Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Ljubav, erotika, seks
Korisničko ime
Lozinka

Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare).

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.03.2009., 22:18   #1
Jedan od sinova
Innocence is no excuse
 
Registracija: Mar 2009.
Lokacija: ZG
Postova: 5
Erotske priče - stvarne i izmišljene (PROČITATI UVODNI POST)

Doba interneta je zapravo eufemizam za doba besplatne, najčešće potpuno nemaštovite pornjave. Tako, sad kad sam to skinuo s duše ovaj thread je za nešto drugo, naime erotske priče. Moram priznati da ih nisam u životu baš puno pročitao, ali nedavno sam došao na ideju da jednu napišem i zato otvaram ovu temu. Ja ću napisati prvu, možete komentirati, komplimentirati, vrijeđati itd., ali zapravo bih volio da se još netko odvaži napisati nešto svoje. Bez copy-pastea s neta, originalni materijal isključivo.

Ako patnja rađa kreativnost ovo bi trebalo biti dobro (jer nejebica je među najgorim patnjama ). Here goes:
Kad je tu večer pozvonila na njegova vrata nije znala točno zašto je uopće krenula k njemu kad nije znala ni što misliti o sebi nakon onoga što se dogodilo zadnji put. Otvaranje vrata i muški lik ogrnut ručnikom prekinuo joj je tok misli. Nakon desetak sekundi tišine i ispitujućeg pogleda s njegove, a naivno zbunjenog s njene strane, pustio ju je u hodnik i zatvorio vrata. Stajali su pred ogledalom iznad ormarića u malenom predsoblju i svejednako se pogledavali.

– Htjela sam te vidjeti jer… - počela je nešto i odmah stala pod pritiskom onog ispitujućeg pogleda kojeg je sada već nadopunjavao zločesti smiješak. Gotovo sadistički uživajući u njezinoj nemoći da zatraži ono što želi šutio je još kratko vrijeme, a onda domaćinski uljudno ponudio:

- Možeš skinuti jaknu.

Opet tišina.

- I majicu.

Sa svakim komadom odjeće zbunjeni je pogled postajao sve jasniji…ali i dalje moleći…moleći za dodir, za ispunjenje želje koja ne može biti izrečena. Napokon potpuno golu naslonio ju je na onaj ormarić pred ogledalom i suočio s vlastitom fantazijom u odrazu.

- Vraćam se odmah. Ostani ovdje, ne miči se.

Otišao je u drugu sobu i zatvorio vrata za sobom.

Dok je čekala, ostajući savršeno nepomična, promatrala je (morala je) sebe u zrcalu. Čudna mješavina stvarnosti i iluzije kao da se tada prelila iz zrcala na čitavu malenu prostoriju. Fantazija je bila u ogledalu i pred ogledalom istovremeno, a stvarnost sa svojim pravilima blaženo odsutna. Vrijeme je prolazilo neprimjetno…možda pet minuta…ili deset, sasvim svejedno, u fantaziji vrijeme ne teče, ona jednostavno traje.

Vratio se i stao iza nje prekinuvši njeno samopromatranje prvo laganim, dugim dodirom, a zatim pogledom oči u oči - preko zrcala. Postoji nešto nesavladivo hipnotizirajuće u gledanju ravno u oči osobe koja stoji iza tebe - jednom kada joj je tako zarobio pogled nije ga više mogla maknuti. I dok su se dodiri njegovih ruku nastavljali posvuda, oči su mu nastavljale gledati u njene, čvrsto i nemilosrdno, bez trunke kolebanja, bez imalo savjesti. Potrajalo je dugo to slatko mučenje, robovanje dvama točkama iza sebe. Gledala je u zrcalu svaki svoj trzaj i svaki uzdah, istovremeno osjećajući užitak i promatrajući ga u slici pred sobom kao da je tuđi, živeći ga dvostruko.

U zrcalu ipak nije vidjela ništa što bi nagovijestilo trenutak kada je prvi put ušao u nju…jedini trenutak kada joj je dozvolio prekinuti hipnotičku vezu i zatvoriti oči na jednu sekundu, jednu sekundu za uživanje sama i bez svoje zrcalne polovice, jednu sekundu samostalnosti u fantaziji koja ju je zarobila. No već iduće sekunde otvorila je oči i crna se magija nastavila, uz pogled iz zrcala sada je postala rob i ritmu kojeg je on odredio. Ritmu, savršenom, stalnom, nepogrešivom, istom svaki put kada bi ušao u nju, ritmu bez milosti, bez prestanka. Onako kako joj je pogled oduzeo moć kontrole nad vlastitim očima, tako joj je taj ritam uzeo sve što je ostalo. Da joj je kojim slučajem tada srce stalo njegov ritam nastavio bi joj tjerati krv žilama - dokle god je on u njoj fantazija traje, i život u fantaziji traje.

Ne mičući pogled iz njezinih očiju, naslonio se na zid ispred nje, njegove ruke sa svake strane samo su povećale osjećaj zarobljenosti, a s njim i užitak. Ništa ga nije moglo zaustaviti, čak ni kada je u jednom trenutku nepoznata ženska osoba otvorila vrata dnevne sobe, počela preneraženo vrištati i izjurila van iz stana - to nije značilo ništa, u ogledalu to se nije dogodilo. Ritam se nastavljao, njegov pogled je stajao čvrst, nepomičan, koncentriran samo na nju. A onda, u jednom trenutku, točno u zenitu, pogled ju je pustio i dok je tijelo divljalo od zadovoljstva oči su pogledale u oči, ne u njegove već u vlastiti odraz, i u sebi našle su užitak savršeniji od svega što bi tijelo moglo iskusiti, pogled u samu sebe u trenutku bez tabua - kada fantazija prelazi nazad u stvarnost i ne sukobljava se s njom nego se stapa u ljepotu života.


Kad je došla k sebi na njegovom licu bio je isti onaj zločesti smiješak, imao je samo jednu rečenicu za nju:

- Drugi put nazovi prije nego dođeš.Chat je ovdje strogo zabranjen, tema je samo za priče, bile one stvarne ili izmišljene, chat (pitanja, i neke svoje misli o pričama a formulirane u pitanja i skoro pljuvanja, se brišu, po potrebi kartoniraju) prebacite na privatne poruke i ne spamajte po temi.

Moderatori

Zadnje uređivanje Teta2U : 13.03.2013. at 13:09.
Jedan od sinova is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2009., 09:07   #2
Hatsepsut
Registrirani korisnik
 
Hatsepsut Avatar
 
Registracija: Feb 2009.
Postova: 2,524
Quote:
Jedan od sinova kaže: Pogledaj post
Možda... Imam nekoliko ideja oko tog detalja, ali zar bi bilo interesantno da ih ja pišem?
P.S. Hint - pravo pitanje je što se događalo u ono neodređeno vrijeme dok je ona stajala pred ogledalom, a on bio u drugoj sobi?
Hm, stvarno. I sto se to dogodilo s njima prosli put? On je zigolo mozda?
A ona zena mu je mama!!

Evo, ja sam u jednom kratkom trenutku inspiracije napisala sto se mozda moglo dogadjati u sobi s nastavkom misterija, pa se mozda netko/ti, nadoveze.

" - Vraćam se odmah. Ostani ovdje, ne miči se.

Otišao je u drugu sobu i zatvorio vrata za sobom. Soba je bila mracna, ali ukusno namjestena. Dok je otvarao ladicu nocnog ormarica, kap znoja mu je kliznula niz lice. Osjetio je onu slatku i poznatu erupciju koja se nazirala pod rucnikom, nestrpljivo iscekujuci prizor koji ga ceka u drugoj sobi.
Posegnuo je rukom u ladicu dok su mu glavom prolazile vizije njezine meke, glatke koze i prelijepih grudi koje je vec jednom imao u rukama. Pomisli kako sada ipak nije vrijeme ni mjesto za to, gledajuci u sadrzaj ormarica.
Okrenuo se prema izlazu i znatizeljno provirio kroz odskrinuta vrata. Ona ga je cekala spremna, gola, vlazna, opijena zeljom i uzbudjenjem. Tiho i polagano oslobadjao se rucnika koji ga je sputavao, a njegova je muskost, kruta i pulsirajuca, trazila olaksanje.
Uzeo ga je u znojnu ruku…“
Hatsepsut is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2009., 10:48   #3
lexus
Registrirani korisnik
 
lexus Avatar
 
Registracija: Aug 2008.
Postova: 360
Evo..nadam se da neće biti ljutnje..ja ću staviti copy/paste svoje kratke priče..koju sam napisao na jendom drugom topicu ovdje..pa je i malo doraditi, urediti...

Pa kaže:

Ušao je u svoj stan..umoran od posla, nije palio svijetlo, iako je vani već polako padao sumrak, odgovaral mu je ova polutama.. Skinuo je jaknu, ostavio je u hodniku, i nastavio do kuhinje, otvorio frižider i uzeo hladno piće, da utaži svoju žeđ.. dok je otvarao sok, ulazi u dnevni boravak.. a tamo ona.. u polumraku sobe, sjedi u fotelji..nije joj se nadao, jer rekla je da će ostati duže na poslu i da je ne čeka, a uz to jutros su se posvađali oko gluposti i planova za vikend..no opet nije ga iznenadila njena pojava..bez riječi došao je do nje.. otpio gutljaj soka da utaži svoju žeđ..ponudio je njoj, no samo je lagano odmahnula glavom da ne želi...kako je stajao ispred nje...ona se malo nagnula naprijed, obujmila ga rukama oko struka, pa spustila ruke na guzu i primaknula ga k sebi..naslonila glavu na njegov trbuh, pomirnički..on joj je rukom blago mrsio kosu i mazio po leđima..stajao je tako neko vrijeme, a onda je uzeo za ruku i posjeo na rub kreveta..skinuo je cipele, i kleknuo na krevet iza nje...i krenuo je polako masirati, znao je koliko voli masažu...krenuo je malo od vrata, pomalo nevino...pa se prebacio na ramena..pa se spušta niz leđa malo..pa mu ruka pobjegne malo prema njenoj sexy, možda mrvicu bujnijoj, ali čvrstoj guzi..pa na njene savršene bokove..pa ruke krenu sprijeda prema gore..preko njenih čvrstih, lijepih grudi.. pa ih malo primi..pa malko zamijesi, lijepo pažljivo i s poštovanjem..pa je onako primi za njih i privuče k sebi, miriši joj kosu..meku, netom opranu...ona nakrivi malo glavu u stranu, da pokažeš svoj slobodan vrat..potom osjeti njegov topli dah na svom vratu i njegove meke pune usne..poljubac...rukama istražuje i mazi njeno tijelo...okrene je, i polegne..ljubi je..njen vrat pa usne, jezici im se zapletu..igraju, usne međusobno maze..ponovno joj usnama prelazi preko vrata pa na niže..skida s nje njenu laganu svilenkastu bluzu i ljubi svaki novi otkriveni dio njene kože, njenog tijela...
ostaje samo u donjem rublju...ljubi joj grudi, pa trbuh, jezikom polako kreće prema dolje..pa napravi krug oko nje..tangica, osjeti preko njih njegov topli dah na njoj...pa je poljubi..prkeo tanigica..i nastavi je ljubiti po bedrima...miluje joj noge...popne se opet malo gore i ponovno joj ljubi grudi..jezikom kruži oko njenih bradavica..i iz većih krugova radi sve manje..i sve bliže bradavicama..koje su sada ukrućene, željne dodira...pa ih lizne..poljubi..i nježno, nježno gricne...opet usnama, poljupcima putuje dolje...
i skine njene tangice...mazi joj i ljubi noge, i kreće usnama i jezikom gore... prema njoj..draži joj..ona uživa, i uzdasima mu govori neka ne staje..neka nastavi...ljubi joj bedra..i potpuno obrijani, meki i nježni venerin brežuljak...pa lizne onako jednom..i poljubi...pa kruži malo jezikom i usnama oko klitića..ona se polako uvija od zadovoljstva..pa pozdravi, lizne njen klitić..ljubi ga..spušta se jezikom do ulaza..pa je pozdravi, i poljubi..i jezikom polako uđe u nju..ona od ugode se izvija, podigne malo svoju guzu..on je primi rukama, i namjesti si je da je malo zadignuta..da ima lakši ulaz jezikom u njenu toplu, vlažnu macu..jezikom ulazi u nju i izluđuje ju..a ona mu rukama mrsi kosu i uzdiše od zadovoljstva..on je predan svojem radu..jezikom je izluđuje, pa je ljubi..pa se vrati do klitića, i lizne ga..nježno ga poljubi pa još nježnije gricne, i sisa..pa se spusti na ulaz ponovno..izluđuje je..ona ga neopisivo sad želi u sebi...zove ga gore.. poljubi ga..digne se i skine odjeću s njega..ljubeći njegovo tijelo...

....
__________________
ši muvz in mistirijz vejz
lexus is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2009., 22:32   #4
Jedan od sinova
Innocence is no excuse
 
Registracija: Mar 2009.
Lokacija: ZG
Postova: 5
lexus

I još jedan za Dire Straits u sigu


Quote:
Hatsepsut kaže: Pogledaj post
Hm, stvarno. I sto se to dogodilo s njima prosli put? On je zigolo mozda?
A ona zena mu je mama!!
Eh vidiš, imao sam odličnu ideju s tom ženom, ali s mamom si postigla definitivni turn off na tu temu


No, priča može i mora ići dalje drugim putem:

Quote:
Hatsepsut kaže: Pogledaj post
" - Vraćam se odmah. Ostani ovdje, ne miči se.

