I ja pratim AI fanatično već tri sezone. Audicije su same po sebi zabavne al ja jedva čekam Hollywood Week i ono što dolazi kasnije. Kara se dobro uklopila u već poznatu trojku i mislim da će dobro parirati Simonu.
Kad sam video Jason Castra došlo mi da se izbljujem i definitivno brat peva bolje od njega.
Inace meni se svidela Stevie Wright (pevala je "At Last" od Etta James).
Pogledao sam ove dvije epizode. I sviđa mi se jako.
Kada ce biti taj "Hollywood week" a kad pocinju live nastupi? (ako ih uopce ima)
Samo se nadam da ce ti live nastupi izgledat odlicno
Ide sad 8 epizoda audicija, onda mislim 2 ili 4 epizoda HOllywood weeka (mislim 2) i onda krecu live nastupi....ici ce live nastup, pa sjutradan izbacivanje.
Ide sad 8 epizoda audicija, onda mislim 2 ili 4 epizoda HOllywood weeka (mislim 2) i onda krecu live nastupi....ici ce live nastup, pa sjutradan izbacivanje.
hvala
Evo pogledao sam ovu novu danasnju audiciju. Bilo je smijesnih.. A najbolji mi je bio onaj koji je radio na Wicked-u..
Sve u svemu, izgleda da kupe puno dobrih i to mi se sviđa.
A kako to da je ova epizoda bila tako kratka? Prijasnje dvije su bile duze od 1 sat a ova je imala nesto vise od 40 minuta
Evo pogledao sam ovu novu danasnju audiciju. Bilo je smijesnih.. A najbolji mi je bio onaj koji je radio na Wicked-u..
Sve u svemu, izgleda da kupe puno dobrih i to mi se sviđa.
A kako to da je ova epizoda bila tako kratka? Prijasnje dvije su bile duze od 1 sat a ova je imala nesto vise od 40 minuta
Sve zavisi koliko imaju zanimljivog materijala. U proslim sezonama desavalo se da u jednu emisiju od 90 minuta spoje audicije iz dva grada. Audicija iz NY ce sigurno trajati 90 minuta jer tu bude svega i svacega.
Izgleda da ce ove godine one koji udju u top 12 smestiti u neku kucu gde ce ih stalno snimati. Znaci nesto slicno kao nas OT stim da ce u redovnim emsiijama prikazivati samo delove koje smatraju da su najzanimljiviji (nece biti dnevnih pregleda).
Meni je jucerasnja emisija bila dosta slabija od prethodne dve mada je bilo dobrih momenata.
Znaci poceli su uvoditi promjene... bas me zanima kako ce to sve ispast
Da... Simon je jos u prosloj sezoni govorio da mora doci do nekih promena pa makar promenili i kompletan ziri i koncepciju. I dalje su imali najvisi rating utorkom i sredom ali je broj gledatelja znatno opao u odnosu na prosle sezone.Verovatno zato sve ove promene. Najavljuju ih jos ali za sada nece da otkrivaju sta ce se desiti.
Meni se ta ideja sa zatvaranjem u kucu ne svidja Isto kao sto mi se ne svidja promjene vezane za live nastupe i tkzv wild card...to je tako bzv....docicemo do top 12 a necemo upoznati prakticno nikoga
inace, vec me audicije smorile....jedva cekam Hollywood week (koji ce izgleda bit bomba) i posije live nastupe.
Da... Simon je jos u prosloj sezoni govorio da mora doci do nekih promena pa makar promenili i kompletan ziri i koncepciju. I dalje su imali najvisi rating utorkom i sredom ali je broj gledatelja znatno opao u odnosu na prosle sezone.Verovatno zato sve ove promene. Najavljuju ih jos ali za sada nece da otkrivaju sta ce se desiti.