1 - ako oću bit frajer onda ću uzet "skup i ezoteričan" auto makar nemao za komletan servis i to u ovlaštenom!
2 - otpao kotač (a ne točak)??? pa tko ga je montirao i jesi li ikad napravio malu kontrolu vozila???
3 - ako volan trese zna se što je izrok, a s druge strane moraš bit prava seljačina da u takvom autu pušiš!!
4 - zar je moguće da takav auto servisiran u HR servisu kad nemaju pojima??? opet se vraćamo na točku 1!!
a sta si ti koji ides lika posrat i ubiti u pojam?
1 - ako oću bit frajer onda ću uzet "skup i ezoteričan" auto makar nemao za komletan servis i to u ovlaštenom!
2 - otpao kotač (a ne točak)??? pa tko ga je montirao i jesi li ikad napravio malu kontrolu vozila???
3 - ako volan trese zna se što je izrok, a s druge strane moraš bit prava seljačina da u takvom autu pušiš!!
4 - zar je moguće da takav auto servisiran u HR servisu kad nemaju pojima??? opet se vraćamo na točku 1!!
jesam...Merc i Jag nisu isti...ni po čemu...samo što naš mentalitet ide u korist njemačkim autima (iako su i to postali najmanje njemački auti) a po englezima se pljuje (valjda to ima veze s politikom iz prošlih vremena)
Poprilicno si mi uljepsao dan sa brojinim nebulozama koje si naveo.
Naime,post nije bio upucen tebi,nego gospodinu koji je pokretac topica.
No,tvoje "mudro" analiziranje mog posta nije mu uvelike pomoglo.
Nego,sto ti vozis kad tako mudro zboris?!
Golf I,II,ili III ?!
ah i taj balkan
Vidis cudno, mi doma imamo jednog Jaga i nismo nikad imali problema s njim, radi se isto o s typeu ali R varijanti (4.2 motor) i jedini servis osim redovnog je bio kad su nesto senzori za tlak u gumama zezali. Sad se ceka R varijanta XFa pa ce se zamijenit S...
EDIT bio je jos jednom izvanredno na servisu kad je kisobran zavrsio u navigaciji al nije on bio kriv
Hvala na inputu svim vlasnicima/(i bivšim) Jag'a. I ostalima.
Nepostoji auto bez neke mane, ništa nije savršeno.
Da kupim i novi Peug 207, il Fiat Grande Punto, il rabljeni Merc il Jag, niko ne garantira da nebude problema. I novi auti rikavaju, tak da thats not the point.
Zanimalo me generalno iskustvo iz prve ruke s tim autom.
Ovo , rekla kazala me ne zanima, svi su me prije odgovarali od kupnje Alfe a do sad ni jednog problema. Kao kvari se bla bla bla. Sve zavisi kak je auto prije bil vožen i održavan (dal je uvoz iz Belgije il neke..)
Neko me prozval balkancem jer nejdem s autom u ovlašteni servis. OKeee. Onda sam balkanac, jer ne želim platit isti posao više.
Definitivno nisam europljanin jer mi ni windowsi nisu original lol
Neko me prozval balkancem jer nejdem s autom u ovlašteni servis. OKeee. Onda sam balkanac, jer ne želim platit isti posao više.
Definitivno nisam europljanin jer mi ni windowsi nisu original lol
Odavno smo punoljetni i znamo i bez njegovog posta stetnost pusenja.
Ipak je to nekima doseg u ovoj temi
Dakle,ako ce meni koza u autu zaudarati po cigaretama,to je moj problem,a ne njegov.
No, to sto "neki" sastavljaju pravilnik 1,2,3..., to nek lagano proslijede svojoj mami. Dakle
Gledam Jag' 2004. godište, 2.0D , (~ 100 000km) za kakvih 120 k kn.
Deal or no deal
Ja sam desetak mjeseci vozio sličnog (2005., 65000km).
Lijep auto.
Mogao sam ga kupiti za 110000 kn, a kupio sam brand new Berlinga za 85000kn.
I nije mi žao