Otišao je u drugu sobu i zatvorio vrata za sobom. Soba je bila mracna, ali ukusno namjestena. Dok je otvarao ladicu nocnog ormarica, kap znoja mu je kliznula niz lice. Osjetio je onu slatku i poznatu erupciju koja se nazirala pod rucnikom, nestrpljivo iscekujuci prizor koji ga ceka u drugoj sobi.
Posegnuo je rukom u ladicu dok su mu glavom prolazile vizije njezine meke, glatke koze i prelijepih grudi koje je vec jednom imao u rukama. Pomisli kako sada ipak nije vrijeme ni mjesto za to, gledajuci u sadrzaj ormarica.
Okrenuo se prema izlazu i znatizeljno provirio kroz odskrinuta vrata. Ona ga je cekala spremna, gola, vlazna, opijena zeljom i uzbudjenjem. Tiho i polagano oslobadjao se rucnika koji ga je sputavao, a njegova je muskost, kruta i pulsirajuca, trazila olaksanje.
Uzeo ga je u znojnu ruku…“
...podsjetilo ga je to na onaj predivni osjećaj kada je ona prvi put dotaknula taj najosjetljivi dio njegova tijela i bujica slika prošla mu je kroz glavu. U treptaju oka ponovile su se sve scene one večeri kad ju je upoznao na jednom od divljih privatnih tuluma kojima je bio vjerni gost.

Kada ju je vidio prvi put, samu u kutu, s istim onim zbunjenim pogledom u očima kakav je vidio i maloprije, samo je pomislio: "Eto još jednog nevinašca koje se ovdje greškom zateklo." Nije joj posvetio drugu misao, nije nikada bio jedan od onih kojima je najviši cilj u životu bio takve djevojke inicirati u život nesputanog bluda kakav je i sam vodio.

No dok je on promatrao nju, promotrila je i ona njega. Davno je već bio zaboravio na nju kada mu je iznenada prišla i prišapnula:

- Idemo u tvoj stan, vodi me.

Htio joj je reći da ga ne zanima, upozoriti ju da ne treba imati posla s njim, ma samo reći "Ne." Ali nije. Nešto u njenim očima, nešto u njenom držanju se promijenilo i njena riječ postala je zapovijed. Nikada mu se to prije nije dogodilo, ostati potpuno razoružan pred ženom je osjećaj koji nije poznavao, niti je mislio da ikada hoće. Bila je jednostavno neodoljiva, svaka oblina savršena, miris svjež, nov, ženstven, a pogled dubok...pun čežnje.

U idućoj slici stajali su u sredini njegove sobe, rashlađene vjetrićem izvana. Njena haljina ležala je na tlu, a on je prelazeći rukom njenu svilenkastu kožu osjećao kako trepti od uzbuđenja pod svakim njegovim dodirom. Prateći savršenu liniju njena tijela prešao je polako preko bokova, preko guze pa ponovo gore do grudi...tu se zadržao, mazivši ih lagano osjetio je još jednom njeno uzbuđenje, bradavice, izazvane njegovim dodirima i hladnoćom, tvrde - pozivaju ga. Sve ga to izluđuje, a ona se poljupcima spušta niz vrat, pa niz prsa, raskopčava mu košulju, skida je, zatim remen, hlače, a svo vrijeme njene usne povećavaju njegovo uzbuđenje...

Kleknula je tada pred njega, pogledala ga u oči, a njegove bokserice su vođene njenim prstima skliznule na pod. Uzbuđenost je bila toliko snažna, silina naviruće krvi tolika, da je gotovo dosegla granicu boli. Prvo ga je dotaknula samo ovlaš, provocirajući ga prešla je prstima od glavića na dolje jednim laganim dodirom, zatim glavić dotaknula jezikom, pa vrućim usnama...kada ga je napokon cijelog uzela u usta toplina mu je u trenu preplavila cijelo tijelo, bez obzira što je gol stajao nasred hladne sobe - zakoni fizike poklonili su se ljepoti koja je klečala pred njim...

--------------------------

Ja ću ovdje stati, ali ne mislim da bi ova misteriozna večer već trebala završiti, nadam se da neće
Jedan od sinova is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement
 
Advertisement
Old 11.03.2009., 08:48   #5
lexus
Registrirani korisnik
 
lexus Avatar
 
Registracija: Aug 2008.
Postova: 360
copy/paste s drugog topica.. moja jutarnja pričica...

jutro je..vani tmurno vrijeme, kiša...ti stojiš kraj vrata, naslonjena na zid, i listaš nešto..naoko nezainteresirano..prilazim ti odlučnim korakom, vidiš me..dođem do tebe, maknem ti časopis iz ruke.. rukom te obujmim oko struka, čvrsto i naglo privučem k sebi..naše se usne spoje, poljubim te..prislonim te svojim tijelom na zid, digneš jednu nogu i obujmiš me njome, ja je rukom pridržim mazeći tvoju guzu.. lagano simuliramo sex...osjetiš ga kako je dignut, tvrd..kako pulsira..primim te, noseći te do prve prostorije, a to je kuhinja, skidam tvoju majcu, i otkopčavam ti grudnjak, skidam ga..maknem stvari sa stola..legneš na njega..skidam ti hlače...ljubim ti vrat, sise..zamjesim ih lagano..jezikom kružim oko tvojih bradavica, liznem ih..spustim se dole.. putujući jezikom preko tvog trbuha..do tvoje vlažne ribice..poljubim je..kružim jezikom oko nje.. liznem klitić..uđem jezikom u tebe uz tvoj zadovoljni uzdah..otkopčavam si traperice..moj dignuti, tvrdi kurac iskoči van...želiš ga..milujem ti noge.. jednu mi staviš na jedno rame, drugu na drugo rame..uđem u tebe..polako...mmmmmmmmmm..kako je dobro..fino...primim te za butine i povučem skroz do sebe, ušavši tako skroz u tebe..uz tvoj odobravajući uzdah zadovoljstva..dajem ritam..mmmmmmmm...a rukama ti mazim butine, bedra..sise..dok ulazim u tebe, ti svojom rukom masiraš si klitić..i uzdišeš od zadovoljstva...

....
__________________
ši muvz in mistirijz vejz
lexus is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2009., 12:28   #6
Alex84
Banned
 
Registracija: Aug 2006.
Lokacija: Istocna Slavonija
Postova: 6,300
Pošalji poruku preko MSN korisniku Alex84
Evo na nagovor mog kolege Lexusa,stavljam i ja jednu svoju pricicu...koju sam napisao..po meni...svi susreti dviju osoba,koji se recimo pale preko neta itd.bi trebali upravo ovako da izgledaju pri susretu tih osoba..
Ispricavam se za pravopisne greske,kojih svakako ima..
Jos vozeci sam se pitao,sta uopce mogu da ocekujem od ovog sastanka.Mislim ni ne znam te,ali mi je nesto govorilo da bi ovo mogao biti zaista nezaboravan susret.Kako uopce znati nesto o osobi koju upoznas preko Neta.Ma bas me briga,onih nekoliko strastvenih pisanja bilo je dovoljno da sada ne zelim da razmisljam ni o cemu drugom sem da te sto prije upoznam.

Prilazim tu,dogovorenom mjestu i...srce mi kao ludo poce da udara.Java je tvoj izgled ucinila jos ljepsim i seksipilnijim nego sto sam i pomisljao.Jos dok sam izlazio iz auta,nisam mogao a da ne primjetim kako mi se otvara pogled na prelijepi par nogu ispod veoma kratkog minica i na jos ljepsu,blago istrcenu guzu.Dok mi je polako vec krv bubnjala u slijepocnicama,posljednje sto sam uspjeo da vidim su prelijepe sise koje su se nazirale ispod majice,sa vec ukrucenim bradavicama,bez brusa i bilo cega drugog sto bi ih sputavalo.Znao sam tada samo da te silno zelim i da je zelja da uzivam u tom prelijepom tijeelu vec neizdrziva.

U tom momentu,prisao sam ti vec na pola koraka,zastali smo oboje i znao sam da nazad nema.A nazad nismo zeljeli ni jedno ni drugo.Trenutak smo se samo gledali u oci ali oboje smo u njima mogli samo da vidimo samo neizmjernu zelju i...to je bila ona dozvola koju smo oboje cekali.Usne su nam se spojile,strastveno i jako,jezici poceli da se poigravaju jedan sa drugim.Spustio sam ti ruke lagano niz ledja zeleci sto prije da pod rukama osjetim tvoju lijepu oblu guzu.Istovremeno osjetim kako tvoje ruke zalaze pod moju majicu,istrazujuci svaki misic na mom tijelu.Spustio sam ruke jos nize do prijelaza izmedju minica i vrha butina,a zatim prstima zasao pod rub tvojih tangi upalih u guzu...tada osjetih kako tvoje ruke lagano klize nanize sve dok me nisi uhvatila za kurac.Stresao sam se od dodira,podigao te u tom polozaju uz sebe i prenjeo tih nekoliko koraka do auta.Spustio sam te na tu ugrijanu haubu zasao ti medju rasirene noge i primakao donji dio tijela.Sada je moj kurac od tvoje pickice dijelila samo tkanina mog sorca i tvojih tangi.Pogled na njih me je potpuno izludio.Odmakao sam se malo jos uvijek te ljubeci,rukama ti presao preko butina i sa oba palca zasao ispod tangi tocno iznad tvoje mackice.Osjetih njenu glatkocu.Tvoja ruka je vec skoro skroz otkopcala slic i kurac mi onako nesputan izlete cijeli van.Dok sam ti skidao majicu,tocnije strgao je sa tebe osjetio sam kako mi ga lagano,objema rukama drkas,i samo povremeno prijedjes palcem preko glavica prekrivenog sluzi.Polegao sam te na ledja i spustio glavu ka tvojim sisama,uzivajuci u pogledu na tvoje prelijepe velike sise sa ukrucenim bradavicama.Strpah jednu u usta i blago je gricnuh,pa jezikom okruzih cijelu povrsinu tvoje bradavice.A zatim isto sa drugom.Jezikom sam poceo da ti se poigravam sa ukrucenom bradavicom medju mojim usnama.Istovremeno prstima sam vec sklonio kraj tangi u stranu i spoljnim dijelom ruke presao ti preko pickice.Osjetio sam svu njenu vlaznost i sve sto sam tada zeleo je da sto prije zagnjurim lice u nju,osjetim njen prelijepi miris i probam sokove koji su vec jako curili iz tebe.

Spustih se na koljena i ugledah velicanstven prizor.Na svega par centimetara od mog lica,u svoj svojoj ljepoti presijavala se na suncu tvoja savrseno izbrijana pica,sa vec nabreklim usminama od uzbudjenja izmedju kojih je iz blago otvorene rupice curila sluz klizeci pravo do tvoje guze.Ispruzio sam jezik i krenuvsi od guze,lagano klizeci na gore,pokupio sam sav taj ukusni sokic.Sirio sam nos pokusavajuci da udahnem sto vise tog prelijepog mirisa tvoje ciste i nadrazene mackice.Prstima sam ti blago rasirio usmine i izmedju njih se pomoli klitoris,koji kao da me je prizivao da ga sto prije strpam u usta.Cim sam ga dodirnuo jezikom,osjetio sam kako si se stresla.Cijelog sam ga usisao istovremeno se sa njim poigravajuci u ustima,kotrljajuci ga jezikom lijevo-desno.Butinama si mi stisla glavu a rukama cvrsto drzala za kosu,pokusavajuci valjda da mi cijelu pickicu strpas u usta.Ostavio sam klitoris i krenuo da ti njezno grickam usmine,jednu pa drugu,pa ih istovremeno ljubeci.Jezik ti samo ponekad stavljam na ulaz u rupicu i opet povlacim nazad.Osjecam kako ti stomakom prolaze grcevi...osjecam svu tvoju zelju i zelim da uzivas.Spustam se usnama preko guze,ti lagano izdizes kukove da bi omogucila bolji pristup mom jeziku.Ponovo ga povlacim na gore,preko uspaljene pickice,sve do klitorisa,pa opet nazad.Ubrzavam tempo,a onda se zaustavljam i lagano guram jezik u tebe.Osjecam kako ti se pickica siri i cijelog ga guram u tebe,a zatim opet polako napolje.Pocinjem da te jebem jezikom,pa opet iznenada ga izvucem i usisam ti klitoris.Povlacim ruke preko tvoje guze i prstima dolazim do njenog otvora,vec navlazenog tvojim sokovima i mojom pljuvackom.Osjetim trzaje u tvom tjelu i zelim da mi svrsis na usne.Cijeli palac ti uvlacim u vrelu pickicu i nekoliko puta ga izvlacim pa opet guram u tebe,sve brze ti lizuci nabrekli klitoris.Zaustavljam ruku,sa palcem duboko u tebi i srednji prst stavljam ti na otvor guze.Uvlacim ga lagano u tebe i pocinjem lagano da pomjeram ruku napred-nazad jebavajuci te istovremeno u obje rupice.Tvoji jecaji su me dodatno popaljivali i poceo sam ujednaceno da te tucam lizuci te.Kukovi su krenuli nekontrolirano da se pomjeraju gore-dolje zeleci i sama da se sto vise nabijes.Osjetio sam da ti se tijelo sve vise grci i napinje i sve i da nisam cuo tvoje glasne uzdahe,znao bih da si blizu jakog orgazma.Tad sam poceo da te zestoko jebem prstima...sisam ti klitoris...tvoji sokovi mi vec cure niz ruku...tvoji uzdasi vec prelaze u krikove...pickica ti sva vlazna dok nabijam prste...sve dublje...i jace...i tada...butine su ti se sklopile oko moje glave potpuno me zarobivsi...kukovi u divljem ritmu i potpuno nekontrolirano da se pomjeraju....osjetim na svojim usnama kako dozivljavas tako jak orgazam...stomakom ti prolaze grcevi...sokovi ti cure i pune mi usta i ja ih halapljivo kupim...ne zeleci nikad da se odvojim od nje.Stisak butina lagano popusta i osjetim kako si opustila tijelo uzivajuci jos uvijek u povremenim trzajima maloprijasnjeg svrsavanja...

