Ova tema je dugo vremena bila zajednička za Heroes of Newerth i League of Legends. Naknadno se LoL tema odvojila, no postoji mogućnost da ima nepodudaranja u postovima te odgovorima na iste.
probajte heroes of newerth..igricu koja se isto pravi temelju dote.. sad je u beti i mozete na raznim forumima dobit cd key...grafika je odlicna..
Ja sam u beti i malo sam igrao. Fora je, fakat ista dota ali s drugom grafikom i malo izmjenjenim herojiima. Još im balans heroja nije previše pogođen, ali inače je solidna igra.
"Remember, remember the 5th of November, the gun powder treason and plot. I know of no reason why the gun powder treason should ever be forgot." Prokleta pravila da nema novog reda pa eto ovako: Starcraft Saga Edition - Work in Progress
igricu mozete kupiti za 30$ u prepurchaseu.....i dobijete jos 3 za pozivanje prijatelja.....inace grafika je PREDOBRA, zvuk je odlican....udarci o metal :P.neki novi heroji,a vecinom iz dote,jos uvijek je beta a ima ogromni potencijal da postane IMBA!
Ima igra svoju facebook groupu. Postanije fan tamo i zatražite key. Ja sam tako dobio.
"Remember, remember the 5th of November, the gun powder treason and plot. I know of no reason why the gun powder treason should ever be forgot." Prokleta pravila da nema novog reda pa eto ovako: Starcraft Saga Edition - Work in Progress
Neznam, ja čuo i da je super i da je loša. Isto sam tako čuo i za Heroes of Newerth. LOL nisam igrao ali Heroes je skoro pa ista dota tako da nemre biti loša igra
A LOL možda još unaprijeđuje DOTA experience.
upo u CB2 zanimljiva igra makar jos nisam upoznat sa svim aspektima igre,ali ima potencijala samo da ima vise heroja al sta je tu je. IGN:konjo pa se javite