Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Život u dvoje
Korisničko ime
Lozinka

Život u dvoje Prizori iz bračnog i izvanbračnog života.
Podforumi: Vjenčanja, Rastave

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.03.2009., 18:07   #541
waitapu
Na rubu pameti

waitapu Avatar

Registracija: Oct 2006.
Quote:
ombia kaže: Pogledaj post
Jako mi se svidja post 515 (Em.) i zadnji postovi od zezalice, britki i duhoviti.

waitapu - hvala za objavljeni mail. Zanimljivo stivo, tko ga ne bi volio, u stilu mi nismo jako kao zene pa nam oprostite nase sitnice igrice.

Zapitala sam se ako mu je koja ljubavnica udana zena, jel onda i ona okaljana tudjim privjeskom tocnije onim doma.

A njegova zena ga obozava, ali obozava iliziju a ne kakav je on zapravo.
Najljpese je dobiti ljubav od nekoga kad zna za sve tvoje mane a ipak te voli.

I imam pitanje za tebe, jel se on ikad popalio na tebe? Vjerujem da je.
Ma on se popali na sve zivo, nije njemu to neki kriterij Bili smo skupa par mjeseci, al sam ga nogirala Mislim da sada zato i jesmo frendovi, kao, u njegovim očima smo ravnopravni Ostavila sam ga unatoc tome sto me drzao kao kap vode na dlanu i sto nisam znala da me vara. Ma malo je sheban taj lik, al ga volim. Zna pokrenut ljude i uciniti da se osjecaju dobro...

Ovo sa udanim ljubavnicama sam ga i ja pitala... al je izokrenuo. U njihovom slucaju je on taj koji 'kalja', a buduci da time radi samo dobro, to se ne racuna Eto ti selektivne percepcije

P.S. Ovo boldano potpisujem od rijeci do rijeci...
Old 07.03.2009., 13:57   #542
onandon
Registrirani korisnik

Registracija: Feb 2009.
POVRJEĐENI EGO

Sinoć je moja frendica imala napokon uvid u tome što znači kad povrjeđen muški ego uhvati bič i naplačuje. Neslavno završena srednjoškolska ljubav je završila na krivnju moje frendice. Mnogo godina poslije bivše ljubavi se ponovno spoje, ali sada već svako u svom braku. Stara ljubav nema zaborava..ali muški je vrag. igra hladno-toplo...zakažu termin i odsustane on eto zbog letećih gostiju (ma žena ga nepusti baš da ide previše van), kada termin padne, završe zajedno, onda nikako se razdovjiti. Frendica je i prekidala al oni opet tako. Zar taj muški povrijeđeni ego stvarno je zlopamitlo, i ne zna podvući crtu i ponovno zrelo i normalno koliko dopuštaju bračne struje?
onandon is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2009., 17:47   #543
keksic
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2008.
Quote:
srni008 kaže: Pogledaj post
da,da bracna stecevina, slazem se,to i ona govori.......kaže da je moja situacija ne opterečuje, nego da sam ja malo negativistički nastrojen..
spava cca dva puta godišnje , kao konzumiranje braka, na njegovu inicijativu, tako je to već skoro decenij, mi smo skupa 3g...
hm, jako, jako sumnjam u ovo. vjerujem da se veselo ševe kad god mogu. i vjerujem da ti je ona to rekla kako bi te utješila. stari, dobri ženski trik. koji redovito pali. žao mi je ako zvučim bezosjećajno, ali ispada da je stvarno tako...

Quote:
i meni se puno puta činilo da joj dođem samo za ševu,a on za keš, ali me iznenadila ovih dana izjavama da me želi,voli,hoće, shvaća i sl....trajno...
ne kažem da to nepovezanoi nije govorila,ali sada je sigurna itd....s druge strane, teško mi je povjerovati (kada razmišljam realno i nakon svojih osobnih iskustava) kada mi to govori,jer osim te neke fizičke hladnoće među njima i kaj ja znam ,kakvih svađa, što je zapravo normalno, nema loših stavaka i zato se dodatno dvoumim...misli nismo srednjoškolci i zna, kaj sve nosi rastava bolje nego ja...
nema fizičke hladnoće među njima, vjerojatno ona sve to lijepo izgladi s mužem.
uff, lako je reći neku slatku frazu kad osjetimo da se partner udaljava. pogotovo kad kužimo da je slab na to.
nije neki napor reći 'volim te', 'želim te', ubaciti mrvicu nade... i ti si opet u igri ili u mreži.
slušaj me, ti si solo. kao što ombia kaže, da je htjela ona bi se već rastavila, no ti si joj jedan fini začin u životu. pogotovo ako je racionalna i proračunata osoba.
makni se od toga za svoje dobro. napravi rez. što brže to bolje.
jako će boljeti, ali ako budeš odugovlačio bit će ti još puno gore.
tiha smrt.