Izdigoh se polako uspravno,misleci da cu bar malo u miru moci da uzivam u pogledu na tvoje prelijepo tijelo.I pogrijesio sam.Odjednom si se iznenada uspravila,docekala se na noge klizeci niz haubu,jos uvijek mokru od tvoji sokova,i gotovo istovremeno se spustila i klekla pred mene.Ni ne znam kako si uspijela tom brzinom da me uhvatis za kurac i primaknes mu usne.Glavic mi se crvenio od nadolazeceg uzbudjenja i posljednje cega se jasno sjecam je tvoj vreli dah na njemu.Zastala si na tren,gledajuci me pravo u oci,uzivajuci u tome sto znas koliko nestrpljivo zelim da ga dodirnes i sto je u tom momentu sva kontrola u tvojim rukama.Jezikom si mi presla preko korijena glavica sa donje strane i ja sam samo ispustio dah iz pluca.Tad sam shvatio sam u stvari prestao da disem iscekivajuci tvoj dodir.A onda jos jednom ga samo malo dodirujes,uzivajuci u mucenju.Taman kad je sve u meni pocelo da gori,osjetim tvoje usne lako lagano klize preko glavica,uvlaceci ga sve dublje u usta.Mislio sam na tren da ce da mi klecnu koljena.A onda osjetih tvoj jezik kako se igra sa rupicom na vrhu.Polako glavu guras naprijed i sve vise ga gutas,a zatim lagano pocinjes da je pomjeras naprijed-nazad.Kurac mi je toliko nabrekao da sam mislio da ce zaista u jednom momentu da pukne.Rukom si pocela da ga polako drkas prateci glavom njene pokrete,pa opet jezikom prelaziti sa donje strane od korjena do vrha sve vrijeme me izludjujuci rukom.A onda bi ga opet iznenada cijelog strpala u usta,nabijajuci se na njega...osjetio sam trnce kako mi lagano krecu iz svih krajeva tijela i znao sam,moram da te odvojim od sebe jer zelim da se zabijem duboko u tebe.Kad sam to ucinio,kao da sam na momenat vidio tugu sto sam te prekinuo,ali nosen divljim uzbudjenjem,nisam ti dao vremena da uopce razmisljas...

Posjedoh te na haubu...ruke sam podvukao pod tvoje noge i istovremeno ih podigo i rasirio sto sam vise mogao.Opet ugledam tvoju pickicu,blago rasirenu i potpuno mokru.Pogledah te u oci i vidjeh u njima neizmjernu zelju.Glavicem sam ti onako bez pomoci icijih ruku klizio uz pickicu,trljajuci ti klitoris...polako ga spustio sve do ulaza u tvoju pickicu.Osjetih tvoju vrelinu kako me przi i ugurah ga polako,centimetar po centimetar cijelog u tebe.Osjetim kako ti se pickica otvara kako bi ga cijelog primila,kako se tvoje usmine sklapaju oko njega kao da ga vuku sve dublje.Kao da si se lagano trznula i ja se uplasim da te nije zaboljelo i izvucem ga do samog ulaza,ali tada shvatim da je to samo uzitak prostrujao kroz tvoje tijelo.Sjurih se cjeli u tebe,ovaj put brze tek da bih cuo jecaj iz tvog grla.Krenuo sam sve brze da te jebem,navlaceci te rukama ka sebi.Culi su se samo udarci nasih kukova u ludjackom ritmu.Zelio sam da ovo uzivanje nikad ne prestane.Okrecem te na bok,jedna noga ti je blago dignuta i visi sa haube...drugu sam digao i jebem te tako sa strane...pickica ti se cijela otvorila za mene i sad me cijelog primas.Blago me odgurujes,spustas se na noge,okreces i isturas pred mene svoju prelijepu guzu.To me toliko pali da vec zaista tesko disem...hvatam te za kukove i naglo ti nabijam kurac duboko u tebe.Jebem te zestoko otpozadi dok se ti rukama oslanjas o auto da bi uskladila moje upokrete.Rukama ti mazim sise i uzivam igrajuci se tvojim tvrdim bradavicama.Kao kroz maglu cujem tvoj glas Hocu ga u guzu,jebi je molim te.Ionako jedva odrzavajuci ono malo samokontrole,ovo me je potpuno dotuklo.Izvlacim ga iz tvoje pickice,svega mokrog i stavljam ga na ulaz u tvoju guzu.Polako ga uguravam i osjetim kako popusta na njoj i najednom se cjeli glavic nadje u tvojoj guzi.Uzdasi nas oboje sami su rekli koliko smo oboje to zeljeli.Poceo sam da ga cijelog uvlacim u tebe navlaceci te do samog korjena.Vise nisam vladao sobom i znao sam da nikakve samokontrole vise nemam.Svu sam paznju usmjerio u to da te sto prije dovedem do vrhunca i da se onda pustim da istovremeno svrsimo.U to osjetim tvoja dva prsta kako ih duboko uvlacis u mackicu.Ti zaista hoces da me skroz izludis!Jedva se suzdrzah da istog momenta ne prepustim se snaznom orgazmu kojeg sam osjecao kako se prikuplja sa svih strana.Samo tanka crta u tebi dijelila je tvoja dva prsta od mog kurca i lijepo sam mogao da ih cak osjetim na glavicu.Hocu da vidim taj prizor!Stajem naglo.Polako te guram ka haubi i onako ne izvlaceci ga,prebacujem jednu tvoju nogu preko glave.Osjetila si sta zelim,savijas noge u koljenima i privlacis ih jos vise ka svojim grudima.Sad je predamnom taj prelijepi prizor mog tvrdog kurca kojim te zestoko jebem u guzu i tvoje ruke kojom se mazis po mackici.Uzdasi su nam sve glasniji,tvoji jecaji tako gode mojim usima...kao kroz san cujem tvoje reci jebi me...jace......osjecam kako tijelo pocinje da ti se grci i izvlacim ga iz tvoje guze i silovito ga nabijem u tvoju pickicu...osjecam da si blizu svrsavanja...uzdasi su ti vec lagano presli u krike...osjecam trnce svud u svom tijelu...osjecam da dolaze sa svih strana...tvoje tijelo vec pocinju da preplavljuju prvi trzaji...picka ti se grci i stisce mi kurac duboko u sebi...posljednje sto sam uspio je da te izdignem sa auta i onih posljednjih par uboda...prije nego sto cu i sam da svrsim...drzao sam te u zraku....a onda...............pojurilo je iz mene i kurac je onako zarobljen poceo da se grci...svrsavao sam dugo i jako...uzivajuci u pogledu na tvoje lice koje se protreslo od zajednickog orgazma...praznio sam se u tebe...noge su mi popustale i krajnjim naporom u misicima ostah stojeci...

Posljednje sto sam uspjeo,onako sa tvojim nogama oko sebe je da se okrenem i sjednem na haubu...ne izvlaceci ga ni milimetra iz tebe...osjecao sam da mi iz glavica povremeno jos izlaze laki mlazovi...sjeo sam na haubu izdizuci ti gornji dio tijela...i priblizavajuci tvoje tijelo ka mom.........

Dugo smo sjedili tako spojeni,ljubeci se,mokri od znoja.Uzivao sam u pogledu na tvoje lijepo tijelo.Gledali smo se u oci,dodirujuci se usnama i povremeno se ljubeci.Pokusao sam da dokucim u njenim dubinama,da li je sva ljepota koju smo maloprije osjetili bila posljednja ili je ovo samo pocetak uzivanja za koje nam se tako iznenada ukazala prilika.Iz tog razmisljanja prekinuo me tvoj glas i recenica koja mi je tako godila.Slobodna sam cjeo dan i noc,a neke ideje mi vec padaju na pamet.Istovremeno smo se nasmijali.I sam sam bio siguran u to da ce mi se dopasti tvoje ideje...
__________________
Zbunjevita fun club!!!
Alex84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2009., 12:46   #7
lexus
Registrirani korisnik
 
lexus Avatar
 
Registracija: Aug 2008.
Postova: 360
Quote:
Alex84 kaže: Pogledaj post
na sta me nagovori,crni lexuse btw imam ja jos jednu,tak malo dulju..ali treba je malo doraditi..uglavnom treba prvo vidit kritike na ovu pricu, pa ako imam prodju...poslat cu i tu
lega, samo ti šalji!
piši..
ima da izludimo ove naše ljepotice ovdje, pa da ih negdje okupimo i sve ovo pretočimo u stvarnost...
ja ću se kasnije, ovisno o vremenu na poslu, probat potruditi pa sklepati jednu imam već ideja.. toga uvijek imama
__________________
ši muvz in mistirijz vejz
lexus is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2009., 13:18   #8
salonitanka
Registrirani korisnik
 
salonitanka Avatar
 
Registracija: Jan 2009.
Lokacija: negdje južno
Postova: 44,941
nek´ vas muze redovno obilaze!
salonitanka is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2009., 20:00   #9
lexus
Registrirani korisnik
 
lexus Avatar
 
Registracija: Aug 2008.
Postova: 360
evo moje najnovije pričice.....

...jutro je..rano jutro..pogledavam na sat, pola 6 je tek, no ja sam već budan..trebao bi se ići spremati za posao tek za sat i pol..no, ne mogu više spavati..pored mene leži i spava ona..dio njenog dugačkog, vitkog tijela prekriva samo bijela plahta..cijela leđa su joj gola, a vidi se i dio guze.. jedna noga joj je savijena u koljenu, druga ispružena, malo viri ispod plahte...njena duga, blago valovita kosa raspušteno leži na jastuku kojeg si je rukama poluzagrlila i na kojem je položeno njeno lijepo lice..osluškujem je kako diše..
sami pogled na nju dovoljan je da me nevjerojatno uzbudi.. uostalom, rano je jutro..probudio sam se sa erekcijom..on je ponosno stajao..spreman, željan nje..njenih dodira, poljubaca, njenog tijela..prstom sam, jedva dodirujući njenu meku, lijepu kožu, prošao od njenog vrata, duž leđa..do početka guze...želim je..želim je jako...spustio sma se dolje..i poljubio joj donji dio leđa..i guzu..ona se malo prenula..i okrenula se na leđa..još je uvijek spavala...maknuo sam plahtu..i čučnuo ispod nje..gledavši je..njeno tijelo..čvrsti, ravni trbuh, njene lijepe grudi, bradavice.. njen vrat..kosu..nadvio sam se nad nju, i nježno, jedva primjetno joj poljubio donji dio trbuha..nisam želio da se još probudi.. promatrao sma je još malo..i gledao njene grudi, nejna prsa kako s epolako, malo, dižu i spuštaju..kako diše..potom sam se spustio niže.. i nježno poljubio njena bedra..pa klitić..pa jezikom prošao po njenoj lijepoj izbrijanoj maci..probudila se..nasmiješila se i pitala, mmm što mi to radiš budalice moja mala? ja sam se dignuo, nadvio skroz nad nju..poljubio je.. Dobro jutro ljepotice..sviđa li ti se buđenje?.. mmm,da..nastavi gdje si stao, rekla je.. i blago raširila noge..a prije toga je zatražila još jedan poljubac, nježno si pregrizla donju usnu, onako vragolasto, slatko..i uputila mi zavodljivi pogled.. poljubio sam joj vrat..dao pusu jednoj id rugoj bradavici..nježno ih gricnuo i spustio se dolje...poljubio joj macu..već je bila vlažna..željna..jezikom sam ušao u nju, ona je uzdahnula.. -oooh, mmm..da..mmm, kako mi paše...želim te..daj mi ga.. rekla je.. Nastavio sam jezikom ulaziti u nju..povremeno produživši do klitića i liznuvši ga.. u međuvremenu je spustila svoju ruku dolje i polako si je masirala klitić..
dignuo sam se..nadvio nad nju..da joj je on, dignut i tvrd..pred licem..rekao sam -Gle tko te pozdravlja..i želi..; -Mmm, dobro jutro, rekla mu je.. a potom se dignula malo, naslonila na laktove, i jezikom prešla od dna, preko obrijanih jaja, duž njega do glavića pa ga poljubila..i stavila usta..u ustima ga liznula..ponovno poljubila..i rekla -Stavi mi ga, molim te..želim ga u sebi... Spustio sam se, poljubio je..jezici nam su se isprepleli..ruku sam jednu spustio i masirao joj klitić dok smo se ljubili.. potom sam se dignuo zadigao njene noge savijene u koljenima na svoje ruke, držao ih u rukama, moji dlanovi bili su na njenim butinama..prešao svojim željnim, napaljenim, dignutim kurcem preko njene mace..potom ga namjestio na ulaz i polako ušao u nju..uz njen uzdah odobrenja i ugode..polagano sam ga gurao u nju..a potom sve brže dok si je ona masirala klitić, i tiho uzdisala... mmmm.. potom sam ponovno usporio..pa ga izvadio van..pa ga ponovno cijelog stavio unutra..pa opet cijelog izvadio...dražio sam je malo...- mmmm, izluđuješ me, zabij ga u mene..trebam ga..želim ga...mmmm, rekla je.. zadovoljno sam je poslušao.. i staio ga nazad, zabio ga u nju i nastavio ga zabijati sve jače i brže..uživali smo..nadvio sam se nad nju..oslonio sam dio svog tijela, torza, na njene noge koje su bile skvrčene prema njenom trbuhu..i zabijao ga u nju mjeseći njene prelijepe sise...izvadio sam ga.. okrenuo sam je na trbuh..rekla je -čekaj...i došla na sam rub kreveta, ja sam sišao dolje, ona ispred mene, lijepo je izbacila svoju guzu van, i napravila krug svojom guzom izazivajući me..primio sam je za guzove..namjestio svoj kurac na njen ulaz..i ušao u nju straga..i nastavio gdje sam stao..mmmmm, daaaa, jače, tražila je.. čvrsto sam je rukama primio za guzove, i nabijao ga jače, i jače..brže..pa sporije i polaganije..mijenjajući malo ritam..-aaaah, daaaaa, nastavi, još malo..mmmm.daaa.. tražila je... ooooh...mmm..daaaaaaaaaa.... svršila je, osjetio sam na svom kurcu, kako joj s evaginalni mišići grče, stišću..kako ga dodatna toplina oblijeva..to me dodatno napalilo i pomutilo mi pamet..nastavio sam ga zabijati u nju..nedugo potom dolazio je i meni val ugode..trnci me prolazili tijelom..izvadio sam ga.. ona se brzo okrenula, uzela ga malo u usta, poljubila..i u trenu, njene sise bile su pune moje tople sperme..namsiješila se..i ukama razmazala toplu spermu po svojim sisama mjeseći ih.. poljubio sam je nježno... i legao pored nje..ona je naslonila svoju glavu na moja prsa...polagano sma mrsio njenu kosu..i mazio joj ruku...potom se dignuo, poljubio joj čelo i šapnuo joj.. - ljubavi, čekam te pod tušem...
...a tamo..pod tušem...nastavile su se igrice....
__________________
ši muvz in mistirijz vejz
lexus is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2009., 21:29   #10
Göttspöđä
<3
 
