Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kućni ljubimci > Fotoalbum ljubimaca
Korisničko ime
Lozinka

Fotoalbum ljubimaca Dogodovštine u riječi i slici

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.05.2009., 17:10   #1
notrzan
catland

notrzan Avatar

Registracija: Oct 2007.
Arrow Mirjanini štićenici u novim domovima

Mirjana je žena koja godinama pomaže ostavljenim životinjama pružajući im privremeni dom do trajnog udomljenja, a obzirom da se Mirjana bori s opakom bolešću, nužno je pod hitno podomiti još 10 životinja koje su još uvijek kod nje. Kako je kroz njezin sobičak u zadnjih nekoliko decenija prodefiliralo stotine i stotine mačka, iskoristit ćemo ovaj kutak kako bismo pratili kako su se snašli neki od njezinih prijašnjih štićenika u novim domovima.

Molim sve udomitelje Mirjaninih mačaka da nam napišu koju riječ o macama i postavljaju slike koje će, u konačnici, i Mirjana moći vidjeti. Ništa joj neće dati više snage da nastavi svoju borbu.
Old 17.05.2009., 18:38   #2
touch
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2007.
jesmo prve ?

ime: Tigra
starost: 1+ godina
karakter: beskrajno draga, izuzetno fina, plaha, nježna nježna nježna, zaigrana, blentava
pedigre: Mirjanina maca

naša priča počela je prije nekih 3 mjeseca, kad sam nakon dugo premišljanja i razmišljala odlučila udomiti (onda sam mislila, samo privremeno ) jednu dlakavicu. razlog premišljanja je moja gazdarica, maca nađena u smeću na groblju prije 10 godina, zeznutog karaktera koja ne podnosi ni životinje ni ljude osim mog dragog i mene.
sreća u nesreći je bila što je tigra dosta dugo bila izuzetno bojažljiva, plaha i neprimjetna, nije izlazila iz skipera prvih tjedana, tako da se gazdarica stigla naviknut na nju.
trenutno je to daleko od prijateljstva, ali je tolerira. tigra s druge strane nju obožava, stalno je negdje blizu nje, ako je ne vidi, traži je, galami i ljuti se ako su u različitim prostorijama, koristi svaku priliku da joj se ušmajhla.
možda zato jer je tigrina najbolja prijateljica bila manda alias kaća, koja je kornjačevina kao i ova moja zvijer

tigra je maca s izuzetnom sposobnošću uvlačenja pod kožu i u srca

jedini problem je što nam nitko ne vjeruje da imamo dvije mace, jer tigra boravi iza kreveta ako je u stanu netko koga ona ne zna, tako da nam moraju vjerovati na riječ i sliku da imamo prepreprekrasnu macu

imamo puuuno slika, ali za početak samo jedna.
da vas ne išokiramo silnom ljepotom i šarmom

Zadnje uređivanje touch : 17.05.2009. at 18:43.
touch is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2009., 18:41   #3
notrzan
catland

notrzan Avatar

Tina

Obzirom da je Zora jedna od onih s velikim srcem, koja je pružila dom i sigurnost Tini, maci bez jednog oka, kopirat ću s topika njezin zadnji izvještaj popraćen slikama. A Zora će nam i sama uskoro javiti novosti.

Ovo je bila Tina kad je otišla u novi dom.

Kut u kojem se sakrije ako se necega poplasi

Maca ima nasmjesen oblik usana, pa sa zatvorenim okom izgleda ko da namiguje

A ovo je "njena" stolica, odnosno s nje se ne zeli maknit.
Pa smo se pokorili i dodjelili joj rucnik
Hrana je odmah do nje da joj maca "starosjedioc" ne bi krala (na djeti je ).

Dalje Zora piše...

Evo, prosla je godina dana, pa mi je palo na pamet da javim forumasima kako je tina
Zapravo, tila bi se pohvalit da imam jednu od najlipsih i najzaigranijih maca uopce, i da, to je tina
Evo par slikica -> http://www.pticica.com/korisnici/dorilys/albumi/19988

Inace, vise nismo u zg-u, nego smo kod mojih doma, u dalmaciji, di i Tina i druga maca gustaju jer imaju cilu kucu za pretrcavanje plus mogu ici na miru vani a da ne spominjem kako uzivaju na suncu....

Old 17.05.2009., 19:00   #4
..angie..
Angel just by name..

