Jedna od mojih top5 očekivanih igara 2009. Samo mi se s trailera čini previše arkadno, mislio sam da će biti više kao simulacija. Zadnja dobra igra s vojnim avionima je bio serijal F22 Lightning...
kao 2. spectre, izcupao si mi govno iz guzice. ni sam nebi bolje rekao
Jedna od mojih top5 očekivanih igara 2009. Samo mi se s trailera čini previše arkadno, mislio sam da će biti više kao simulacija. Zadnja dobra igra s vojnim avionima je bio serijal F22 Lightning...
Da... i ja sam očekivao da bude kao simulacija s malo borbe, ali svakako ću je probati i onda procjeniti... cuo sam da multiplayer radi super... bit će zanimljivo igrati protiv drugih a ne samo protiv umjetne inteligencije
Evo, odigrao demo, isprobao sva 3 aviona. Dojmovi:
Igra je super Na prvi pogled čista arkada, no kada se odabere onaj Expert način letenja (tijekom Assistance OFF moda) postaje puno teže i realističnije.
Super mi je što svaki avion ima drugačiji payload, onaj osnovni je savršen protiv grupa letećih neprijatelja zbog četverostrukog lock-ona dock je 3. avion kojeg otključate super za borbe na 10km, samo treba držati metu u radaru
Na Normal težini vaš avion prima dosta malo štete (mislim da 13% ako ga pogodi osnovni AA projektil) no pretpostavljam da je na većim težinama i sama šteta povećana. Nema nerealnih slaloma među neboderima kao u traileru, no ima ubijanja tenkova sakrivenih među zgradama. Naravno, odozgo (tj. vertikalno!).
Šta još reći? Igra dolazi jako brzo, igrat ću ju s užitkom, makar sumnjam da ću ju kupiti radi multiplayera.
Edit: A da, grafika je super, samo su ceste (tlo) malo preplošnaste, no zgrade, mostovi su dosta detaljni. Voda je super napravljena, iako ne ostavljate vodeni trag tijekom letenja na 5 metara
Optimizirana je isto dobro, meni na C2D@2.66GHz i 8800GT radi na prosječnih 60 FPSa (s max detaljima).
P.S. Zgodan detalj: Implementirali su zvučni efekt (bang) tijekom probijanja zvučnog zida (1235 km/h)
kontrole sa tipkovnicom su takodjer solidno odrađene tako da nije potrebno kupovati joystick,uglavnom kada izađe dat ću igri šansu
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem...ali kada kažem oca mi govorim istinu,majke mi!!!