Quote:
kada smo skupa super funkcioniramo,ali bojim se da ja na kraju ne izvisim....moram priznati da je prilično proračunata,a kada se radi o nama ne mogu dokučiti što je, a što je izmanipulirano.....

čim dalje od nje.
za svoje dobro.
keksic is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2009., 13:29   #544
Cameron
Prema ropotarnici

Cameron Avatar

Registracija: May 2008.
Quote:
ombia kaže: Pogledaj post
3 godine ste skupa i ona jos nije sigurna sto bi s tobom, nema tu kruha.

Nema.

Samo te zavlaci.

I ovo je najcesce izgovorena laz, preljubnici spavaju jako cesto i dalje redovito sa partneorm doma.

Ja sam bila na mjestu nje pa ti mogu reci da ista hocu od tipa bilo bi mi dovoljno i tri puta manje od 3 godine da se odlucim.

Njoj je stalo do tebe ali mozda ne toliko da se odrekne dijela komocije.

I tako je, ako se nije zeljela rastati kad ste imali prve leptirice i strast i zasljepljenost s vremenom joj postajes samo nesto sto je tu, uzima te zdravo za gotovo, onda ti napravis malo melodrame i prekida pa ona malo jace pocne uvjeravti i opet sve pet.

sve se slažem, mislim da nema neke bitne razlike između muških i ženskih preljubnika, sve su to iste priče i ista zavlačenja. Pazi srni, ti ne možeš znati što se događa kod njih doma. Ti to ne znaš. Možeš joj vjerovati ili ne, ali ne možeš znati. Za sada, jedina činjenica jest da ste 3 godine zajedno, da ona nije ostavila muža, i da živi s njim, dijeli s njim krevet. Zapravo je jako malo bitno sve ostalo - sve dok s njim živi, sve dok je s njim u braku, nije slobodna, nije s tobom, nije razvedena.
Ovo sve ostalo su pričice koje prezentira ali koje nemaju veze sa stvarnim stanjem stvari.
Gle, moj savjet - bježi od toga. Prije svega, ti si slobodan dečko, nije mala stvar na sebe preuzeti odgoj tuđe djece. Taman da se ona nekim čudom i razvede (što ne vjerujem), ti bi naslijedio bivšeg muža, djecu koja nisu tvoja, svakako bi uz nju prošao i te trauma razvoda.
Ona ti je značila, no sada kreni dalje. I biraj osobu koja ima čiste odnose i koja ima samo tebe. Ne treba ti to.
No mislim da te ona samo zavlači i da te laže. Muž joj je sigurnost, novac, sigurno joj i nije loše s njim, ima djecu, nije joj potrebno da mijenja život.
Cameron is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 11.03.2009., 01:03   #545
BLR
Coeur de Pirate

BLR Avatar

Registracija: Jan 2009.
Quote:
blade777 kaže: Pogledaj post
Najviše mrzim kad za nekim nešto moram popravljati, a činjenica je da sam za njim morao popravljati, jer u protivnom od mene ne bi tražila sex

Zasada ispada da ju ševim najviše i najčešće ja, i da mi ona neprestano ponavlja kako me voli, iako mi uopće nije stalo do toga. Uz to sebe uopće ne smatram frajerom, nego izdanim bračnim partnerom.

:asshole:

....toliko od mene.

Zadnje uređivanje BLR : 11.03.2009. at 01:16.
BLR is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2009., 23:00   #546
Blond_Fairy
I fly above the wind

Blond_Fairy Avatar

Registracija: Apr 2007.
Quote:
keksic kaže: Pogledaj post

nema fizičke hladnoće među njima,
Ti to stvarno ne možeš znati. Možda baš ima. Pa vjerojatno je zato i tražila nešto sa strane. Naravno, sad će ih se stotinu javiti koji će reći da ne mora biti tako. Ne mora, ali može.
Old 16.03.2009., 19:57   #547
srni008
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2009.
puf pant, evo me nakon nekog kraćeg perioda, pa da podjelimo i ostatak cijele priče, rasplet i kraj....
prvo hvala svima na savjetima i mišljenjima...ako se ičime mogu pohvaliti to je činjenica da sam uz vašu pomoć ili/i bez nje rasčistio svoju situaciju...