Göttspöđä Avatar
 
Registracija: Jan 2007.
Postova: 11,912
Opet teme gdje ljudi pišu o seksu (prije par mjeseci se gudilo o erotskoj poeziji a prije toga dirrrrrrty talk). NHF al mene sa ovim pričama samo nasmijavate, jedino bolje bi bilo da kao Seinfeld stanete pred mikrofon i izvedete pravi stand-up pa da me obrišu sa zida
Kažu da seks nije radnja o kojoj se priča ispravite me ako griješim.
__________________
It is cruel, you know, that music should be so beautiful. It has the beauty of loneliness of pain: of strength and freedom. The beauty of disappointment and never-satisfied love. The cruel beauty of nature and everlasting beauty of monotony.
Göttspöđä is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2009., 14:10   #11
lexus
Registrirani korisnik
 
lexus Avatar
 
Registracija: Aug 2008.
Postova: 360
Moja najnovija priča....

...ZANIMLJIVI KRAJ RADNOG TJEDNA...


..Gledam na sat.. već je 17:40, petak je.. ja sam još u uredu, rješavam neke stvari, i pripremam za sastanak koji imam u ponedjeljak odmah ujutro.. ne želim si vikend upropastiti izrađujući prezentaciju, i pripremajući podatke, pa sam odlučio to sada odraditi.. ionako nisam imao nikakvih planova za danas.. bio sam pri kraju…ustao sam i krenuo prema wc-u da se malo umijem, osvježim..na putu do tamo primijetio sam da su, naravno, gotovo svi već otišli..vidio sam još samo svijetlo u jednom velikom uredu, niže niz hodnik..u njemu su još ostale dvije kolegice, iz jednog drugog tima..Nakon osvježenja, vratio sam se u svoj ured i krenuo dovršiti ovo još malo što je ostalo, sve pregledati i urediti, da si prebacim na usb, pogasim komp i lap..
Vrata su mi ostala otvorena od ureda, čuo sam kako je jedna od one dvije kolegice doviknula samo – Doviđenja.. odvratio sam..iako sam bio leđima okrenut vratima.. dakle..ostali smo još na katu samo ona, i ja.. bila je to kolegica iz drugog tima, starija od mene jedno 10ak godina, barem.. imala je oko 36, 37 godina..no izgledom mlađa, u naponu snage, vidlo se da drži do sebe, uvijek lijepo obučena, uvijek nasmiješena.. inače, nekako sam stekao dojam do sada kako sam joj drag, zanimljiv..kad god bi se sreli uvijek bi mi se lijepo nasmiješila, pozdravila me, pogledala na drugačiji način od samog pogleda kada sretneš nekoga na hodniku…
Uglavnom…ja sam svoje završio..ugasio komp, spakirao lap, uzeo kaput, ugasio svijetlo u uredu i krenuo prema liftu.. lift je ubrzo došao, ulazivši u lift, čuo sam užurbane korake..vjerujem kako je čula da je došao lift, jer se lift oglašava kad stigne..pa je požurila da ga proba stići..ja sam vidio da ga neće stići pa sam stao na vrata, na senzor i pričekao je..ušla je, prošla pored mene, nasmiješivši se i rekla mi –Hvala ti, spasio me čekanja.. –Nema problema, uvijek..odgovorio sam joj.. dok je prolazila pored mene, osjetio sam fini miris njenog parfema, pomalo opojan.. vrata su se zatvorila..i lift je krenuo.. srećom pa nam je ured visoko, pri vrhu zgrade, pa mu treba neko vrijeme do dolje..duže vremena ću biti s njom..stajali smo jedno nasuprot drugog i neobavezno čavrljali o kraju tjedna, vikendu za odmor, i slično..nisam previše pazio na to što mi govori, ne zato što nisam želio, nego jednostavno nisam mogao, njena prisutnost, miris, ona, njen glas, njene usne kako se miču dok priča, njene prelijepe noge u svilenkasto crnim čarapama, pretpostavljam samostojećim..na nogama lijepe poslovne štiklice, sa ne odveć visokom petom, lijepo umjereno, decentno, njena diskretna minica koja je bila pripijena uz njene lijepe, mrvicu naglašene bokove, njen sako ispod kojeg se vidla poluotkopčana košulja koja skriva njene prelijepe dragulje, prelijepe pune grudi.. sve mi je to odvlačilo pažnju i misli.. naravno da je shvatila, a bilo je i previše očito kuda moje oči zajedno sa mislima lutaju, a iskreno, nisam se trudio to niti sakriti, bio sam dijelom preumoran od napornog dana, a dijelom previše opijen njenom pojavom da bih se trudio sakriti svoje otvoreno zanimanje za nju..prestala je govoriti..lift je došao do prizemlja..vrata se otvorila..ja sam je pogledao, šutke smo stajali nekoliko sekundi tako..nitko nije izlazio iz lifta.. nasmiješio sam se..ona mi je uzvratila osmijehom..upitao sam je.. –Još jedna vožnja? .. kimnula je glavom i nasmiješila se..stajala je točno ispred ploče s brojevima katova..prišao sam skroz do nje, nagnuo se da pritisnem najviši kat, moj obraz bio je tik uz njen..kako sam se nagnuo, mirisao sam njenu kosu, dugu, tamnu, valovitu kosu, mirišljavu..u zraku se osjećala i ona slatka sexualna napetost..nešto divlje, probudilo se u meni.. spustio sam svoje usne i poljubio joj dio vrata ispod njenog uha..i pomalo grubo, snažno, naglo, je rukom pritisnuo uz lift..zakoračio ispred nje..nasmiješila se.. poljubio sam je, strastveno..snažno..ona me čvrsto uhvatila za guzu i privukla me skroz do sebe, jednom nogom me obujmila..pridržavao sam joj nogu, dok sam ljubio njen vrat, doslovce sam joj strgnuo, rasporio košulju, gumbi su popadali po liftu, nije nosila grudnjak..preda mnom, pred mojim licem stajale su ponosno njene bujne i čvrste sise, primio sam ih, mijesio..potom ljubio, kružio oko bradavica…pa sve bliže njima, ukrutile su, učvrstile..liznuo sam ih.. krajičkom oka sam vidio da smo već na 23. katu..zaustavio sam lift na Stop..lift je stao..a ja nastavio tamo gdje sam stao..igrajući se njenim sisama, i bradavicama.. a u mojim hlačama, u mojim boxama navala želje, kurac je bio već dignut, sjurila se krv u njega..pulsirao je..ona ga je rukom dražila preko hlača, otkopčala mi je remen, i hlače, one su skliznule dolje..nastavio sam je ljubiti..a ona je svoju ruku zavukla u moje boxe, i primila ga..primila ga je odlučno, čvrsto, on je pulsirao u njenoj ruci, počela ga je lagano drkati..pa se spustila dlanom niz njega i primila me za obrijana jaja..dražila ih, pa opet nastavila drkati..točno je znala što želi i što radi..u njenim uzdasima, u njenim pokretima osjećalo se njeno ogromno iskustvo, pomiješano sa željom da dobije ono što sad želi..malo sam se odmaknuo, da joj dam prostora da se može spustiti…spustila se, nastavila ga je drkati gledajući ga, pa ga liznula od jaja do vrha, do glavića..pa ga stavila u usta, i lagano ga počela pušiti, a rukom se igrala mojim čvrstim jajima..bio sam užasno napaljen, moj kurac samo što nije eksplodirao, no nisam želio da se to još dogodi želio sam ući, bar na kratko u nju.. maknuo sam se, nju pozvao da se digne, poljubio je..i spustio se dolje..otkopčao sam njenu minicu, i zadigao je skroz gore, preko njenih bokova..imao sam pravo..nosila je samostojeće..mazio sam njene butine, njena bedra, njene napaljujuće bokove..ispred mene, njene bijele, polučipkaste tangice.. poljubio sam je preko tangica koje su bile već vlažne.. pomaknuo sam tangice u stranu, a prostor je ispunio taj napaljujući, omamljujući miris njene vlažne, mirisne, željne pičkice.. bila je skroz obrijana,, na dodir fina..meka..kleknuo sam..poljubio njenu vlažnu pičkicu, liznuo je cijelom njenom dužinom..dok sam je lizao..rukama sam mijesio njenu guzu..potom sam zavukao ruku između njenih nogu, i rukom dignuo jednu njeno nogu sebi na rame..i nastavio joj lizati pičkicu uz njene uzdahe…potom sam se joj skinuo tangice, da mi ne smetaju, a rukom se primio za rukohvat koji je postavljen uzduž, po sredini lifta, kako bi ona preko nje mogla prebaciti svoju nogu da mi još malo više raširi noge, i put…jezikom sam ušao u njenu pičkicu..uz njen glasni uzdah odobravanja..objema rukama mi je mrsila kosu, i primila mi glavu pritišćući je još više u svoje međunožje..izluđivao sam je..jezikom sam je jebao..pa svako malo prelazio preko njenog klitorisa koji je nabubrio..ljubio ga..pa nastavio ulaziti jezikom u nju..sve dok nije glasno svršila..osjetio sam kako se grči, njeni sokovi su potekli, i polagano počeli kliziti njenim nogama..liznuo sam je posljednji put…i dignuo se, poljubio je.. ona mi je na uho šapnula, sad sam ja na redu..okrenuo sam se prema stranici lifta, naslonio se..ona je stala ispred mene..rukom ga ponovno krenula drkati.. potom je stala u blagi raskorak, i izazovno se naprčivši svoju guzu, da je vidim s boka u ogledalu lifta, spustila dolje, čučnula…i krenula pušiti moj kurac.. rukom mi je ponovno primila jaja, primila ih je čvrsto i mazila ih, dlanom ih onda blago mijesila, dok su se njene usne i jezik igrali mojim kurcem…dolazilo mi je… počeo sam ubrzano disati..znala je što se sprema…nastavila ga je još brže pušiti, a onda sam, uz veliki uzdah zadovoljstva obilno svršio i ispunio njena usta svojom toplom spermom..progutala je sve…još ga par puta uzela u usta i cijelog ga zadovoljno oblizala..vragolasto se nasmiješila..poljubila ga u glavić.. i dignula se…poljubila me, tangice je stavila u svoju torbu, spustila svoju minicu, navukla rastrganu košulju preko sisa i popravila sako, ja sam zakopčao svoje hlače..rukom je krenula prema tipki za prizemlje..ja sam joj zaustavio ruku..i rekao.. –Ne..još nisam završio s tobom.. – A jel? Mmm, što mi to još spremaš? Pitala je.. pokrenuo sam ponovno lift, koji je nastavio do predviđenog 25. kata..do vrha zgrade, a od tamo je moguće doći na krov na ograđeni dio, na vidikovac…lift je stao..primio sam je za ruku..uzeli smo naše stvari, ona svoju torbu, ja svoju torbu s lapom..izašli van iz lifta, i nastavio sad već mračnim hodnikom, do vrata vidikovca, obujmio sam je rukom, i spustio ruku na njenu guzu, prelazivši rukom preko nje, i čvrsto je primivši..u sebi sam molio boga da su vrata otvorena..i bila su, imao sam sreće..otvorio sam vrata, i izašli smo van..na vidkovac, na jedan plato koji je nekih pola metra, metar višlji od samog krova..a koji je ograđen ogradom, i rukohvatima..vidio se cijeli grad..grad je već bio gotovo potpuno osvijetljen..bila je jesen, ali vani ugodna temperatura, već sumrak…ona se nalaktila naslonila na ogradu, i gledala grad..stajao sam pored nje i promatrao isti prizor..rukom sam joj mazio leđa, i spuštao se do guze.. potom se okrenula, poljubili smo se, ljubili se.. rukama sam prelazio preko njenog tijela…rukom je prelazila preko mojih hlača..primala me za guzu, pa kurac..otkopčao sam remen i hlače, skinuo ih stavio na torbu od lapa, skinuo i boxe..stajao sam tako pred njom..lagano drkajući svoj kurac koji se ponovno počeo buditi, i polako dizati..sagnula se, i poljubila ga, i malo pušila, osjećala je kako se diže, širi i pulsira u njenim ustima..zadovoljno je uzdisala pušeći ga..ponovno se digla, otkopčao sam joj minicu, dignuo je skroz gore..skinuo joj sako..zamijesio joj sise malo..ljubio ih..okrenuo sam je..lijepo se naprčila i izazivala me blago plešući bokovima i guzom..pomaknuo sam njenu košulju, i njenu kosu u jednu stranu te ljubio njena gola ramena, vrat..i dalje mazeći njene sise…potom sam joj poljubio guzu..pa ponovno njenu pičkicu, i malo je lizao straga..jezikom sam samo jednom, ovlaže, prešao preko njene višlje rupice, preko ulaza u guzu…i nastavio gore leđima, dokle sam mogao od minice…prstom sam ušao u njenu toplu i vlažnu pičkicu, pa potom ušao i drugim prstom..pa onda tako, vlažnim prstom ušao u njenu guzu..uzdahnula je s odobravanjem…spustio sam se, poljubio joj guzu..a onda svoj pulsirajući, tvrdi kurac namjestio na ulaz u njenu toplu, vlažnu pičkicu…ona se rukama čvrsto primila za ogradu, i dodatno se naprčila i izbacila svoju guzu, nabivši se tim potezom na moj kurac, a ja sam ga satjerao do kraja u nju…lagano se počela prvo sama nabijati na njega..uskoro se počelo čuti lupanje mojih jaja o njenu vlažnu pičkicu…krenula je sve brže..a ja sam je čvrsto rukama primio za guzove i krenuo je silovito, snažno jebati..-Oooooooooooooh…daaaaaaaaaaa, mmmmm… vikala je… nije nas bilo briga čuje li itko ili ne.. žestoko smo se jebali, na vrhu poslovne zgrade dok nam je večernji vjetar udarao o lica ispunjena zadovoljstvom i sexualnom željom…ševio sam se je sve brže…potom sam usporio ritam, izvadio ga van pa njime onako mokrim, vlažnim od njenih sokova, prešao preko njene guze..potom prstima njenim sokovima iz mace navlažio ulaz u njenu guzu…jednim prstom pa drugim sam ušao polako u nju..da je mrvicu pripremim za njega..da ulaz bude vlažan..potom sam joj ga stavio još malo u macu..a onda namjestio na početak rupice, u guzu.. i pričekao da se ona sama namjesti, i lagano, zajednički, ušao u njenu guzu.. i nježno..lagano krenuo prodirati u nju..do kraja..ona je zadovoljno uzdisala..s vremenom kako se dodatno opustila..krenuo sam brže..pa sve brže…zabijati svoj pohotni kurac u njenu guzu..mmmmm kako je dobro….potom sam ga zabio do kraja, stao, i nagnuo se nad nju, poljubio joj rame, ona je okrenula, dignula svoju glavu, poljubili smo se..za kratko poigrali jezicima, a istodobno sam joj jednu ruku zavukao do mace i masirao joj klitić…potom sam je nastavio jebati..a masiranje klitića je preuzela ona.. jednom rukom se držala za rukohvat na ogradi, ja sam je rukama držao za bokove, a ona si je masirala klitić, dok sam je nesmiljeno ševio u guzu.. povremeno mijenjajući tempo, i kut ulaska u nju, dodatno je izluđujući..sve dok nije glasno svršila..osjetio sam kako joj se mišići stežu, kako se grči..moj kurac dodatno su stegnuli i obujmili njeni unutarnji mišići…to me dodatno napalilo..ražestilo.. pričekao sam je da stane s orgazmom, da joj prođe..da se ponovno malo opusti, te je nastavio ševiti… -ooooh, daaaaa.. nastavila je… ubrzo je i mene počeo prožimati onaj slatki, jebeni osjećaj pred vrhunac..krenuo sam je ševiti sve brže, žešće, pljesnuo je rukom po guzi..osjećao sam kako mi navire sperma, ako putuje kroz moj kurac..ušao sam do kraja i uz trzaje, i grčenje, zadovoljno, svršio i ispunio njenu guzu svojom toplom spermom…stajao sam tako desetak sekundi..pa ga izvadio van..ona se okrenula, zadovoljno me poljubila.. iz torbe je uzela vlažne maramice, obrisala se, ja sam obrisao njega..obukli smo se..sredili..i krenuli nazad..
Pričekali lift, ušli unutra, spustili se šutke u prizemlje..pozdravili noćne čuvare u prizemlju, te izašli van zgrade.. auti su nam bili parkirani u istom smjeru..poljubio sam je za kraj..njen auto je bio bliže parkiran..sjela je u njega, upalila ga..ja sam produžio do svoga, sustigla me autom..spustila prozor.. i rekla, -Nemam planova za sutra navečer, slobodno navrati.. te mi rekla svoju adresu..
Pomislih u sebi, eh..ja sam upravo postao zauzet sutra navečer.. vidimo se…
__________________
ši muvz in mistirijz vejz
lexus is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2009., 17:09   #12
Alex84
Banned
 
