Zezam se; Eros mi je posebno fenomenalan s onom bojom... može li koja slika s čovjekom da mi jadnici koji imamo obične felis cicinus vulgaris vidimo veličinu pravih cooneova; i ako vam se da malo infa o težini, dužini
Heej, to tvoje "obično seosko" je također prekrasno!!! Pomazi ga u naše ime
A što se tiče Erosa... on je još "beba". Prije par dana je navršio tek godinu dana. (Maine Cooni svoj pravi izgled, veličinu i težinu dobiju tek za par godina). Eros je potomak velikih roditelja, stoga niti ne čudi da je već sad velik. A inače, prosječna težina ženkica je 4-6 kg, a mužjaka 6-8 kg. Postoje ekstremi koji teže i do 10,11 kg. Ali, naglašavam-to su ekstremi.
Evo i malo slikica
@Zla patka ; napokon istomišljenik!! XD Inače se svi samo šale na njezin račun
@TubulentFluid; Samo godinu dana )... fascinantan je... i izgledom i karakterom... ponekad mislimo da on uopće nije životinja... priča i sluša više od nekih ljudi :-D
@TubulentFluid; Samo godinu dana )... fascinantan je... i izgledom i karakterom... ponekad mislimo da on uopće nije životinja... priča i sluša više od nekih ljudi :-D
Hvala svima ) oduvijek sam imala mace doma... ali nikad nisu bile toliko vezane za nas, znatiželjne i razigrane kao MCO... stvarno su posebni... svatko ima neki svoj karakter i toliko se međusobno nadopunjuju da ne znam kako bih živjela bez ijednog od njih... Ezra je toliko zaigrana da od silne igre, trčkaranja ne stigne stat nad zdjelicu i jest 2 minute u komadu...Himalaja zaprede čim ju netko pogleda... Giada stalno izvodi neke nadobudne pothvate (kao npr. penjanje na prozor, vrata, skakanje s ormara viskog 2 m), itd... Ma predivni su