..angie.. Avatar

Registracija: Nov 2006.
Pošalji poruku preko MSN korisniku ..angie..
Evo da ja razbijem led,
Mila je maca koja se nasla kod Mirjane, i na kraju ostala kod nje. Jer je u prvom planu bilo da bude kod nje na oporavku od sterilizacije, te da se vrati na cestu.
Mirjana to nije dopustila, naravno.
Mila je bila na pocetku sva zbunjena, preplasena tako da je vecinu vremena provodila kod prozora.
Kasnije je otisla kod forumasice Lapdog na socijalizaciju, i onda je krenulo..
Topic o Mili sam pratila od pocetka, i mala mi je bila nekako premedena, ali imala sam doma jednu macku i psa, i mamu koja iako obozava zivotinje, nije htjela razmisljati o jos jednoj.
Meni je svakim danom Mila bila draza, i pomalo sam pocela sve vise i vise zvati mamu da vidi njene slikice.
Nakon kojih 5-6 dana, sam probila led, i uspijela izvuci iz mame dvije rijeci - Probat cemo
Mala je dosla kod mene, i prvih 3-4 dana je bila preplasena, i izlazila samo po noci, kasnije svakim danom se osjetilo poboljsanje u Milinom izlazenju i smanjivanju straha. Danas je Mila maca koja ima svog muza koji ju vise od svega voli (naime, pala je ljubav na prvi njuh sa strane mog macka), psa kojeg obozava zezat i tuci po guzi kada joj dodje ispod kreveta (nemre njeno mjesti uzimati ), baku (moju majku) na cijem krevetu obozava pavat i mamu ( mene) koju naprosto obozava.
Mala se obozava maziti, i kada ju pocnem dragati, pogotovo ako je na krevetu, mala se pocne bacati po njemu, namjestavati, presti zadovoljno kao traktor, i umiljavati. Obozava svoje lice gurati u moje.
Sada je ona maca u kuci koja je manje plasljiva. Mala iako je zensko ima "muda" , kada dodje mlada pesica od sestre kod nas, koju nitko od zivotinja mojih ne tolerira (prezivahna je, ahhh djeca u pubertetu ), Mila je prva koja ce izac od ispod kreveta i pronjuskati oko nje. Cak i prosetati se, dok moj drugi macak samo lezi ispod kreveta, i ceka da se situacija ne smiri.
Voli klopati sa mnom, zicati hranu sa svojim predivnim pogledom koji me obara sa nogu.
Ma joj, stvarno je ta djevojcica unijela jos vise zivota u kucu.
Jako mi je drago sto sam je uspijela ja udomiti, jer me je usrecila najvise na svijetu (uz Mukia, drugog macka)
Evo njene slikice..

Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 17.05.2009., 21:42   #5
Blaise
Moderator

Blaise Avatar

Registracija: Nov 2002.
Švrćo i Šrećkica

Švrć:

Šrećki:

Kod mene su pet dana. Švrćo je došao kao prava maza, predivno stvorenje jedno, a Šrećkica kao preplašena, plaha, ali željna ljubavi. Sad je situacija takva da brinem kako je Švrćo zapostavljen.

Idem prošetati peseka, ali obećala sam notrzan da ću staviti slike. Imat ćemo mi i boljih, danas nismo napravili fotosešn. Kad budemo imali manekenske fotografije, zamijenit ću ih.
Old 18.05.2009., 01:59   #6
tau
Registrirani korisnik

tau Avatar

Registracija: Apr 2007.
Bok svima! Ovdje ponosna Pikina vlasnica.

Pika se doselila k meni prije nesto manje oko godinu dana, a sad ima oko 2 godine. Stigla je k Mirjani kao velika cura jer ju je netko odlucio vratiti nakon sto ju je imao godinu dana. Tamo je bila sva zbunjena brojem maca oko nje, a ja sam se zaljubila na prvi pogled, iako imam macu koja ne voli drustvo, pa smo odlucile probati. Pika je postala sefica. Ni nakon godinu dana ona i Lina se ne vole. medjutim eto, zivimo nekako, ponekad zaborave na svoje neprijateljstvo pa sve tri spavamo zajedno. pika je inace pametna i zaigrana maca, jako voli drustvo, i strasno je znatizeljna. Najdraza igracka su joj plasticne vrecice i pikule, a ne voli bas ljudsku hranu. Strasno je umiljata. Osim mene, najvise od svih ljudi voli mog prijatelja koji nikako ne voli zivotinje. Ali cak je i njega uspjela navesti da ju zove imenom, a ne "macka", i da se nekad igra s njom i smije se njenim ludorijama. Dajemo mu jos godinu dana dok ne nabavi svoju macku

Dosta price, hajdmo na slikice kojih stvarno ima puno.

najnovija. promijenila sam posteljinu prije par minuta, pa joj je cudno sto se dogodilo:

spava na meni: to joj je najdraze mjesto za spavanje:

[img]http://farm4.static.flickr.com/3461/3351554698_0fa617b9ae.jpg[(img]

istrazuje snjegovica koji nam je stigao iz kanade. kasnije mu je otkinula noge

zanimljivija joj je kutija nego Berrocco Ultra Alpaca koji nam je stigao postom:

maca u kutiji. mislim da je po tom pitanju jako sretna maca jer mi cesto stizu paketi postom:

evo sto Pika misli o nama ljudima i nasim blesavim navikama:

mmm, vunica:

I've got a bike.
You can ride it if you like.
It's got a basket, a bell that rings,
and things to make it look good.
I'd give it to you if I could, but I borrowed it.

kako sam elegantna!