Registracija: Aug 2006.
Lokacija: Istocna Slavonija
Postova: 6,300
Pošalji poruku preko MSN korisniku Alex84
IZNENADJENJE U ZIMSKOJ NOCI


Treba ponekad riskiratii da bi se uzivalo u ljubavi, strastima.. divljini koju pruza sex medju ljubavnicima..te zabranjene sitnice koje hrane dusu i srce...strah od saznanja da sve to moze samo nestati, i da mozete ostati bez icega...nisam mario za to.. uzivao sam u svakoj sekundi koju sam provodio sa njom ne razmisljajuci sta ce biti sutra...

Pripremio sam nam predivnu veceru.. sobu ispunio romanticnom atmosferom..svijece svud okolo.. lagana glazbica po njenom ukusu…kupatilo pripremljeno za opustanje i ja…

Usla je u stan vidno iznenadjena…pogledala u mene sa velikim osmijehom na licu.. taj mi je osmijeh govorio toliko toga…vecerali smo sutke.. ne progovarajuci ni rijec.. njena noga ispod stola bila je medju mojim nogama, lagano mazeci moj kurac koji se polako budio iz sna…prepustila mi je igru u kojoj sam uzivao do maximuma…vino smo ostavili za kasnije… povela me je put kupatila…laganim pokretima uz poljupce je skidala svaki komadic garderobe sa mene…kurac je sad vec vidno bio budan…usao sam u kadu.. Topla voda je prijala mome tijelu..

Disao sam tesko.. svaki njen dodir budio je jos vecu zelju zanjom.. zelju da je pokidam, da bude divlje.. a opet njezno..moj kurac je bio pred njenim ocima u svoj svojoj velicini.. prosaran venama koje su pulsirale.. glavic u koji se bila sjurila sva krv.. …obuhvatila ga je cijelog.. do krajnjih granica njenog grla.. povlacila ga je lagano pritom oblizujuci jezikom..cuo se moj uzdah koji je odjeknuo kupatilom…njene usne su me izludile jos vise….. krenuli smo put sobe..usula nam je vino u case…

stajao sam ispred nje potpuno gol.. upijala je svaki detalj.. prisao sam joj iza ledja.. uzeo casu iz njene ruke…u trenu.. njena haljina se nasla dolje na podu.. moja ruka je klizila po njenim ledjima…dok su moje usne njezno ljubile njena ramena…zavukao sam ruku do njene pickice.. …mazio sam njenu pickicu, i lagano zavlacio jedan po jedan prstic u nju.. poceli smo u ritmu da se pomjeramo... masirao sam grudi.. ljubio vrat.. dok sam je zestoko jebao prstima.. njena pickica je svakim prodorom postalaja sve vlaznija.. osjetio sam njene sokove kako teku …ubrzano je disala.. osjetio sam kako se njena pickica se steze oko mojih prstiju.. svrsila je.. ali to nije ugasilo njenu zelju zamnom…izvadio sam prste..polizao ih.. zatim spustio poljubac na njene usne.. osjetio sam njen miris.. miris koji sam obozavao…sjeo sam na fotelju.. spustila se na koljena i cetvoronoske gledajuci me direktno u oci kao divlja zvijer prilazila lagano…

progutala je cijeli kurac pohlepno…lizala ga.. od jaja do glavica.. gurala jezik u onu malenu rupicu.. sve je to radila cas brzo.. cas polako…najvise ga je gutala cijelog..nabijajuci se sama jos vise…uzdisao sam tesko.. svaki njen brzi pokret vodio je ka granicama vrhunca…mucila me je malo.. taman u trenu kad bi mogao da svrsim.. stala bi.. uzdahnuo sam tesko.. sad sam vec molio da mi to ne radi.. da zelim da joj ispunim usta svojom toplom spermom…da proguta svaku kap…lizala ga je kao najsladju lizalicu… i gledala ga svojim crnim ocima bez milosti…ustala je .. ostavljaju ci me tako u tim pomalo bolnim granicama… nedozvoljavajuci mi da ga izdrkam i da zavrsi sve…ta uspaljenost je budila polako divlju zvijer u meni.. budila je onog uspavanog lava…skocio sam sa fotelje… zgrabio je i odveo put sobe…bez imalo milosti bacio sam je na krevet…iz ociju mi je sjevala divljina.. to ju je dodatno palilo..zavukao sam ruke u njenu kosu.. privukao ju sebi.. poceo sam da ju ljubim strasno.. da joj grickam donju usnu…vrat.. bradavice..uh.. kako sam samo sisao njene grudi…i pohlepno ih ljubio…sa grubih..polako su prerastali u njezne poljupce.. spustao sam se nize duz njenog stomaka…izvijala se prema meni.. sirila jos jace noge kako bi mi pruzila bolji pogled na njenu glatku i napaljenu pickicu… zavukao sam svoj jezik u nju.. isao sam unutra van.. jebao sam je jezikom ispijajuci njene sokove.. kliznuo gore do njenog klitorisa.. obuhvatio sam ga usnama i poceo blago da sisam…usmine njene pickice sad su vec bile lagano natecene, a njen klitoris jace crvene boje…dok sam sisao njen klitoris.. prstima sam pritiskao ulaz u njenu guzu.. to ju je unistavalo…svrsila je na mome jeziku…

Vratio sam se njenim usnama...ljubio sam je njezno.. dok sam na svojim grudima mogao da osjetmi njeno srce koje samo sto nije iskocilo iz grudi.. kurac je tako lagano kliznuo u nju.. nabio sam ga do kraja.. pocela je da se izdize i nabija jace mjesajuci svojim bokovima…izvlacio sam ga i sabijao ponovu u nju.. zavuko sam joj ruke ispod ledja.. povlacio jos jace na sebe…poceo sam jos jace.. i brze da joj guram svoj kurac u njenu pickicu.. osjetio sam kako mi glavic pulsira dok je izbacivao svaku kap svoje sperme u nju.. tijelom su mi prosli trnci.. svrsila je opet…mislila je da je sve gotovo.. ali ono divlje u meni nije izgleda imalo kraja…digao sam joj noge na ramena…i poceo polako da ulazmi.. osjetio sam kako joji sve curi preko guze i to me je jos vise palilo…izvadio sam ga van.. pa ga opet zaletom vratio unutra.. napravio par brzih pokreta pa ponovio opet sve.. to ju je ubijalo.. pocela sam da mazim njen klitoris.. da ga stiskam jako.. grubim pokretom sam sklonio njenu ruku…mucio sam je kao sto je ona mene..legao sam sa strane te namjestio kurac na ulaz u njenu guzu…usao sam lagano.. bez problema.. ulazio sam laganim pokretima.. svakim ulazom guza se sirila vise.. ljubio sam joj vrat. Masirao grudi.. pa klitoris.. stavljao svoje prste u njenu pickicu koja je bila vlazna do maximuma…podigao sam jednu njenu nogu kako bi moj kurac sto bolje ulazio u njenu guzu…izvadio ga i vratio nazad u njenu picku. ... pa opet u guzu.. jebao sam je u toj pozi dosta dugo.. izgleda da divljina u meni je pomagala da se kontroliram…legao sam na ledja.. opkoracila me je ...nabila se na njega do kraja…privukao sam je na svoje grudi..njeni uzdasi su mi parali usi.. ali opet sam uspio da se kontroliram…kurac je njezno ulazio u njenupickicu.. dok su moji prsti ulazili u njenu guzu… jebao sam je zestoko…nije vise mogla da izdrzi.. izdigla se i pocela sama da se nabija na moj kurac.. …rukama sam stiskao njene grudi koje su poskakivale…oslonila se rukama na moje noge i podigla u cuceci polozaj.. sad sam imao pogled na to kako moj kurac ulazi u njenu picku…vjesto ga je rukom izvadila i namjestila svoju guzu… od tog pizora sklopio sam oci i pokusao da vratim koncentraciju…disao sam tesko..ona je poskakivala na mom kurcu…otvorio sam oci koje su bile pune divljine….. pocela je da nekontrolirano stenje.. da dise tesko.. palcem sam joj trljao klitoris… vidjela je da smo oboje dosli do onih granica kad ne mozemo nista vise… misici guze poceli su da stezu moj kurac.. dok je njena pickica oblivala svojim sokovima moje prste…nabila se posljednji put.. svrsila je tako jako.. uz krik..da mislim da ju je pola zgrade culo.. taj jecaj, taj krik mi je odzvonio u usima.. poceo sam da punim njenu guzu svojom spermom.. da istresam svaku kap u nju…drhtao sam.. kao nikad do sad drhtao sam i stezao rukama njene butine koje su polako plavile od jacine stiska…spustila se na njega.. kurac je jos uvek pulsirao i lagano se spustao u njenoj guzi …osjetio sam kako po stomaku cure njeni sokovi…ljubili smo se njezno…kao da do malo prije nismo bili divlji, neobuzdani…ta tisina je govorila vise nego bilo koje rijeci…znao sam da je uzivala i da je bila odusevljen iznenadjenjem…ali nije ni slutila da je to tek pola od onoga sto joj se sprema.. jer ipak ce biti moja cijelu noc…


NADAM SE DA VAM SE SVIDJELA
__________________
Zbunjevita fun club!!!
Alex84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 12:03   #13
lexus
Registrirani korisnik
 
lexus Avatar
 
Registracija: Aug 2008.
Postova: 360
Evo jedna kratka...