nedavno je između ostalog dotična-nesuđena rodila i pitanje je između ostaloga bilo, je li dijete naše. ta činjenica ima priličnu težinu i nije samo tako sagledati sitaciju, ukoliko sam dio tog bića.
Kao što sam pretpostavljao nisam otac, mada sam u nekoliko navrata uvjeravan kako je dijete pljunuto ja...
ponovio sam konkretna pitanja koja su bitna za ili naš opstanak ili rastanak i što je najbolje, dobio sam odgovore koje želim čuti svo vrijeme.
čuvši ih, desilo mi se nešto neočekivano. osječao sam se kao stjeranu kut i najlakše za opisati, rodila mi se ideja, zaključak...pa jesam li ja spreman
odbaciti sve mogućnosti same,mlade, osobe te preuzeti su tu odgovornost? NE, nisam se spreman odreći sebe i svog života, a osim toga, možda jesam, ali ne osjećam se spreman preuzeti odgovornost nekoliko života na sebe...licimjerno,kukavički, kako god, ali imate pravo...bolje nastaviti sam...
ševa se nađe na svakom uglu, ljubav ne, ali nekako mi se čini da mi je draže imati čisti obraz, koliko je moguće..pa ako treba i sam..valjda će se naći neka
normalna/slobodna ženska u mom životu...
našli smo se, razgovarali, rekao sam joj točno što i ovdje i to je to. nema poziva, nema mailova, nema dogovora....
priznajem nedostaje mi,jer kao što rekoh u samom početku, nije se radilo o brzinskim ševama, fakat smo se zavoljeli i u neku ruku muku mučim da se ne raspadnem na neki sentiš i vratim se...vjerujem da neću...ovaj puta nije bilo drame niti suza i barem jednom da neka priča završi sa barem nategnutim
smješkom kod oboje...
jebi ga, nismo na filmu niti je ovo generalna proba, a srljanja mi je dosta....eto....pozdrav svima.
što smo naučili? (barem ja) neke izreke stvarno stoje : "što duže traje teže je prekinuti" , "krv nije voda".....
srni008 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2009., 12:56   #548
Cameron
Prema ropotarnici

Cameron Avatar

Registracija: May 2008.
srni, nije uopće kukavički. puno je hrabrije na vrijeme priznati sebi neke stvari. I biti realan, najviše što se može.
Ja i dalje nisam uvjerena da bi se ona razvela, dapače mislim da ne bi, ali hipotetski govoreći, da se kojim slučajem razvela, ti bi na sebe preuzeo jedan prilično ozbiljan teret. Nije lako imati svoje dijete, a kamoli živjeti s tuđim. Da, znam, netko će reći da se dijete zavoli, ali za osobu sa strane, koja ulazi u neku familiju, jako je teško pronaći svoje mjesto pod suncem. Nisi otac, ali opet, živiš s tom djecom, pod istim krovom. Neka pravila moraš i ti imati pravo postaviti, ne možeš uvijek kada nešto kažeš čuti rečenicu da im nisi otac. isto tako, uvijek je tu pravi otac, dakle i to je odnos koji će postojati, koji treba postojati i kojeg takodjer treba znati postaviti. Da, netko će reći - pa to je stvar djece i bivše žene. Ma nije. Kolikogod se drugi trudili pojednostaviti stvari, nije tako jednostavno. Ili si dio obitelji i nosiš se svime ili nisi. Pa tu su i financije. Pa i jednog dana želja da imaš svoje dijete. Hoće li ona htjeti, nakon što je već imala djecu? Nije ni mala stvar kada dvoje sve dijeli po prvi put, ili kada jedan od partnera već ima nešto iza sebe.
Da, sve su to okolnosti koje nisu nepremostive, ali ljubav nije dovoljna i treba puno snage, osim ljubavi, da se čovjek sa svime time nosi i suoči.
Imati kraj sebe razvedenu osobu, morati balansirati sve odnose, a najviše one s djecom koji su ujedno i najteži, je jednostavno užasno teško. I onda tu treba imati osobu koja je razvedena ali za koju znaš da je sigurna u to što je učinila, koja je čvrsta, koja će se znati postaviti. Ako se ne možeš sa sigurnošću osloniti na karakter te osobe onda je stvarno sve to jedna agonija bez kraja.
A ljubav brzo izblijedi ako biva stalno gažena.
Cameron is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2009., 15:07   #549
ZgSash
Banned

