Izgleda da EA ne odustaje od NFS-a pa i ove godine dolazi novi, tj. novi nastavci i to čak tri: Shift, Nitro, World Online
baš me zanima kako će izgledati taj World Online...
Shift dolati za X360, PS3 i PC, nitro za Wii i DS, a world online samo za PC
Zaboravio si još na 1 tajni nastavak koji je u izradi, a koji će nastaviti "underground" trend .
Što se tiče Shifta (jedinog koji se čini zanimljiv), po screenshotu, dosta liči na GRID. Možda bi mogao i valjati, s obzirom da ga radi drugi studio (Slightly Mad Studios aka. Simbin aka. studio koji je radio GTR 2).
Hoće li moći ugroziti kralja arkadnih vožnji (Burnout, koji izlazi za 5 dana za PC ) ili ne, vidjet ćemo krajem godine. No ipak sumnjam da će se to dogoditi.
Pustim si Simple Mindse, zatvorim oči i zamišljam da sam ja njihov pjevač na velikom koncertu. Odjeven sam u bijelo odijelo i dugi bijeli lagani kaput, imam roza košulju. Oko vrata imam lanac, prstenje na svakoj ruci, a našminkan sam kao Boy George.
kad je EA počeo raditi na undercoveru, postojala je još jedna ekipa koja je radila drugi nfs
tj. 2 tima su radila na 2 različita nsf-a
1. tim koji je radio undercover- je izašao nakon jedne godine
tako da je drugi tim imao 2 godine za novi nfs
valjda su se opametili jer su posljednja 2 nastavkam posebice undercover doslovno posrali
i da se poprave, več su odbili manju količunu ljudi, a i mene
Izgleda da EA ne odustaje od NFS-a pa i ove godine dolazi novi, tj. novi nastavci i to čak tri: Shift, Nitro, World Online
baš me zanima kako će izgledati taj World Online...
Shift dolati za X360, PS3 i PC, nitro za Wii i DS, a world online samo za PC
Zasto bi odustao kad ga toliki ljudi kupuju i igraju, meni je osobno malo dosadio pa nisam igrao jos od MostWanteda ali cu vjerojatno probat WorldOnline.