..stajala je pored printera u hodniku..nešto prtljala..mora da se papir zaglavio..bila je obučena u minicu i košulju, klasika.. vani ljeto..ništa previše, ništa premalo..taman..na nogama lijepe cipelice, svilenkasto crne čarape..naravno samostojeće.. taman sam izlazio iz ureda, a ona se saginjala, da provjeri ima li papira uopće u printeru.. pogled na njenu guzu bio je veličanstven..došlo mi je da je odmah zgrabim za nju..prišao sam do nje, pitao je u čemu je problem.. -ma, neće printat, valjda se zaglavio papir.. -čekaj da vidimo, odvratih.. ubrzo sam riješio problem... ona se zahvalila, - spasitelju, častim te kavom..uostalom, ti nisi otišao na ručak još? (bilo je vrijeme ručka, i velika većina je otišla na ručak, tako da i nije puno ljudi ostalo po uredima) - ma nisam, ići ću kasnije, a i ovako sam ti mogao biti od pomoći, i zaraditi si kavu.. krenuo sam koketirati..namsiješila se i prihvatila je.. - Da, istina. Dobro da si ostao. Hajde, pričekaj sec, da uzmem torbu i ostavim papire, pa ćemo na tu kavu.. - Samo ostavi papire, torbica ti ne treba, dobacih joj.. Čekao sam je u hodniku, kod svog ureda, naslonjen na vrata, prekriženih ruku.. došla je, nasmiješila se.. kako smo zamaknuli odmah iza ugla, prema liftu.. rekla je- Onda kolega, spreman na kavu? - Spreman sam ja i na više od kave, rekoh.. Nasmiješila se, -haha, a što to može biti više od kave? pitala je.. -Neda mi se čekat lift, ajmo pješke, stepenicama, pa možd ai doznaš.. -Hajde, može, baš me zanima.. odgovorila je i nasmiješila se koketno.. zamaknuli smo u drugi hodnik, na stepenice koje malo tko koristi..većinom se čeka lift..nismo palili svijetlo na hodniku, dovoljno se vidlo..čim smo zamaknuli na polukat već, pitala je - Dakle?što to može biti, i više od kave, ha? -Ovo.. odgovorim joj, i primim jeokrenem k sebi, i čvrsto prislonim na zid.. poljubim je.. nije očekivala..no brzo se snašla, i zadovoljno uzdahnula.. -Oh, kolega..ali, što ako netko naiđe? -Neće nitko, a i da naiđe..boli me briga.. Nastavio sam je ljubiti, rukama sam prelazio njenim bokovima, primio je čvrsto za guzu i podignuo gore, nogama me obujmila oko tijela, bila je naslonjena na zid, rukama se dodatno držala za moja ramena..a ja sam glavu zaronio u njen dekolte, ljubeći njen vrat, i sise...spustio sam je dolje, otkopčao joj košulju..nije nosila grudnjak..zamijesio sam joj sise, i liznuo bradavice..rukom mi je prelazila preko hlača..kurac mi je bio već dignut..sjela je na stepenice, raširenih nogu..ja ispred nje..jednom nogom je opkoračio i stao na stepenicu više..otkopčala mi je hlače, spustila ih i izvadila moj kurac iz boxa.. nekoliko puta je prešla rukom preko njega, pa ga stavila u usta i pušila ga..krenula je žestoko i brzo..cuclajući ga, i sišući gotovo do boli..izvadila ga van, da dođe do daha..pa opet..krenuo sam ga nabijati u njena pohotna usta..potom ga opet izvadio van...dignula se.. okrenula prema rukohvatu na stepenicama, primila se za njih i naguzila..minicu sam joj zadignuo, nije nosila gaćice.. prava mala zavodnica..liznuo sam joj pičkicu..pa ga zabio u nju, brzo..naglo.. potiho je jauknula..mmmmm..da..potiho je rekla..-Jebi me, jebi me jako, molim te...jebi meeee.. nije više trebala ponavljati..ja sam ga već zabijao u njenu pohotnu pičkicu, sve brže i brže, svom žestinom..-daj, još..mmmmmm govorila je.. nisam prestajao..mijenjao sam malo kut ulaska, ali nastavljao ga zabijati sve jače i brže..primio sam je za guzove i snažno se zabijao u nju..potiho je stenjala, i uzdisala...potom sam liznuo svoj palac pa ga gurnuo u njenu guzu..u malu lijepu, obrijanu, čistu rupicu...-oooooh daaa, stavi ga unutra.. s odobrenjem je rekla.. sokovima iz pičkice sam ovlažio ulaz i gurnuo ga polako u nenu guzu..i polako je ševio u guzu..pa sve brže.. ona si je masirala jednom rukom klitić..moj tempo se ubrzavao..osjećao sam da mi dolazi.. krenuo sam uzdisati brže, i dublje... -evo...mmmm ...daaaa..još malo..sad ću...sad ću i ja...nastavi...mmmmmm molila je.. ubrzo je bila gotova a odmah potom i ja..izvadio sam ga..spustio joj minicu..ona se okrenula..zagrlila me..poljubila, i šapnula.. -Kolega, ovo je najzanimljivija kava na kojoj sam bila.. i nasmijala se...
__________________
ši muvz in mistirijz vejz
lexus is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.03.2009., 20:54   #14
Alex84
Banned
 
Registracija: Aug 2006.
Lokacija: Istocna Slavonija
Postova: 6,300
Pošalji poruku preko MSN korisniku Alex84
NJEZNO

Da li ste se kad zapitali za svoja moralna nacela, i da li uopce ko od nas ima moral, a da ga barem jednom u zivotu nije prekrsio. Istina, pravila u zivotu postoje da se krse, ali do koje granice?..
Bili smo poznanici, vezani poslovno...Po koji put znali smo pricati kao dugoodisnji prijatelji.Kao i mnoge stvari u zivotu, tako i ovaj put nametnuli su nam se nekako isti putevi i isti posao.Da li cu biti nemoraln, ako kazem da sam ju pozelio u masti...

Sjedili smo u uredu jedno jutro, sami...kako je bila neugodna ta tisina koja je vladala prostorijom.Nisam vise mogao izdrzati, morao sam izaci van, da prosetam, da razbistim glavu, sati posla su me totalno izludjeli...Ustao sam...Tad me je pogledala prvi put direktno u oci za sve sate rada.Pogled joj je bio cudan, oci su joj nekako imale drugaciji sjaj...Od tog pogleda jednostavno sam postao zbunjen, nisam znao sta bih prvo, da li da pokupim svoje stvari, izadjem, ili da ukasim komp, rasklonim papire...Bilo sam okrenut ledjima..nisam ni primjetio kad je ustala od stola, samo znam da kad sam se okrenuo da podjem, bila je tu tik ispred mene. Gledala me je...u tom pogledu je bilo mnogo toga skrivenog. Otkucaji srca su mi postali jaci, brzi...Spusto sam pogled, sa tih ociju, pokusao sam da ih izbjegnem, i tad..Moja ruka se nasla na njenom struku, zaustavio sam je...privukao sebi, u zagrljaj, i u trenu moje usne su se nasle na njenima...Pokusala je da se odupre, ali zagrljaj je bio tad jaci, snazniji. U tom trenu pocela je u meni da vlada strast, zelja...nisam znao gdje bi, sta bi..milion pitanja mi je letilo kroz glavu..cemu, zasto... Popustala je i prepustala se svemu tome, bila je razoruzana najjacim oruzjem, tihom njeznoscu, bez rijeci, samo pogledom, dobio sam je u trenu.

Osjecao sam kako zagrljaj popusta kako njene ruke klize mojim tijelom, poljupci su , i njene tople usne klizili niz moj vrat.Dugme po dugme sam spretno otkopcavao njenu kosulju, oslobadjao sam put do njenih grudi.Lutala je svojim rukama po mome tijelu, spustila je ruku nize, bio sam vec vidno napaljen, ali opet sam cekao njen dodir, kao znak odobrenja da me zeli. Dotaknula me je, stisnula me njezno rukom, otkopcavala mi je hlace i oslobadjala ga svih prepreka koje su ga zadrzavale. Uzdahnuo sam tik kraj njenog kraj uha, kad ga je dotaknula tako vrelog, sa svojom pomalo hladnom rukom. Njezno ga je mazila, dok sam grickao svojim usnama njene bradavice, sisao ih, oblizivao svojim toplim jezikom svaki djelic oko nje..Navlacila je laganim pokretima kozicu preko glavica, svidjalo joj se ono sto je osjetila pod rukom. Machkica joj je postajala vlaznija, htjela me je isti tren. Podigno sam njenu haljinu, oslonila se rukama na stol.Ljubio sam njene butine,sa unutrasnje stane, klizio jezikom sve vise, drhtala je, sklopila oci, prepustila se svemu, ponovo sam se nakon dugo vremena osjetio pozeljnim. Dosao sam do njene machkice, ovlas je nezno dodatknuo usnama preko njenih tangica, postala je jos vlaznija, nesto divlje se lagano budilo u meni.

Izvijala je svoje tijelo u nazad,podigao sam joj jednu nogu na svoje rame,lagano zavlacio prste ispod ruba tangica, dodirivao je njezno.Sklonio sam ih laganim pokretima, i tad,svojim usnama, obuhvatio sam joj klit, sisao ga, dodirivao svojim jezikom, cijelu njenu unutrasnjost, sa slascu sam gutao sve njene sokove...Vratio se opet na klit, lickao ga polako kruznim pokretima, dok sam jednim prstom ulazio lagano u nju,osjecao njenu toplinu. Pocela je da mijesa bokovima, da se nabija na moje prste, koje sam tako njezno stavljao u nju, jednom rukom dodirujem njene grudi, uzdasi joj postaju sve jaci...oni slatki grcevi se kupe u donjem dijelu stomaka...taj tren...svrsila je na mojim usnama.

Pohlepno sam gutao njene sokove, izvadio sam prste iz nje i pruzio ih njoj...Oblizuje ih sa uzitkom koje je iznova pali. Ustajem, dolazim do njenih usana, ljubim je strasno, dok moj nabrekli i tvrd kurac nalazi put do njene machkice. Ulazim, polako, ali ne prestajem da je ljubimi, pocinjem laganim pokretima. Usne su nam i dalje spojene dok su moje ruke na njenim bokovima i stezem je jace, snaznije...Uzimam je zestoko, nabijam ga duboko u nju.Zatim stanem. Njeni bokovi ne mogu da miruju, pocinje da mijesa , nabija se sama na njega, trazi jos, jos jace, jos strastvenije. Spusta se na stol, na kojem vise nema ni jednog papira, kao najveci dokazi, leze dolje rasuti po podu. Vadim ga iz nje, svojim glavicem dodirujem njen klitoris, i kroz njene usmine , tako nabrekle od strasti vracam ga nazad u njenu vlaznu mackicu. Uzdasi su postali toliko jaki, da je svatko mogao cuti, ali nije nas bilo briga, uzivali smo... Osjetio sam duboko u sebi kako pocinje da pulsira, kako postaje jos tvrdji. Odgurnila me taj tren od sebe, spustila se dolje ispred njega. Nije gubial vrijeme , obuhvatila je moj kurac svojim vrelim usnama, gutala ga je do samih granica svog grla, nabijala se na njega. Moji prsti su se ispreplitali u njenoj dugoj kosi, ..Oblizivala je jezikom moj glavic dok me je gledala direktno u uci. Spustala se jezikom do samog korjena, i opet ga brzim pokretima gutala cijelog. Stisnula je svoje usne oko njega, ne pustajuci ga van...Stegnuo sam joj glavu. Poceo sam da joj ga nabijam, sve brze, i tad...Negde u dubini njenog grla poceo sam da svrsavam...Gutala je pohlepno mlazeve sperme...Jezikom ga oblizivala i kupila posljednju kap i to sa uzitkom...Uhvatio sam je za glavu, podignuo je ka sebi, i tad sam prvi put progovorio..