ZgSash Avatar

Registracija: Nov 2002.
cestitam ,naisao si na rodenu politicarku (nije da ih je malo , valjda tome i sluzi onaj zakon o najmanje 40 %)
uglavnom ,nasao si se na strani koja slusa price i pusi fore
pretpostavljam da se jos i kriv za nesto osjecas , kao da si nekoga izdao??
nisi kriv , samo si posluzio kao sexualna igracka ,a i zabavio se u meduvremenu

nema stete , a za ubuduce pripazi s kim ces dijeliti krevet i da li ces u to ukljucivati i emocije
ZgSash is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2009., 15:50   #550
keksic
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2008.
Quote:
Blond_Fairy kaže: Pogledaj post
Ti to stvarno ne možeš znati. Možda baš ima. Pa vjerojatno je zato i tražila nešto sa strane. Naravno, sad će ih se stotinu javiti koji će reći da ne mora biti tako. Ne mora, ali može.
na kraju je ispalo kako sam pretpostavila. ljudi često ne traže sa strane nekoga zato jer im nešto fali u postojećoj vezi.
keksic is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.03.2009., 12:10   #551
*Fay*
?

*Fay* Avatar

Registracija: Jan 2008.
Quote:
ZgSash kaže: Pogledaj post
cestitam ,naisao si na rodenu politicarku (nije da ih je malo , valjda tome i sluzi onaj zakon o najmanje 40 %)
uglavnom ,nasao si se na strani koja slusa price i pusi fore
pretpostavljam da se jos i kriv za nesto osjecas , kao da si nekoga izdao??
nisi kriv , samo si posluzio kao sexualna igracka ,a i zabavio se u meduvremenu

nema stete , a za ubuduce pripazi s kim ces dijeliti krevet i da li ces u to ukljucivati i emocije
Valjda je nešto i imao od nje... ako ga je držala godinama, dobra je, ovaj, političarka.

Hoću reći, sve te godine mogao si je odabrati curu s kojom bi se slobodno mogao pokazivati, izlaziti... ali, on je izabrao nju s kojom se vjerojatno mogao sastajati samo incognito. Zašto mu je to bilo bolje od veze sa slobodnom osobom, kao što je i on - to on zna.

Meni se čini da je on došao ovdje pitati za savjet u trenutku kad si je već u svojoj glavi posložio da bi mu tuđa djeca u eventualnom budućem zajedničkom životu bila teret i prevelika obaveza.

Znači, okrenimo to malo i ovako - da ne ispadne samo ona raskalašena mamica, žena koja se dosađivala, pa si je malo poželjela naći ljubavnika: i ona je njemu bila dobra isključivo kao ljubavnica, incognito i nasamo. No, kao žena s kojom se živi stvarni život i majka dvoje djece s kojom bi trebalo dijeliti i sve te dužnosti i obaveze, a ne samo par veselih sati kroz seksualno druženje - to mu već i nije bilo tako privlačno.
Old 19.03.2009., 10:33   #552
mala_babaroga
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2007.
Quote:
*Fay* kaže: Pogledaj post
Meni se čini da je on došao ovdje pitati za savjet u trenutku kad si je već u svojoj glavi posložio da bi mu tuđa djeca u eventualnom budućem zajedničkom životu bila teret i prevelika obaveza.

i ona je njemu bila dobra isključivo kao ljubavnica, incognito i nasamo. No, kao žena s kojom se živi stvarni život i majka dvoje djece s kojom bi trebalo dijeliti i sve te dužnosti i obaveze, a ne samo par veselih sati kroz seksualno druženje - to mu već i nije bilo tako privlačno.

Ovaj post je najbolje piknuo u bit problema.

Dečecu je imponiralo imati stariju koku, koku koja je iskusna, koja ima dvoje djece, koja je odlična majka, koja ima bogatog muža i dizalo mu je ego da ona uz sve što ima treba baš njega. Vjerojatno se i potajno uspoređivao s njezinim mužem i bio prepun sebe kako on, mlad i relativno siromašan, ševi ženu jednog uspješnog, bogatog čovjeka.

Međutim, kad je ševa prestala biti ševa i počela pokazivati obrise moguće obaveze u budućnosti, odjednom ta prekrasna žena postaje zločesta, proračunata manipulatorica kojoj je potrebno nabiti nogu. I to što prije.

