Na žalost Vivjana nije umrla, pojavit će se u 16 epizodi kad Juan Miguel i Marichuy posanu par.
A joj sad mi zao sto sam to procitala, mogao si to zabijeltit... O pa brzo ce on preboliti svoju zenu, kad ce se sa MC tako brzo spetljati. Al ajd jedva cekam da pocne nesto izmedju njih.
A joj ja bi molila bez spoilanja. Bas to nisam htjela znati, sad mi nije zanimljivo... joooj... mogla bi barem zabijeliti... joooj... bas sam krenula komentirati danasnju epku, kad procitam ovo. smrc smrc...
Ugl bas je ona Vivijana glupa, sad ce se ona zabavljati. Ako joj vec nije zao kceri i muza, mogla se barem mami javiti, posto se njih dvije toliko vole... I kako se MC prestrasila JM, he he, bas je bilo simpaticno. E da, mislim ono sa malom Majitom i kako ona odlazi na tavan pa prica sa svojom bakom u onom zamisljenom svijetu...mislim da je malo too much, al ajd. Sve u svemu nista posebno epka. Cekam da se njih dvoje malo zblize...
ovo ce se saznati za neka 2-3 tjedna, nisam ti bas puno upropastila. nije to nikakva tajna koja ce biti strogo cuvana do predzadnje epizode.
al eto, idem probat editirat post ako jos mogu da ne vide oni koji ne zele.
edit: ne ide vise. a dobro, ubuduce upozoravam prije nego nesto pisem da se dalje ne cita ako se ne zeli. al kazem, nije neka drama, ovo se brzo otkrije.
E onda dobro, nista strasno ako ce to biti tako brzo... Moze, ubuduce zabijeli, jer ima ljudi koji zele procitati sta ce se desavati. Za sada mi je jos zanimljivo pa nebi htjela znati... Gracias
Gledam seriju i ne mogu vjerovati da je Marichuina prava majka povjerovala svojoj ''prijateljici'' da ona ima njezinu kćerku... Gledam glumicu koja glumi Isabelu i pitam se otkud mi poznata, a ono glumila u seriji Pasion (Santiagovu majku). Marichui je baš anđeo! Jedva čekam (kao i ostali) kad ću frcati iskre između Juan Migela i Marichui. Juan Miguel... Kako je zgodan...
__________________ U životu MORAM samo živjeti i umrijeti, sve ostalo TREBAM ČINITI jer mi je to DUŽNOST...
Ma nisu nikako ni prikazali. Samo se nasla na obali sa onom svojom torbom sa nakitom unutra i kao otvorila oci. Zamislila je kad je rekla JM da hoce uzivati u svom zivotu, i provoditi se... I onda smo je samo vidjeli mislim u Miami-u sva sredjena i uziva u zivotu. Eto nije bas nesto, ali nadam se da ces skuziti.
Ma nisu nikako ni prikazali. Samo se nasla na obali sa onom svojom torbom sa nakitom unutra i kao otvorila oci. Zamislila je kad je rekla JM da hoce uzivati u svom zivotu, i provoditi se... I onda smo je samo vidjeli mislim u Miami-u sva sredjena i uziva u zivotu. Eto nije bas nesto, ali nadam se da ces skuziti.
Vidjela sam ju samo na pustom otoku, i kasnije kako se šeće nekim gradom, pa mi nije bilo jasno što se dogodilo u međuvremenu.
joj super mi je epka bila danas. bas je lijepo JM pricao kako se zaljubio... no MC jos nije svjesna... joj bas su slatki... Maite stvarno glumi nemam rijeci, tako se mogu uzivjeti u njen lik... ma super...