Znam da je jednom,i nikad vise..ali vrijedilo je..prekrsiti sva pravila svijeta..

EVO DRAGE MOJE DAME,NADAM SE DA VAM SE SVIDILO

I ZAPAMTITE..SVE KOJE SJEDITE U UREDSKOM NASLONJACU NA POSLU..MOZDA SE OVO BAS VAMA MOZE DOGODITI
__________________
__________________
Zbunjevita fun club!!!
Alex84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2009., 11:47   #15
phantom_fuxor
prodajem piliće na placu
 
phantom_fuxor Avatar
 
Registracija: Mar 2008.
Lokacija: U blizini
Postova: 856
Pošalji poruku preko MSN korisniku phantom_fuxor
dakle
još samo jedna napomena (pišite iz prvog lica, dakle vaši osjećaji, vaši detalji, ne ono ko u porno pričama da opisuje sve živo kak je cura izgledala ovo ono)

pričica:
žestoko sam je pribio uz zid i poljubio, jezikom me odguravala pa sam prešao na vrat, ližući ga uzduž i poprijeko, ta daščući joj stvarao valove topline i ježenja po koži, što je nju očito napaljivalo. dok sam je ljubio strgao sam joj majicu i polako se spuštao prema dole, ljubeći joj početak prsa. brzo sam joj skinuo napola poderanu majicu te otkopčao grudnjak koji je smetao da dođem do njenih bradavica. kad sam ga skinuo počeo sam joj lizuckat desnu bradavicu (njena lijeva) dok sam lijevom rukom mijesio njenu desnu sisu, a desnom rukom joj masirao guzu. kako sam masirao njen desni guz, sada sam zamijenio sisu i masirao lijevom rukom lijevi guz... nije baš bila preosjetljiva u sisama pa je nije previše napaljivalo, odlučio sam krenuti dalje...
počeo sam joj otkopčavat hlače dok je ona mene ljubila po vratu, njeni vrući uzdasi su me napaljivali i kurac mi se već ionako dignut propinjao još više.
počela mi je skidat majicu, nakon što mi je skinula počela mi je lickat bradavice, a kako sam jako osjetljiv to me napaljivalo ali i škakljalo. ona je bila samo u boksericama. uhvatila me rukom za kurac i počela mi skidat hlače. nakon što mi je skinula hlače i bokserice u jednom potezu uhvatila je kurac rukom i polagano ga od korijena počela lizuckat dok sam se ja igrao njenom kosom i planirao kako ću je čupat i natezat i jebat u usta. napokon ga je stavila u usta, osjećaj je bio predivan, kako njen jezik prolazi po glaviću, ta slina i vrućina i toplina...
uhvatio sam je za glavu i lagano krenuo joj ga nabijat u usta, kad je shvatila što želim onda je razjapila usta i počela ga jače primat. kako joj je tu i tamo došlo na povraćanje jer nije još bila u potpunosti spremna deep throatat (tj. nije znala kako) smo ostali samo na pušenju kolko ide. nakon toga sam je podignuo i bacio na krevet.
popeo sam se iznad nje
stavio joj kurac u usta, nagnuo se i počeo joj lizat klitoris šireći rukama usmine pičke. bila je vlažna, no tek sad se počela zbilja vlažit. njeni uzdasi su me uzbuđivali još više, a kako je poza bila odlična (obrnuta 69) mogao sam joj kurac trpat još dublje. vrućina njenih usta me užasno napaljivala i nisam mogao puno izdržat u toj pozi, pa sam odlučio krenut na penetraciju.
izvadio sam joj kurac iz usta, okrenuo se i krenuo stavljat kondom. nakon što sam stavio kondom, zbog smanjenog dotoka krvi izgubio sam dio erekcije pa uz malo drkice sam ga ponovno "osoposobio".
krenuo sam polagano kurcem do njene pičke i najprije sam ga utrljao u klitoris. a onda krenuo probijat. kako je bila još neiskusna znao sam da će osjećat bol, pa sam odlučio žestoko cijeli kurac zabit, trajat će kraće al jače. i tako sam učino, nju je zabolilo da je vrisnula, htjela me nogama zbacit sa sebe, ali sam se "obranio" i nastavio se nabijat luđački u nju. nakon par penetracija ona je postala u deliriju i uživala je. jebali smo se tako desetak minuta, bilo je tu grebenja, griženja i lizanja. nije svršila. odlučiili smo promijenit pozu. doggy.
također u doggyu sam započeo žestoko, na što je ona "pala" an trbuh jer ga nije mogla zadržat u sebi od boli. krenuli smo ponovno no ovaj put sam je uhvatio za dupe i nisam joj dao da "padne", pa sam je počeo natezat divljački sve dok nije se potpuno izgubila u užitku. uhvatio sam je za dio njene duge kose i počeo sam je divljački jebat i navlačit. vidjelo se na njenom licu miješanje boli i užitka. odlučio sam je jednom rukom natezat za kosu, a drugom grebat po leđima, počela je vrištat (sda od čega ne bih znao točno, ali mislim da je bol bila u pitanju), no onda je doživjela i orgazam... te se srušila, također ja sam skinuo kondom i popušila mi ga je pa sam svršio po njenom licu na moj zahtjev.. a onda je to fino prstićima "pojela".
end story
__________________
Kako oblikovati potpise
phantom_fuxor is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2009., 14:28   #16
morcego
Batwoman
 
morcego Avatar
 
Registracija: Sep 2008.
Postova: 1,581
Quote:
phantom_fuxor kaže: Pogledaj post
dakle
još samo jedna napomena (pišite iz prvog lica, dakle vaši osjećaji, vaši detalji, ne ono ko u porno pričama da opisuje sve živo kak je cura izgledala ovo ono)

pričica:
žestoko sam je pribio uz zid i poljubio, jezikom me odguravala pa sam prešao na vrat, ližući ga uzduž i poprijeko, ta daščući joj stvarao valove topline i ježenja po koži, što je nju očito napaljivalo. dok sam je ljubio strgao sam joj majicu i polako se spuštao prema dole, ljubeći joj početak prsa. brzo sam joj skinuo napola poderanu majicu te otkopčao grudnjak koji je smetao da dođem do njenih bradavica. kad sam ga skinuo počeo sam joj lizuckat desnu bradavicu (njena lijeva) dok sam lijevom rukom mijesio njenu desnu sisu, a desnom rukom joj masirao guzu. kako sam masirao njen desni guz, sada sam zamijenio sisu i masirao lijevom rukom lijevi guz... nije baš bila preosjetljiva u sisama pa je nije previše napaljivalo, odlučio sam krenuti dalje...
počeo sam joj otkopčavat hlače dok je ona mene ljubila po vratu, njeni vrući uzdasi su me napaljivali i kurac mi se već ionako dignut propinjao još više.
počela mi je skidat majicu, nakon što mi je skinula počela mi je lickat bradavice, a kako sam jako osjetljiv to me napaljivalo ali i škakljalo. ona je bila samo u boksericama. uhvatila me rukom za kurac i počela mi skidat hlače. nakon što mi je skinula hlače i bokserice u jednom potezu uhvatila je kurac rukom i polagano ga od korijena počela lizuckat dok sam se ja igrao njenom kosom i planirao kako ću je čupat i natezat i jebat u usta. napokon ga je stavila u usta, osjećaj je bio predivan, kako njen jezik prolazi po glaviću, ta slina i vrućina i toplina...
uhvatio sam je za glavu i lagano krenuo joj ga nabijat u usta, kad je shvatila što želim onda je razjapila usta i počela ga jače primat. kako joj je tu i tamo došlo na povraćanje jer nije još bila u potpunosti spremna deep throatat (tj. nije znala kako) smo ostali samo na pušenju kolko ide. nakon toga sam je podignuo i bacio na krevet.
popeo sam se iznad nje
stavio joj kurac u usta, nagnuo se i počeo joj lizat klitoris šireći rukama usmine pičke. bila je vlažna, no tek sad se počela zbilja vlažit. njeni uzdasi su me uzbuđivali još više, a kako je poza bila odlična (obrnuta 69) mogao sam joj kurac trpat još dublje. vrućina njenih usta me užasno napaljivala i nisam mogao puno izdržat u toj pozi, pa sam odlučio krenut na penetraciju.
izvadio sam joj kurac iz usta, okrenuo se i krenuo stavljat kondom. nakon što sam stavio kondom, zbog smanjenog dotoka krvi izgubio sam dio erekcije pa uz malo drkice sam ga ponovno "osoposobio".
krenuo sam polagano kurcem do njene pičke i najprije sam ga utrljao u klitoris. a onda krenuo probijat. kako je bila još neiskusna znao sam da će osjećat bol, pa sam odlučio žestoko cijeli kurac zabit, trajat će kraće al jače. i tako sam učino, nju je zabolilo da je vrisnula, htjela me nogama zbacit sa sebe, ali sam se "obranio" i nastavio se nabijat luđački u nju. nakon par penetracija ona je postala u deliriju i uživala je. jebali smo se tako desetak minuta, bilo je tu grebenja, griženja i lizanja. nije svršila. odlučiili smo promijenit pozu. doggy.
također u doggyu sam započeo žestoko, na što je ona "pala" an trbuh jer ga nije mogla zadržat u sebi od boli. krenuli smo ponovno no ovaj put sam je uhvatio za dupe i nisam joj dao da "padne", pa sam je počeo natezat divljački sve dok nije se potpuno izgubila u užitku. uhvatio sam je za dio njene duge kose i počeo sam je divljački jebat i navlačit. vidjelo se na njenom licu miješanje boli i užitka. odlučio sam je jednom rukom natezat za kosu, a drugom grebat po leđima, počela je vrištat (sda od čega ne bih znao točno, ali mislim da je bol bila u pitanju), no onda je doživjela i orgazam... te se srušila, također ja sam skinuo kondom i popušila mi ga je pa sam svršio po njenom licu na moj zahtjev.. a onda je to fino prstićima "pojela".
end story
Hm... znam da je lako bit kritičar, a teško napisat, ali moram ipak, sori:

Dakle, imam par zamjerki: znam da cilj nije da bude remek djelo, nego nešto na šta ljudi mogu drkat ali ne činiš mi se kao netko tko bi samo htio da se na nešto drka, nego i da ta priča ima neku etsetsku vrijednost, barem po onome što si napisao u disklejmeru (boldano). I ok, taj dio kako je cura izgledala si preskočio, ali...da sam ja sad kojim slučajem išla drkat na ovo, meni bi malo raspoloženje palo od ovih tvojih određivanja koordinati, tipa ovo u zagradama "njena lijeva" ili "obrnuti 69". Mislim, to je li njena lijeva ili nije, stvarno nije prebitno za priču, ni u estetskom ni u funkcionalnom (čitaj - drkajućem ) smislu pa ne bi bilo loše da si preskočio. A ni kraj "onda je to sve fino pojela" nije mi baš, malo graniči sa smiješnim i nije toliko napaljujuće...

Inače je dobro opisano i dobro si dočarao dominantnu ulogu frajera, tj sebe, tako da sve u svemu... dobro je to, imaš motaDa, nemoj ovo shvatit kao negativnu kritiku, zapravo sama činjenica da sam izdržala do kraja, a ovakva štiva me inače zamore sličnošću drugim takvim štivima pa odustanem oko prve tri rečenice... je pokazatelj da mi se sviđa. Ne da je bitno da se meni svidi, ali forum je pa rekoh - valjda čovjeka zanima i što drugi misle
morcego is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2009., 19:11   #17
Black Pantera
Registrirani korisnik
 
Registracija: Dec 2007.
Postova: 48
a onda krenuo probijat. kako je bila još neiskusna znao sam da će osjećat bol, pa sam odlučio žestoko cijeli kurac zabit, trajat će kraće al jače. i tako sam učino, nju je zabolilo da je vrisnula, htjela me nogama zbacit sa sebe, ali sam se "obranio" i nastavio se nabijat luđački u nju. nakon par penetracija ona je postala u deliriju i uživala je. jebali smo se tako desetak minuta, bilo je tu grebenja, griženja i lizanja. nije svršila.

odlučiili smo promijenit pozu. doggy.
također u doggyu sam započeo žestoko, na što je ona "pala" an trbuh jer ga nije mogla zadržat u sebi od boli. krenuli smo ponovno no ovaj put sam je uhvatio za dupe i nisam joj dao da "padne", pa sam je počeo natezat divljački sve dok nije se potpuno izgubila u užitku. uhvatio sam je za dio njene duge kose i počeo sam je divljački jebat i navlačit. vidjelo se na njenom licu miješanje boli i užitka. odlučio sam je jednom rukom natezat za kosu, a drugom grebat po leđima, počela je vrištat (sda od čega ne bih znao točno, ali mislim da je bol bila u pitanju), no onda je doživjela i orgazam... te se srušila, također ja sam skinuo kondom i popušila mi ga je pa sam svršio po njenom licu- je**** ova tvoja je svršila od boli, a ne od užitka, zapravo glumila da je svršila samo da je pustiš na miru ---- nadam se da nema isječaka iz pravog života, jer ćeš hodat sav u krvi i modricama dok ne skopčaš da te grebu kako bi ih pustio na miru
Black Pantera is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2009., 20:42   #18
crash_and_burn
suzanna
 