A i nema bolje injekcije za ego nego završiti takvu vezu na taj način: slomiti srce jednoj koja "ima sve". To znači da si stvarno, ali stvarno frajer.
mala_babaroga is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2009., 12:37   #553
Emericzy
Slučajni turist

Emericzy Avatar

Registracija: Sep 2005.
Quote:
mala_babaroga kaže: Pogledaj post

Dečecu je imponiralo imati stariju koku, koku koja je iskusna, koja ima dvoje djece, koja je odlična majka, koja ima bogatog muža i dizalo mu je ego da ona uz sve što ima treba baš njega. Vjerojatno se i potajno uspoređivao s njezinim mužem i bio prepun sebe kako on, mlad i relativno siromašan, ševi ženu jednog uspješnog, bogatog čovjeka.

Međutim, kad je ševa prestala biti ševa i počela pokazivati obrise moguće obaveze u budućnosti, odjednom ta prekrasna žena postaje zločesta, proračunata manipulatorica kojoj je potrebno nabiti nogu. I to što prije.

A i nema bolje injekcije za ego nego završiti takvu vezu na taj način: slomiti srce jednoj koja "ima sve". To znači da si stvarno, ali stvarno frajer.
Svako malo, kad pogledam unatrag, sjetim se kakvi sam ja životnu sreću imao kad sam s oko 20 naletio na finu koku od oko 40 koja me majstorski pokupila u brišućem letu, iskoristila par mjeseci i onda me otpirila.

Tada sam bio totalno zbunjen i kivan na nju, bijesan što me tretirala kao igračku, a danas vidim koliko je pameti i muda trebalo za tako nešto. I kakvu je uslugu napravila i sebi i meni što me otpirila kad mi je prošao rok upotrebe i kad je prijetilo da se od igračke pretvorim u nešto drugo, ozbiljnije.

Jao kakva je to prekrasna škola bila...
Emericzy is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2009., 19:32   #554
Aruena
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2008.
Quote:
Emericzy kaže: Pogledaj post
Svako malo, kad pogledam unatrag, sjetim se kakvi sam ja životnu sreću imao kad sam s oko 20 naletio na finu koku od oko 40 koja me majstorski pokupila u brišućem letu, iskoristila par mjeseci i onda me otpirila.

Tada sam bio totalno zbunjen i kivan na nju, bijesan što me tretirala kao igračku, a danas vidim koliko je pameti i muda trebalo za tako nešto. I kakvu je uslugu napravila i sebi i meni što me otpirila kad mi je prošao rok upotrebe i kad je prijetilo da se od igračke pretvorim u nešto drugo, ozbiljnije.

Jao kakva je to prekrasna škola bila...
Mogu si mislit...
Aruena is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2009., 15:39   #555
srni008
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2009.
Quote:
mala_babaroga kaže: Pogledaj post

Pozdrav, nažalost ovo ne mogu progutati da ne prokomentiram..
Draga babarogao, griješiš i to prilično. Pročitaj još puno puta što sam napisao,pa će ti biti jasnije...ako ništa drugo barem ovaj dio gdje me optužuješ da sam je počeo smatrati u krajnjem slučaju svakakvom.
ja znam što jest,a što nije, a ukoliko imaš neugodnih iskustava, zar baš moraš biti toliko zajedljiva prema drugima...
mislim da ovo nije mjesto za međusobno vređanje,ali ili nemaš pojma o čemu pričaš,ili još nisi prebolila "svoj problem"...
eto, da sebi barem uljepšam dan, tvrdim ti da si u krivu,jer smo se mi razišli
u normalnom tonu i ako se vidimo na ulici ne bježimo jedno pred drugim...
i situacija je lose-lose i nema pobjednika...
srni008 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2009., 16:00   #556
mala_babaroga
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2007.
Quote:
srni008 kaže: Pogledaj post
ja znam što jest,a što nije, a ukoliko imaš neugodnih iskustava, zar baš moraš biti toliko zajedljiva prema drugima...
mislim da ovo nije mjesto za međusobno vređanje,ali ili nemaš pojma o čemu pričaš,ili još nisi prebolila "svoj problem"...
Niti sam zajedljiva niti imam neugodnih iskustava niti problem (pgotovo ne ove vrste, božesačuvaj - osim toga, ja nisam ovdje tema, a ti - vlastitim odabirom - jesi ) , samo tvoje postove vidim na ovaj način. Očigledno sam upiknula u pravu točku, čim je ubod izazvao tako bolnu reakciju, ali to je tvoj problem, a ne moj.

Sorry ako te to vrijeđa, nije mi bila namjera.

EOD što se mene tiče.
mala_babaroga is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja