrapala, išli voziti po ulici..
Zove se like a bike i najbolja je stvar koju smo mu ikad kupili
Toplo preporučujem!
u petak sam vidjela jednu mamu i njenog sina na takvom biciklicu,u parku na vrbanima,ili si to ti,ili je to vec postalo jako popularno
__________________
-U laži nema kompromisa -
TYANA is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2008., 22:26   #5
Quote:
jel neki poput ovoghttp://images.google.hr/images?hl=hr...-8&sa=N&tab=wi
baš otkačeno izgleda
Da! Takav je, naš se zove mountain, postoje razni modeli i svi su zgodni, mi smo se jedva odlučili.. Al mislim da se ne može fulat.

Tyana, mislim da to nismo bili mi (obično se vrzmamo po kvartu, na istoku grada ili Maksimiru, Bundeku). Al čujem da se sad mogu kupiti i kod nas, pa su valjda ljudi navalili.. Mi smo imali neke komplicirane sheme kak ga dobavit iz njemačke..
BlackOlive is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2008., 22:39   #6
baš sam danas vidjela jedan u kvartu, a prije toga i u centru.... jako mi se sviđa. šteta što to nisam prije uočila, mala je sad na pomoćnim kotačićima pa ono... a tak mi je fora
__________________
i'm so cool i shit icecubes.
MissLestrange is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.11.2008., 07:12   #7
Quote:
BlackOlive kaže: Pogledaj post
Da! Takav je, naš se zove mountain, postoje razni modeli i svi su zgodni, mi smo se jedva odlučili.. Al mislim da se ne može fulat.

Tyana, mislim da to nismo bili mi (obično se vrzmamo po kvartu, na istoku grada ili Maksimiru, Bundeku). Al čujem da se sad mogu kupiti i kod nas, pa su valjda ljudi navalili.. Mi smo imali neke komplicirane sheme kak ga dobavit iz njemačke..
ima kod nas,cula sam tu mamu kako prica da ima za kupit na vrbanima 3..nekakav bike shop ili nesto
__________________
-U laži nema kompromisa -
TYANA is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.11.2008., 07:56   #8
nisam vidjela do sada.a kako ga dijete vozi bez pedala?
cvijetić is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.11.2008., 08:04   #9
A kao nogicama se odguruje,nesto kao onu autici-guralice,samo je na ovom teze odrzat ravnotezu.
mislim da bas sluzi za vjezbat ravnotezu
__________________
-U laži nema kompromisa -
TYANA is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.11.2008., 08:08   #10
i koja je je cijena toga? nekako mi se onda čini isplativije učiti ih na malom bicikliću sa ili bez pomoćnih kotača...
cvijetić is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.11.2008., 08:28   #11
u TL je oko 300 kuna
al sam skuzila da je velik raspon cijena po gradpvima,ima ih i po 600 kn!
enivej..evo vam nesto vise o tome biciklu :

/http://www.likeabike.hr/m_pocetna.html
__________________
-U laži nema kompromisa -
TYANA is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.11.2008., 12:13   #12
Super je, kod tih biciklića guralica, to što već jako malo dijete može biti ful pokretno. Evo, naš se klinac vozi otkad je navršio dvije godine, a ostale opcije bili su bezvezni autići na guranje ili trokolice, gdje ga netko drugi treba gurat, od čega dijete ustvari nema ništa. Sjedi i gleda okolo. Dok s ovim bajkićem mali aktivno upravlja, i vrlo brzo se počeo zaletavat s nogicama, pa ih digne u zrak i sam održava ravnotežu na dva kotača, što se do nedavno mislilo da je nemoguće za tak male klince.. A pametni ljudi vele da mu i taj rad nogu i rano učenje ravnoteže i koordinacije pomaže pri razvoju mozga jer rade i lijeva i desna polutka, blabla...
Da i nije sve to, ono što mi je najvažnije je to da on uživa u vožnji i nikad mu nije dosta, odvozi bez problema 3 km kad idemo na Kraljičin zdenac na Sljemenu..
Mi smo bili dosta gledali razne guralice, prije nego kaj smo se odlučili za ovu, i moram priznat da kod njih stvarno vrijedi ona: "kol'ko para tol'ko muzike".. Naša susjeda je kupila sličnog u Muelleru za triput manju lovu i već je poluraspadnut, šperploča se razdvaja od vlage, katastrofa.. A naš je ko novi, a čak se i po kiši vozimo
Danas mi se javila frendica koja je upravo naručila za svoju kćer i veli da se like a bike biciklići mogu naručit samo preko weba, da ih nema niti u jednom dućanu.. Šteta, al opet bolje nego mi koji smo morali direkt iz Njemačke

