__________________ But she took me back to her courtyard, where magnolia perfume screams
Behind the gates and the granite, of the planet of New Orleans
Probaj Driver Cleanerom ili slicnim programom deinstalirati drivere i onda krenuti s friskom instalacijom. Slicne probleme sam imao na Visti kad mi je bilo preslabo napajanje, koje napajanje imas i koje su ostale komponente? Koja je graficka bila prije unutra?
__________________ But she took me back to her courtyard, where magnolia perfume screams
Zadnje uređivanje Matesonik : 01.12.2008. at 21:31.
ovako matična je GA-M52L-S3 amd 64x2, povercolor 4650, 2 gb rama , napajanje codegen 400w, e sad na matičnoj je piše nvidia nforce430-gforce 6100, sve je novo dakle prva instalacija, i naravno formatiram disk sve siskopira s cd-a na komp, poslje normalnog restarta krene nastavak instalacije i onda se restarta! pa sam na drugi komp presteko hdd i instaliro samo windowse i onaj opet nemoze podic!
Cek, cek - ti si disk ustekao u drugi komp i na drugom kompu instalirao Windowse. Onda si prebacio disk nazad. Ako sam u pravu, idemo dalje na slejdeci odlomak, inace zaboravi.
A drugi komp ima li jednojezgreni procesor? Ako je odgovor DA, onda nije cudo da ne radi- jer WinXP instalira druckiji kernel (uniprocessor) za jednoprocesorske sustave kojima CPU ima jednu jezgru, a drukciji (multiprocessor) za sustave s vise procesora i za sustave gradjene oko visejezgrenih procesora. Uniprocessor kernel radi samo na "uniprocessor" strojevima, a multiprocessor kernel radi na svima. Nema mogucnosti rucnog odabira kernela tokom instalacije.
Napajanje bi moralo biti dovoljno - takvi su znali drzati i osjetno rastrosnije masine (osim ako nije na sigurnom putu ka otezanju papaka pa daje mnogo manju snagu). Da CD nije izgreban, HDD ili RAM u kvaru...? Si probao instalirati Winse na integriranoj grafickoj (dakle bez nove) i onda ubaciti novu na gole instalirane Windowse?
a da odneseš grafulju gdje si je kupio pa da je isprobaju? mislim ipak je to powercolor.... s njima je znalo biti problema, čak cijele serije nisu valjale...