Dakle,koje tablete je najbolje piti za isušeno i bolno grlo?Mislim one tipa strepsils i slično.Evo,već 4. dan cuclam neo-angin i još uvijek me gnjavi grlo,sve ostalo je prošlo(temperatura,glavobolja,groznica).
ja sam zadnji put odustala od tih tableta, kupila sam med i s tim sam se svako malo hranila
uglavnom, tražila sam neki med koji je dobar za grlo, i kupila od kadulje. pojela sam po dvije male žličice svakih par sati, i stvarno mi se brzo poboljšalo
ja sam zadnji put odustala od tih tableta, kupila sam med i s tim sam se svako malo hranila
uglavnom, tražila sam neki med koji je dobar za grlo, i kupila od kadulje. pojela sam po dvije male žličice svakih par sati, i stvarno mi se brzo poboljšalo
Imam sprej od propolisa sa kaduljom od Pyrusa, ali kaže mi kolegica da ima i u DM-u ne znam od kojeg proizvođača ali ista fora od propolisa i kadulje.
Super stvar, našpricaš i trenutno olakšanje slijedi. Propolis se polijepi na upalu, kadulja je smiri...
može ime proizvoda?
Najbolji lijek za grlo ti je u salici od kave iscijediti jedan limun, i u to dodati zlicu meda ili onoliko meda da dobijes gustu tekucu masu. I onda to tako zlicicom stavljas u usta i topis na jeziku, a mozes i grgljati ili popiti na eks. Stvarno pomaze kod bolnog grla. Dok nije neophodno, izbjegavaj sve moguce tablete, koliko god mozes.
Ja sam negdje našao da je lijek jedna žličica soli u vodi i to grgljati.Ništa prije toga nije upalilo i već sam postao očajan.Od ovoga nisam ništa očekivao,ali upalilo je!Iako,bilo je odurno to grgljati.
Okay, a što uzimati kada vam od kašljucanja ode dobar glas ...???sve sam isprobala, med, cimet, đumbir, čajevi, kuhano vino, čaj od kadulje, limunade, ali eto uzaludno. A treba mi taj glas do dočeka Nove godine ...
pretpostavljam da pjjevas....ja uzimam malk caj od kadulje i dobro odrzavam glas ....mada ja svakko jutro pijem caj....a najbrze vracanje glasa,,,,,cutanje
Evo, i mene počelo zezati grlo... Opet... Al na neki drugačiji način nego inače. Imam osjećaj da me bole krajnici... i nekako je bol više s vanjske strane nego, kao inače, u dubini grla... A sve mislim da je to zato jer nikad ne preležim bolest... Evo i sad imam laganu temperaturu, a na poslu sam... Više-manje to zaliječim čajem, medom, propolisom, paracetamolom, rakijom, čim god, ali opet se vrati...
mene su prvo zezali sinusi ... cure li ga pa cure..
e..sada se sve prebacilo na grlo. imam osjecaj ko da me boli zadnji dio napci i mandule. sve je crveno a nemam temp.
vec 4-5 dana koristim propolis u spreju, med pyrus, caj s medom ( obicnim i ocjedenom limunom - u mlaki caj) i neoangin...
polako dolazim u normalu ....