E, da, ovo je link www.likeabike.hr
BlackOlive is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.11.2008., 15:06   #13
he he he... evo klinac mali ga vozi

http://www.youtube.com/watch?v=zZKiu...eature=related
MAJA155 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.11.2008., 15:55   #14
kad sam tek pročitala temu,mislila sam ma kakva je to sad glupost,ali kad sam pogledala onaj filmić došlo mi je da odmah idem kupiti da ne bi nestalo,a maloj je tek 6 mj
stvarno fora stvar - a šta sve neće izmisliti
pikacu is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2008., 00:40   #15
Preskupi su, jel se negdje prodaje neka imitacija ? Ne volim one guralice sa plastičnim kolima, boli glava koliko šuškaju, pa baš tražim neku guralicu sa gumenim kotačima. Jel netko zna gdje ima ima nešto slično ?
arenx is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2008., 02:27   #16
Hehehe.
Ovakav tip biciklić je davnih dana izmišljen...evo sada ga otkrivamo i mi Hrvati.

Kod nas je bilo na neckermann.hr kataloškoj prodaji nekoliko aluminijskih modela, trenutno imaju samo ovaj koji glumi motor i piše da je od 3 godine. Bio je prošle godine jedan vrlo sličan ovom Kokua (aluminijski like bike) i koštao je oko 400 kunića...možda dobe opet kada krene sezona bicikla.

Like bike je šminka europski proizvod (njemački) kao što je Bugabike šminkerski u USA. To su najskuplji bicklići te vrste, a razno raznih inačica istih ima po e-bayu već od $25.00 (recimo ovaj
košta 25 dolara što iznosi čitavih 125 Kn , pa onda od $45.00, $89.00, pa sve do Bugabike-a od $250.00. No, tako je sa svime...možeš kupiti Mercedes, a možeš i Dacia-u.

cvijetić...fora je između ostalog u tome da NEMA pedala

Crna maslino...ti si nedavno posjetila predavanje o guerrilla marketing-u ili se samouko baviš tim metodama reklamiranja? Mislim drago mi je da se netko sjetio i počeo baviti prodajom Like bike-a u Hr (mene kao kupca imate tj. moju mamu...hehe živjele bake!), ali daj brate mili....pa iz aviona se kuži da si ti glavom i bradom iz Dekašport d.o.o.-a.
__________________
Što želi propasti, treba pustiti da propadne.
Mag is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2008., 17:10   #17
Običnoj bicikli skineš pedale i lanac i eto Like a bike . Je da su ovi drveni lipši ali za ravnotežu poslužiće i običan bajk.
arenx is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2008., 14:30   #18
Ha, ha, Mag nisam iz Dekasporta, al su me već zezale frendice da sam luda što toliko hvalim tu igračku i da im se trebam javit i tražit neku lovu za tu vrstu marketinga
A naravno da svaki proizvod nosi svoju kvalitetu koja za tim povlači i cijenu. I nije me sram što smo dali tolike novce za bajk jer donosi veselje našem djetetu i mislim da vrijedi svake lipe.
Postoje ženske koje si kupuju cipele za tisuću i pol kuna i kojima to nije skupo.. Meni je.. Valja sve ovisi o tome koji su ti prioriteti..

Isto tak mislim da je, ako se nema love, ipak bolje kupiti djetetu bilo kakvu guralicu na dva kotača, nego ništa.. Možeš vozit i Daciu i bit sretan s njom
BlackOlive is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2009., 15:21   #19
malo podizem ovu temu
Da li je netko pronasao mozda malo povoljniju ponudu za ovakav biciklic?
renatap is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2009., 18:20   #20
Fora taj biciklić izgleda... al mene bi bilo strah da se dijete ne rabije na tome kad se zapiči.... uostalom koliko treba potrošit na silne cipelice koje će se uništit.. koliko sam uspjela vidjet ono dijete na filmiću koči nogama strugajući cipelicama po cesti....
Čokolada07 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum




Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:23.