klikneš na link (pjesmu ) i pričekaš malo...ja nemam snage slušati to
ko je ovo gore? jel danijela?
Je, ovo je Danijela u po meni definitivno najtreš izvedbi sa iti ijedne Dore do sad (bar zadnjih nekoliko godina odkad pratim taj besmisleni festival)
Izgleda na ovoj fotki ko da samo što nije raširila noge pa da je ovaj iznad nje povali na pozornici, pazi ti tog tipa, pazi stava, držanja, pazi mu dupeta jebate...a ona, sa tim ustima rastvorenim, mislim, svašta mi pada napamet, a tek njena haljina, a izgled a...jaoooo
Mislim nisam konzervativna, al Jezuš Kristuš ko joj je tu koreografiju smislio, jel ona ili šta, to mora da je bio žešči trip neki
Evo dala sam si truda pa pronašla snimak na jubitou...
Mislim, prvo ta koreografija, ti pokreti, to afektiranje, ti uzdasi...a haljina, a skidanje košulja, a trganje suknje, a širenje nogu....ajme meni pa ja od silnog užasa ne znam što bi prvo komentirala..čisti, nepatvoreni treš
ja nemrem smislit taj njen mala_curica look
općenito ta vrsta "glazbe" mi je jado živi
__________________ Glede tvrdnja da su u Matici postojali euroskeptici, a sad već i eorofobi, kako je to rastumačeno u jednom dnevnom listu, Zidić smatra da se "pomalo radi o jednoj progresivnoj paranoji" te da se na taj način neće nikoga spriječiti da postavlja pitanja "što je točno ta Europa u koju Hrvatska ide". : s
ne znam da li se netko sjeca "one" slike danijele, kad je nose u haljini, negdje je tu na forumu ali je ne znam naći. užas
koje?
__________________ Glede tvrdnja da su u Matici postojali euroskeptici, a sad već i eorofobi, kako je to rastumačeno u jednom dnevnom listu, Zidić smatra da se "pomalo radi o jednoj progresivnoj paranoji" te da se na taj način neće nikoga spriječiti da postavlja pitanja "što je točno ta Europa u koju Hrvatska ide". : s
šta to znači?da nije popila terapiju,šta?
jel to ista haljina?ili samo voli plavu boju?