Svi smo mi, vjerujem, uza svu radost oko srebra pomalo sjetni sto nasi kauboji nisu osvojili zlato i svi mi imamo svoje ideje kakve su seme mozda mogle bolje proci umjesto onih koje je postavio izbornik ali uza sve to bilo mi je degutano slusati komentar "barda" HRT-ove sportske redakcije gosp.Suseca sr. u vecerasnjem sredisnjem Dnevniku. Naime, za sve vas koji ste imali srece te umotvorine ne slusati, doticni gosp. je osuo drvlje i kamenje na izbornika, sa statistikama svih vaznih utakmica "koje je izgubio" (ko da se samo on pita) u posljenjih par godina , sa perfidno uvijenom porukom HRS da ga "supira" ako u buducnosti zelimo osvojiti koju sjajniju medalju..........a tu njegovu retoriku ja citam na slijedeci nacin:
1) da nije mozda gosp.Susec sr. malo postao nervozan sto je pred mirovinu morao postati radio-novinar,
2) da nije mozda gosp.Susec sr. malo postao nervozan sto ima duplo mladjeg urednika koji je dobar i sposoban za organizirati Bikijadu u Radosicu,
3) da nije mozda gosp.Susec sr. malo postao nervozan sto u vrijeme kad je bio predsjednik HRS nismo uspjeli vise nego biti 16. na EP,
4) da nije mozda gosp.Susec sr. malo postao nervozan sto karijera gosp.Suseca jr. ne ide blistavo kao sto mu je tata smjestio,
5) da nije mozda gosp.Susec sr. malo postao nervozan sto se blizi 65.god. (hvala dragom Bogu).
I na kraju, sve cestitke nasim momcima,strucnom vodstvu i navijacima koji su disali s njima u svih 10 utakmica.
Kaubojima samo zelim sto manje ozljeda, a za sve ostalo ce se oni sami pobrinuti najbolje kako samo oni znaju.
tribala bi bit nervozna cila nacija što najbolja generacija naših sportaša već 5 godina nije osvojila zlato,a tribala je.
božu ne mogu smislit ali ima pravo,iako ovoga ne bi bilo da nije izbio rat između hrt-a i slina
pa na svakom prvenstvu koje smo izgubili...
šuti do zadnje utakmice a onda počne...
najžešči je bio u onome finalu koje su naš španjolci ismijali...
sorry zaboravio sam di je to bilo....
pa na svakom prvenstvu koje smo izgubili...
šuti do zadnje utakmice a onda počne...
najžešči je bio u onome finalu koje su naš španjolci ismijali...
sorry zaboravio sam di je to bilo....
e da točno.
Pa jel se ne sjećaš kak je njurgao za vrijeme same tekme, i komentara dan poslije?
Nije njurgao samo na EP u Sloveniji, nego se okomio na Pajovića.
Sve ostale izgubljene tekme imale su začin u vidu otrovne jezičine Bože Sušeca...
mislim ni ja ga ne volim, čak imam o njemu određeno mišljenje, za koje da ga ovdje velim bi zaradio ban, no kaj se tiče ovog demagoga Line, apsolutno je u pravu.
Lino je neznalica i bahata budala!
pa ruku na srce, djelomicno je i u pravu jer pogledajte malo zadnja natjecanja i vidjet cete da smo sve bitne tekme izgubili - zasto je tome tako - e hebiga nisam psiholog
a u tunisu su nas španjolci razbili, mislim da nam nitko nije dao toliko golova, bilo je negdje blizu 40, a naši su bili totalno iscrpljeni, a za to ne možete kriviti Linu, jer onda nismo imali ni adekvatnih zamjena a bile su teške utakmice, tipa protiv srbije i neznam koga još...
možemo.
Prouči tko je vodio kondicione pripreme za Portugal i Atenu, a tko za Tunis.
Plus toga igra sa 8 igrača.
Plus igra bez lijevog krila.
I to je to!
Svi bi vi do zadnjega bili puno bolji izbornici od Line,hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji bi se gradili hramovi u svakom glavnom gradu svijeta.Na kvalifikacijama za svako prvenstvo na listi 1-24 reprezentacije,stajalo bi samo jedno ime-Hrvatska.
Ma ne kenjajte,svi od reda.
Sad je Lino kriv za sve,a osvojio je 5 medalja u 6 godina.Ko se time može podičiti?
Koji je izbornik u bilo kojem sportu nam donio toliko odlikovanja?
Bit će jedan od vas drkadžija što sidite za kompom i kenjate i mislite da ste svu pamet ovog svita pokupili.
Ja se Lini ovim putem zahvaljujem na srebru i želim njemu i igračima sve najbolje i nek se ne obaziru na vas takve pripametne.
A Sušec se isto taki pripametni naša.Odakle mu samo hrabrost?U penziju odmah s njim.Nije Lino kriv što su idioti s HRT-a izgubili prava prijenosa.A nek se uguše u svom jalu.
Ispričavam se na jeziku,ali razljutim se kad ljudi se prave da su stručnjaci,a nemaju blage veze.
Svi bi vi do zadnjega bili puno bolji izbornici od Line,hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji bi se gradili hramovi u svakom glavnom gradu svijeta.Na kvalifikacijama za svako prvenstvo na listi 1-24 reprezentacije,stajalo bi samo jedno ime-Hrvatska.
Ma ne kenjajte,svi od reda.
Sad je Lino kriv za sve,a osvojio je 5 medalja u 6 godina.Ko se time može podičiti?
Koji je izbornik u bilo kojem sportu nam donio toliko odlikovanja?
Bit će jedan od vas drkadžija što sidite za kompom i kenjate i mislite da ste svu pamet ovog svita pokupili.
Ja se Lini ovim putem zahvaljujem na srebru i želim njemu i igračima sve najbolje i nek se ne obaziru na vas takve pripametne.
A Sušec se isto taki pripametni naša.Odakle mu samo hrabrost?U penziju odmah s njim.Nije Lino kriv što su idioti s HRT-a izgubili prava prijenosa.A nek se uguše u svom jalu.
Ispričavam se na jeziku,ali razljutim se kad ljudi se prave da su stručnjaci,a nemaju blage veze.
Potpuno si u pravu, a božo je jučer u Hrvatska uživo govorio o krađi sudaca, izgleda da je okrenuo ploču !
Ne znam tko bi trebao biti odgovoran za to na naša reprezentacija od 2004. gubi svaku odlučujuću utakmicu?
A da sjetio sam se, suci..
German kaže:
Ne znam tko bi trebao biti odgovoran za to na naša reprezentacija od 2004. gubi svaku odlučujuću utakmicu?
Koje budalaštine. Da gubimo svaku bitnu utakmicu ne bi osvajali medalje.
Ustvari, ja sve dobro ne razumijem. Kad dobijemo četvrtfinale, ta utakmica nije bitna. Ako izgubimo četvrtfinale onda je bitna. Kad dobijemo polufinale, ta utakmica nije bitna. Ako izgubimo polufinale onda je bitna. A finala gubimo, pa su bitna. Da, u pravu ste. Moja isprika.