Eto. ja sam vjecno zahvalna Mirjani, notrzan i svima koji su mi pomogli da dodjem do Pike. Rado bih da mogu uzeti jos koju macu, ali sestra i ja smo s 2 mace u 30 kvadrata, i stvarno mislim da je to neizvedivo. Ali trudim se prosiriti pricu o macama sto vise mogu, i nadam se da cete svima naci dom.
Old 18.05.2009., 08:26   #7
touch
Registrirani korisnik

Quote:
..angie.. kaže: Pogledaj post
koja sexi škembica
touch is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2009., 08:29   #8
touch
Registrirani korisnik

Quote:
..angie.. kaže: Pogledaj post

koja sexi škembica
touch is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.05.2009., 08:23   #9
touch
Registrirani korisnik

naše prvo maženje, nekih 2 mjeseca nakon što je stigla, sve do nedavno tigra se mogla maziti samo I isključivo ako je mazitelj u horizontalnom položaju kao I ona. trik je bio dovoljno brzo joj staviti ruku na glavu, inače bi zbrisala brzinom svjetlosti…još uvijek se boji naglih pokreta, ali kuži da je svrha naših ruku samo da bi je se mazilo, češkalo, masiralo, štipkalo, trljalo I sl.

neidetificirana hrpa dlaka boje kornjačevine, ispred tigre je šefica

manekenka…
touch is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.05.2009., 14:59   #10
lapdog
Registrirani korisnik

Registracija: Feb 2007.
Pepa

Pepu nisam udomljavala ni čuvala, ali sam malko kumovala udomljenju. Pa će vam biti drago vidjeti ovo.

Kod moje frendice je, obožavana i pažena. Stalno mi se zahvaljuje što sam je spojila sa notrzan i Mirjanom jer je "Pepa najluđa i najbolja mačka na svijetu!".

lapdog is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.05.2009., 15:31   #11
notrzan
catland

notrzan Avatar

Hvala ti, Lap. Tako sam bila sretna kad ju je Tami odabrala!
Old 20.05.2009., 17:36   #12
lapdog
Registrirani korisnik

Mika

Tiger miss je bila kod mene na čuvanju. Diiivna maca...

Udomio je jedan stariji bračni par da im uveseljava penzionerske dane. Djecu odgojili, posao odradili, dosadili im radio i televizija, a onda su zaključili da je dosta žnjaranja nećakove mace i odlučili nabaviti svoju. Missica je dobila ime Mika/Mikica (jer je cura, pa nemože biti Miki). Iako u joj postavili lijepi krevetac uz peć, pametnica se prvi dan uvalili svojoj baki na spavanac. Nije zalud bila kod mene na "dresuri".

lapdog is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2009., 16:37   #13
notrzan
catland

notrzan Avatar

Lap, a di nam je Bijeli repić?
Old 24.05.2009., 21:05   #14
lapdog
Registrirani korisnik

Eno ga doma, ljubi svoju curu. Nerazdvojni su. Slao mi je Marko slike, ali na mob i tako su sitne da ih je nemoguće povećati (probala). Poslat će mi na mail bolje čim stigne.
lapdog is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2009., 21:07   #15
notrzan
catland

notrzan Avatar

Neka, drago mi je da je bar sve u najboljem redu!
Old 25.05.2009., 18:41   #16
touch
Registrirani korisnik

Tigra se igra

šnjof, šnjof? miš??

mrzim miša!

voolim miša!

mrzim miša!

vooolim miša!

touch is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2009., 21:08   #17
notrzan
catland

notrzan Avatar

Vidiš? Trebalo je dosta, ali Tigra se preporodila!
Old 25.05.2009., 21:47   #18
touch
Registrirani korisnik

Quote:
notrzan kaže: Pogledaj post
Vidiš? Trebalo je dosta, ali Tigra se preporodila!
bome nam je trebalo dugo, ali zato je sad slađe

ona je jedna predivna, predraga, prenježna maca-dovoljno je da spustim ruku, ona odma domrnjauče i gura glavicu na maženje, ako joj ne paše di je mazim, samo mi nježno gurne glavom ruku i podmetne ono kaj si je zamislila da bi se trebalo mazit

ma kad je se sjetim s početka....uffff, nebo i zemlja, a bome si je i ti hrabro pustila u nepoznate ruke
touch is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2009., 21:51   #19
kikibela
Registrirani korisnik

kikibela Avatar

Registracija: Feb 2005.
Divne su, prelijepe i hvala svim udomiteljima!
kikibela is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2009., 22:11   #20
notrzan
catland

notrzan Avatar

A gle, nije ni to išlo preko noći Ipak smo se malo i dopisivale, a i tvoji izvještaji bili su temeljiti!
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja