ja ne zelim za sada nista znati unaprijed... jedva cekam tu 28 epku da ih vidim, ali sigurno ce i do tada biti kemije izmedju njih... ma ne moraju se oni ljubiti, dovoljno je da se gledaju, ja ih i tada obozavam... oni su mi na durgom mjestu po parovima iz serije, stvarno imaju neku kemiju...
O Bože,, baš htjedoh napisati da mi je to jedna od rijetkih sapunica za koje sam se zakačila,,, kad sam pročitala da će prvi kiss pasti u 28 epizodi... Pa uvenut ću do tada... Ne preostaje mi ništa drugo nego da se nadam da će estefanija pokupiti još koji put batine do tada..
O Bože,, baš htjedoh napisati da mi je to jedna od rijetkih sapunica za koje sam se zakačila,,, kad sam pročitala da će prvi kiss pasti u 28 epizodi... Pa uvenut ću do tada... Ne preostaje mi ništa drugo nego da se nadam da će estefanija pokupiti još koji put batine do tada..
Pridružujem se u nadanju...
__________________ U životu MORAM samo živjeti i umrijeti, sve ostalo TREBAM ČINITI jer mi je to DUŽNOST...
Moj slabašni mozak nije uspio pokopčati jučer jel onaj tip stvarno slijep ili se pretvara? Neka dobra duša koja je mogla sa svojim iskusnim okom procjeniti,, je i više nego dobro došla da napiše mišljenje..
Ne znam, zašto sam i ja pomislila da Amador nije slijep, neg se pravi xD
ma nezzz ni ja, ako se pravi, igra na kartu dobrice...lol.
mah, gledat ću danas u 16:00 jedva čekam
da i ja mislim da se pravi, barem sam i ja tako skuzila, jer ga je onaj drugi tako gledao... vidjet cemo danas, ali posto je on negativac u seriji, tako bi trebalo biti da se pravi, tako je u svakoj seriji... zanima me sta ce sa estefanijom izmisliti...
Kad ce vise doci JM da se vidi sa MC............................
A što je Estefi napravila facu--->odvartnu....
A Viviana napokon shvatila da je onaj niger pokrao xD
Ako zelite sacuvati dusevno zdravlje prestanite gledati nakon 32 epizode. Dobila sam slom zivaca danas od onog sranja na pop tv-u, morala sam prebaciti na Pink, tamo su jos slatki.