Na žalost moj account još uvijek ne želi proraditi, slala sam im upite, kažu da su sve probali i da ne znaju u čemu je problem, čak sam uspjela nagovoriti i par frendova da pokušaju otvoriti account na iofferu , ali i oni imaju iste probleme. Više niti ne pokušavam ući na account, amo surfam po iofferu i slinim...
Pozdrav!
ne znam ja sam sebi gledao dresove..naravno da nisu original..nego replice ili dobre kopije što mi netreba..kakav je dres takva je cijena čast izuzecima..koji nabiju po 80 eura za neoriginalan dres..meni je to sve sumnjivo
Ma meni je to sve smijesno. Prepuno je kineza koji imaju multiple acc i pricaju sami sa sobom(uz losu pomoc google translatora) samo da vidi potencijalni kupac kako je on "dear frend" ili "me good seller" (za izgovaranje ovih recenica potrebno je zamisliti Džeki Čena). Sve je prepuno kopija zbog kojih na kraju krajeva mozes najebati na carini.
No da budem iskren ja sam nasjeo na jednu Adidas jaknu koja je "kožna" ali kao i mnogo ljudi ovdje imam problema sa log in-om (posalo mejl help desku) pa tako jos nemam iskustava sa kupovinom.
Malo sam trazio po webu i nema bas nekih pohvala za taj sajt.
Pozdrav svima!
Zanima me ima li netko iskustva s kupovanjem preko web stranice www.ioffer.com ? Kako funkcionira kupnja preko toga? Konkretno kupio bih patike, pa me zanima malo procedura.
Hvala unaprijed
Jel netko uopće dobio što sa ioffera ovdje?čine mi se ful povoljni al neznam u kakvom je stanju ta roba ..btw, vidim da ima dosta kopija pa me zanima jel tko imao kakvu zafrkanciju s carinom?mislim, kaj se opće može desit ak skuže da je neš fejkano?!uzela bi vjerojatno jednu lepu louis vuitton torbu (sam zato kaj su mi lijepi modeli, a ne zbog imena da me se nebi odma napalo kak mogu nosit fejk ) a ne ibeju nemrem nać niš slično, sve kakti sami orginali ..
Jel netko uopće dobio što sa ioffera ovdje?čine mi se ful povoljni al neznam u kakvom je stanju ta roba ..btw, vidim da ima dosta kopija pa me zanima jel tko imao kakvu zafrkanciju s carinom?mislim, kaj se opće može desit ak skuže da je neš fejkano?!uzela bi vjerojatno jednu lepu louis vuitton torbu (sam zato kaj su mi lijepi modeli, a ne zbog imena da me se nebi odma napalo kak mogu nosit fejk ) a ne ibeju nemrem nać niš slično, sve kakti sami orginali ..
Ja sam nedavno kupila Juicy Couture trenirku s ioffera. Došla mi je za cca 10 dana. Kvaliteta je zadovoljavajuća za te pare (naravno fejk, da se razumijemo).
Imaš na pdf-u Gospodarstvo topic Carina i tamo ti je sve objašnjeno šta ti se u najgorem slučaju može desiti ak ti otvore paket i skuže da je fejk. Inače ja nemam niš protiv fejkova, pa cijeli zgb nosi fejk lujeke.
__________________ I`m a supergirl, and supergirls don`t cry
jučer sam malo švrljala po iofferu i umrla od smijeha kak su ovi kinezi ludi
likovi traže tipa 6$ za LV torbu a za poštarinu 150
ili uggsice 3$ a na kraju s pt-om izađu soma
naravno, masa ih ima takvih ..
Nisu ludi, na poštarinu ne plačaju proviziju koju moraju dati iofferu (isto rade i na ebayu). Naravno da će više zaraditi ako plate 10% provizije na 6$ nego na 150$.
poslali su mi totalno pogresne suncane naocale...ali totalno!!! platila sam ih 150kn i sad su to novci baceni u vjetar! i nista ne mozes napraviti..
stavila sam negative rating..i seller takodjer i meni!!! (valjda zato sto sam mu poklonila 150kn)
i uopce mi ne odgovara na poruke..
preodvratna stranica!
niiiiikad vise!!!!
na ebayu se barem imas kome zaliti, a na ovom iofferu se mozes slikati, cak im ni preko paypalla ne mozes nista...
poslali su mi totalno pogresne suncane naocale...ali totalno!!! platila sam ih 150kn i sad su to novci baceni u vjetar! i nista ne mozes napraviti..
stavila sam negative rating..i seller takodjer i meni!!! (valjda zato sto sam mu poklonila 150kn)
i uopce mi ne odgovara na poruke..
preodvratna stranica!
niiiiikad vise!!!!
na ebayu se barem imas kome zaliti, a na ovom iofferu se mozes slikati, cak im ni preko paypalla ne mozes nista...
Kako ne možeš.. imaš u PP opciju kad se ideš žalit zbog kojeg razloga se žališ.. nisi dobila item.. dobila si krivi item itd.. ima par opcija.. pa ako si platila putem PP možeš se žalit.
Ja sam kupovala jednom preko iOffera.. kupio si muž tenisice.. i jako dobro izgledaju samo su premali broj i mogu se je... sad.. ne da mi se to vraćat nazad da mi šalje pravi broj.. ali ovom selleru totalno krivo pišu brojevi EU, UK i US.
Ja sam kupovala jednom preko iOffera.. kupio si muž tenisice.. i jako dobro izgledaju samo su premali broj i mogu se je... sad.. ne da mi se to vraćat nazad da mi šalje pravi broj.. ali ovom selleru totalno krivo pišu brojevi EU, UK i US.
Ja sam jednom naručila cipke s ibeja dok se nisam kužila u te sve njihove brojeve ..pod broj 39, došao mi je 37 ..i sad svaki put pitam za duljinu i dužinu gazišta za svaki slučaj
btw, i ja sam naručila novčanik s ioffera i jako sam zadovoljna ..
Kupio dosta stvari na iofferu od Moncler jakne do Abercrombie kratkih hlaća i majica do all star tenisica. Imam dosta iskustava dobrih i losih. J.... sam kinezu sve po spisku kad me za...o za Moncler prsluk. Moj savjet od nove godine izbjegavajte ovu stranicu to vam govori duilovo koje je već dvije godine na ioffer stranicama i na ebay-u. Ako vas baš nesto konkretno zanima sve vam kazem.
Kupio dosta stvari na iofferu od Moncler jakne do Abercrombie kratkih hlaća i majica do all star tenisica. Imam dosta iskustava dobrih i losih. J.... sam kinezu sve po spisku kad me za...o za Moncler prsluk. Moj savjet od nove godine izbjegavajte ovu stranicu to vam govori duilovo koje je već dvije godine na ioffer stranicama i na ebay-u. Ako vas baš nesto konkretno zanima sve vam kazem.
duilovo, zašto od nove godine? neki poseban razlog?
ja baš gledam neke stvari na njihovoj stranici.
kakve su ti kratke hlače?
daj pliz napiši što je to toliko loše da si odustao od kupovine kod njih