Cookie je djevojčica a ne brat!!! Narina seka (Floki, pukni tu sliku da ju vidimo) Aj ti stavi fotku svoje Wendy!!!
Ovako maca Janica ima oko 12 godina (njezinu sliku bum stavila kasnije), Lee ima 5 godina, onda Bobby ima 2 godine, ali je u 10. mjesecu otišao od doma... i dalje se nadam da bu se vratio...onda Buhica ima 1, 5 godina i to je to...e da Cookie ima točno 1 godinu (1.4.) a svi ostali su u prolazu
da kod nas starije i iskusnije životinje vode brigu o mlađima, neiskusnima...tako je Cookie pokazali Stelli kako se čupa grmlje iz vaza...takav kaos su napravile, raščerupale cvijeće, zemlju i korjenje razvukle po cijelom dvorišti i to sve zajedno u roku 5 minuta...a kak sam skužila da se nešto dešava vani? Lee je došao na prozor i sjeo onako ja nemam ništa s tim kaj vas dvije radite
[QUOTE=starka;20053315]Cookie je djevojčica a ne brat!!! Narina seka (Floki, pukni tu sliku da ju vidimo) Aj ti stavi fotku svoje Wendy!!!
nista od alimentacije smrc slike ima na postu Stiglaaaaaaaaa jeeeee na http://www.forum.hr/showthread.php?t=433300 (Wendyin oglas koji je bio na forumu slike ne znam prebaciti slike) ..MM nece prebaciti slike grozan je bum ja to svladala njemu u inat iak sma plavusha ..
Btw preslatki ZOO imas ..svaka čast i punooooooo pusaaaaaaaaaaa
Evo da vidite kako su zaposleni moji haharići ovo im je sezonski posao, ali kad ga ima, najbolji su čuvari i terapeuti na ciiiiiijelome svijetu kad nema sezonskog posla, izležavamo se po krevetima i odmaramo umorna tijela
a kad Slafkecovi udomitelji nisu forumaši i kad nisu raspoloženi za slanje fotki na mail tako da mogu stavljati jedino onih par fotki kaj sam ga slikala kad je bio kod mene