Registracija: Jan 2009.
Lokacija: split
Postova: 146
Pošalji poruku preko MSN korisniku crash_and_burn
znala sam sto me veceras ceka... obukla sam laganu haljinu, crnu, do koljena... iako san na dogovoreno mjesto dosla pola sata ranije on me vec cekao...sjela sam mu u auto i nije nista rekao, samo me odmjerio od glave do pete. zatvorila sam vrata i krenuo je. dosli smo isred njegove kuće i izasli smo. cijelo to vrijeme nije me ni pogledao... kad smo dosli u njegovu kucu, primio me za ruku i u mraku odveo gore, u sobu. svirala je lagana muzika i svijetlo svijeca je obasjavalo sobu a kroz prozor se vidio pun mjesec.sjeli smo na krevet i poljubio me.... lagano, u usta... i onda me poceo ljubit po vratu dok su se njegove ruek igrale s mojom kosom. uzeo je moju ruku i stavio ju je na svog "prijatelja", rekao mi je "želim te, cijeli dan ovo cekam". jednu ruku mi je zavukao pod haljinu i mazio je moju vec odavno vlaznu pickicu. ja san legla na krevet i prepustila se njegovim dodirima. osjetila san njegove ruke na svojim sisama i lagano mi je skinuo haljinu. ljubio me po trbuhu i skinuo mi grudnjak. lagano mi je poceo lizat bradavice a ja san se vec pomalo gubila....skinula sam mu majicu i pocela ga mazit po trbuhu i ramenima...
iz hlaca je izvadio kondome i skinuo ih... pocela san preko bokserica stiskat njegov kurac koji je vec bio odvise tvrd. nadvio se nad mene, pomaknuo mi gacice u stranu i stavio jedan prst... mmmmmmmmm, kako san uzivala... to je i on primijetio. bez problema mi je pokidao gacice i spustio se klececi ispred kreveta. poceo mi je lizat klitic i lagano ga sisat... ja san se napalila do bola i pocela san ga molit da mi ga stavi na sto mi je on odgovorio "strpi se malo, vjeruj mi, znam ja sto ti volis".jebao me prstima i istovremeno nije pustao mo j klitic iz usta... pocela san sve jace i jace stenjat i svrsila sam. dignuo se gore i lagano me poljubio...ja san ga pogledala u oci a on mi je samo rekao da ce sve biti dobro i da nece boljet... skinula sam mu bokserice i pocela sam mu lagano drkat... okrenuo se na leđa i ija sam se spustila na koljena... stavila sam ga u usta i on mi je potpuno prepustio...lagano je stenjao i mrsio mi kosu...poceo me lagano navlacit na njega a ja san ga cijelo vrijeme gledala u oci... kad mi ga je cijelog stavio u usta oci su mi lagano zasuzile i prestao je... podigao me na krevet i legao iznad mene....stavio je kondom i stavio ga na ulaz u moju malenu. ljubo me njezno po vratu dok sam ja stenjala, sto iz straha, sto od zadovoljstva... lagano je ulazio u mene i gledao me ravno u oci, kao da je pogledom ispitivao jel me boli. kad je usao do kraja zastenjala sam i ugrizla mu usnu koja se nasla na mojim usnama....lagano se nasmijjesio i polako ga poceo izvlacit... ja san uzivala i on je to znao... poceo me lagano jebat dok sam je uzivala u njegovom snaznom zagrljaju... spustio je ruku i mazi me po guzi i trbuhu, dok mi je jezikom lagano lizao bradavice...poceo je sve brze ulazit u mene i uz duboki uzdah je svrsio....legao je na krevet do mene i skinuo kondom... ja sam ga pocela ljubit i kad je zaustio da nesto kaze, spustila san prst na njegove usne pocela ga ljubit po vratu... isla sam sve nize, preko njegovih prsiju i trbiha do njegovog vec poludignutog kurca...lagano se mu navukla kozicu dva-tri puta preko glavice i stavila ga u usta... mmmmmmmm, uzdahnuo je, " sto mi to radis?, ti bi još?" ja sam se samo nasmijesila i pocela mu pusit...mmmm, kako je to dobro.... dirala sam mu jaja i znala san da uziva, to me dodatno palilo.... uzela san kondom s ormarica i htjela sam ga zubima otvorit a on mi ga je uzeo i rekao to ne ide tako,mala moja... stavio je kondom na glavic i lagano ga "odrolao". okoracila sam ga i namjestila kurac na ulaz u moju pickicu... primio me za bokove i nataknuo me na njega... ja sam se pocela nabijat sve jace i jace... uhvatila sam ga za ramena i jako san ga stisnula a on me pitao " jel jako boli?" ja san omahnula glavom i rekla "samo malo" ne brini, proc ce rekao je i poceo mi mijesit sise... ja san se jako nabijala na njega i svrsila sam....... od umora sam se prislonila njemu uz ramena a on me primio za guzu i poceo me jebat odispod... ja san mu grickala vrat jer znam da mu je to jebeno... ahhhhh cula sam ga... tooo malena.... jebao me sve jace i jace.... booliiiiiiiiii, nekako sam postenjala kroz zube..... odmah je prestao i poljubio me... oprosti malena... lagano sam vrtila guzom u krug i kad sam osjetila da ce svrsit prestala sam. pogledao me u oci i pitao me " ti to mene hoces izludit?" ugrizla san usnu kao i uvijek kad imam loše misli... okrenuo me i u sekundi sam se nasla ispod njega, zarobljena njegovim rukama pod tezinom njegova tijela.... poceo me jako jebat... lagano ga je izvadio i onda se sasvim jako zabio u mene, ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, nemoj molim te.... " moram, bila si zlocesta ". ulazio je u mene brzo i zestoko a moji uzdasi su ga sve vise palili. jos jedanput ga je sjurio u mene, takoje ostao i svrsio.nastavio me ljubit pov vratu i skinuo je kondom. legao je do mene i prislonio moju glavu na svoja prsa. maleni, bilo je predobro. hvala sto si bio njean prema meni, rekla sam mu. poljubio me u kosu i rekao: rekao sam ti da se nemas cega bojat. sad ces uvijek htjet kad je prosao ovaj prvi put. jedva cekam kad budes vikala " hocu jos" ali ja ga vise nisam cula... zaspala sam u njegovom zagrljaju...

p.s. bio je u pravu, poslije tog prvog puta samo zelim jos i jos a on mmi hvalabogu tu zelju ispunjava..
crash_and_burn is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2009., 19:55   #19
crash_and_burn
suzanna
 
Registracija: Jan 2009.
Lokacija: split
Postova: 146
Pošalji poruku preko MSN korisniku crash_and_burn
povijest mi se ne uci, pa evo....
bila sam u kazni jer su me uvatili s travom i lezala sam u svom krevetu... bilo je vec 2 sata poslijeponoci i citala sam knjigu(kao i obicno) iako on izlazi i nikad mi ne salje poruke, dobila sam poruku "ustani i pogledaj kroz prozor". stajao je u autu, s otvorenim vratima i pozvao me da uđem. ja san zakljucala vrata od sobe i izasla kroz prozor. bilo je ljeto pa sam na sebi imala samo njegovu majicu autokluba u kojoj spavam. on je na sebi imao samo hlace i vec mu je bio dignut. tijelo mu je bilo znojno i prejebeno je izgledao tako, osvijetljem neonkama iz auta... "lezi" rekao mi je, "da te nebi tko vidio"( zivimo u malom mjestu gdje svatko svakog zna a ljeti je zabava do kasno u noci) dugo smo se vozili a ja nisam znala gdje idemo. dok je vozio ruku nije micao s mojeg koljena, mazio me po trbuhu i lagano prstima prelazi preko moje mačkice.nakon pola sata smo se zaustavili i on je izasao van. kad sam pogledala oko sebe shvatila sam da smo na drugoj strani otoka gdje nitko ne zivi vec ima samo par vikendica i mnogo lijepih uvala. iz gepeka je izvadio deku, dvije svijece i bocu sampanjca. dosli smo na zalo uz more i legli na deku, od vjetra smo bili zasticeni stijenama, bila je bonaca i cuo se samo sum mora. zapalio je svijece i otvorio sampanjac. skinuo mi je majicu i legla sam na leđa. prolio je malo sampanjca po mom trbuhu, pogledao me u oci i sve pokupio s mog trbuha uz moje lagane uzdahe. mazio mi je klitic preko gacica koje su vec bila vlazne... drhtala sam pod njegovim njeznim dodirima i poljupcima. skinuno mi je gacice i polizao je, mmmmm kako dobro
ljubavi - rekla sam. ja san mu pocela masirat kurac preko hlaca. on ih je skinuo a ispod nije nosio bokserice... pocela sam mu polako drkat a on me samo gledao u oci i nije progovorio ni rijeci.spustila sam se i spod njega i polako mu pocela pusit " oooo, baby kako dobroooooo", to me jos vise napalilo i pocela sam ga sve jace pusit i pokusavala sto vise progutat. uhvatio me za glavu i rekao "daj da ti pomognem", i poceo me lagano navlacit na svoj kurac..
okrenuo me i nasla sam se ispod njega. ljubio me po vratu i mijesio mi sise. "zelis ga,vidim ti u ocima" a ja san ispustila samo lagani uzdah. lagano je ulazio u mene i ljubio mi vrat. obuhvatio me rukama i poceo me jebat jako... jace.... "mmmm, jace, jos joki... ahhhhhhhhhhhhh" "sviđa ti se malena?" ja san se samo osmjehnula i prepustila se njegovom ritmu. poceo je sve brze i jac ulazit u mene a to je popratio uzdasima zadovoljstva. izvadio ga je i svrsio mi po trbuhu. pogledamo me, a u ocima mu se pojavio onaj sjaj koji ima dijete kad dobije novu igracku... " sad si moja i samo moja, s nikim te ezelim dijelit", ja san ga samo poljubila i prepustila se njegovim dodirima. svezao mi je kosu u pundžu i digao se, uzeo me u narucje i odveo me u more. nije bilo hladno jer nije puhao vjetar. legla sam na povrsinu i zatvorila oci. on me je pridrzavao rukama i dirao mi klitic. poljubila sam ga i snazno me zagrlio. na trbuhu sam osjetila da mu je vec tvrd i vragolasto se nasmijesila. obuhvatila sam ga nogama oko struka i usao je u mene. "kako dobro" pomislila sama on je moju misao izgovorio naglas. lagano me dirao a opet me jebao tako snazno. uzdisala sam i vise nisam mogla izdrzat, pocela sam svrsavat. on je ubrzao i poceo mi je saptat koliko me voli... izvadio ga je i stavio moju ruku na njega, a ja sam mu pocela drkati, brzo i grubo, dok nije svrsio. poljubio me i otplivali smo prema obali.legla sam na deku a on je iz auta doveo sugaman i sasvim njezno me obrisao, a zatim i sebe popili smo jos jedno pice i zapalili džoint da se opustimo. obukla sam se i odveo me kuci. u autu me jos mazio i rekao da jedva ceka opet uc u mene. ja sam se nasmijesila i otisla u kucu. zatvorila sam prozor i legla u krevet. nije proslo mnogo vremena, dobila sam poruku: jel i tebi bilo dobro kao i meni? odgovorila sam mu da je bilo savrseno i da to moramo ponovit. on mi je rekao da on to upravo ponavlja u svojim mislima i da mu je zao sto ce sad svrsit bez mene.... zazelio mi je laku noc i ja sam zaspala. u snovima mi se ta noc vrtjela po glavi i vjerujem da sam cijele noci imala osmijeh na licu...
crash_and_burn is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2009., 22:51   #20
moon girl
Registrirani korisnik
 
moon girl Avatar
 
Registracija: Jul 2008.
Postova: 1,228
Puštam vodu da klizi niz cijelo tijelo.. Miris orhideje. Senzualnost. U trenu si pokraj mene. Skidaš sve sa sebe. Ulaziš u kadu. Mokri se gledamo. Smješiš se. Približiš se. Čujem udaranje tvog srca, a čujem i moje koje želi iskočiti iz grudi. Uzimaš me za ruku.. Stavljam ti ruke oko vrata i pritišćem se uz tebe.
Mh.. svojim rukama prelaziš sa mog vrata na leđa. Meškoljim se. Ljubimo se.
Lagano se makivaš od mene, negodujem. No istog trena svojim prstima pronalaziš moje grudi i nježno putuješ njima. Spuštaš se prema pupku. Mmm.. sviđa mi se. Nježan si i ljubim ti vrat. Grizem te.. Sada se ti meškoljiš, pomalo sam gruba, no zatim opet nježna.. I tako u nedogled.
Uzimam tvoje prste i ljubim ih, svakog posebno. Imaš prelijepe prste. Uskoro oni putuju na sakrivena mjesta vječne strasti. Pripijeni, zavedeni, uzbuđeni, igramo se i putujemo. Jer postoje svjetovi dopuštenog hedonizma, i oni su naši.


(ovo je prije napisano, palo mi na pamet da bih mogla stavit ovdje. nikada se nisam usudila napisat pravu priču)
__________________
I sve je tako kako treba biti, a ono sto bude bit ce... tetovirana jesen, i sanjiva do zore.. kao mrtav delfin sto sanja usnulo more..
moon girl is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement
 
Advertisement
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smajlići su On
[IMG] kôd je Off
HTML kôd je OnSva vremena su GMT +1. Trenutno vrijeme je: 14:46.Powered by vBulletin Version 3.8.4 (hrvatski)
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site content ©1999-2009 Forum.hr
Ad Management by RedTyger