problem. kada treba unistiti onaj big brod, dodje helikopter i njega nemogu unistiti. potrosio sam sav ammo ali nista... jel to neki bug ili ima neka druga fora.
Ja sam tu isto zapeo...mislim da treba baciti bombu na one tipove iza kutija (tipka G), onda otrci ispod platforme gdje je frajer sa mitraljezom, cucni se i pokokaj iste one na koje si bacio bombu. E, a sad kako dalje, nemam pojma! Onaj helikopter i dalje leti...mislim da se treba popeti na onu platformu ispod koje si se sakrio i upucati tipa sa mitraljezom i onda gadjati helikopter...Jedino dok to napravis vec si mrtav...
naso sam. nisam tu zapeo hellkin, nego kada moras unistiti onaj fraigter. nema tu nikakvih enemisa nego kada postavim bombu onda dodje helikopter... uglavnom sa rocket launcherom moras pogoditi u gornju elisu helikoptera i onda on padne... jebeno do jaja, 3 sata sam gadjao.
Cheat: Developer Mode
Create a shortcut to the game with -DEVMODE appended to the end of the target (put a space between the target in quotations and -DEVMODE). Launch the shortcut to play the game in Developer Mode.
While in Dev Mode, you can access these cheats by pressing the corresponding key:
All Weapons: P
999 Ammo: O
Fly Mode (no clipping): F4
Fly Mode (clipping): F3
Quick Save Position: F9
Warp to next Checkpoint: F2
Third Person View: F1
Extra Details: F11
mastalux kaže: problem. kada treba unistiti onaj big brod, dodje helikopter i njega nemogu unistiti. potrosio sam sav ammo ali nista... jel to neki bug ili ima neka druga fora.
Hellkin kaže: Ja sam tu isto zapeo...mislim da treba baciti bombu na one tipove iza kutija (tipka G), onda otrci ispod platforme gdje je frajer sa mitraljezom, cucni se i pokokaj iste one na koje si bacio bombu. E, a sad kako dalje, nemam pojma! Onaj helikopter i dalje leti...mislim da se treba popeti na onu platformu ispod koje si se sakrio i upucati tipa sa mitraljezom i onda gadjati helikopter...Jedino dok to napravis vec si mrtav...
Ima li netko neku drugu ideju?
FYI potrebno je samo roknut tipa koji je na gunu na bocnoj strani helica. I helic ce otici
ca
Evo ja sam je konacno zavrsio. Najvise mi se dopao RPG i snajper, haha! Igra je jedna od boljih sa super grafikom...vjerojatno od onih koje postavljaju standarde za ostale igre.
Što se hardvera tiče, imam Radeon 9700 i sve super radi. Najveće ubrzanje osjetio sam kad sam povećao ram sa 512 na 1024 mb. Radi super glatko osim na par mjesta na kojima uspori neovisno o rezoluciji - mislim da je to vjerojatno zbog AI.
Jel' imao netko mozda ovakav problem? Ne znam sto napraviti, pa lagano ludim. Konfiguracija je PIV 1.5GHz, 512 SDRAM, Radeon 9200 128Mb.
Igram u 1024*768*32, sa svim detaljima na medium i igra radi glatko, sve do trenutka kad se na ekranu ne pojavi jeep ili buggy (u Trainingu) ili helikopter (Fort, 4. ili 5. checkpoint). Nakon toga se igra smrzne na 20-ak sekundi, slijedecih par sekundi je normalno igrivo i to se ponavlja sve dok spomenuto prometalo ne ode s ekrana.