Pa valjda ih mozes naci u leasing kucama, gdje drugdje???
Koliko ja znam, ne prodaju ih sve odjednom nekoj auto kuci, prije 3-4 godine jedan poznanik je bio jako jeftinu kupio neku Alfu na taj nacin (nova kostala skoro 40.000 a on platio dvije godine staru samo 16.000 eura).
S obzirom da u HR auti ne gube na cijeni kao u cijelom svijetu, to je jako dobra cijena jer novi kosta (koliko ja znam) oko 30.000,00 eura, ne znam da li je i OPC model na akciji uz ove narodne.
Ako je sa autom sve u redu onda je to dobra kupovina.
auto s leasinga hm.. moraju dati barem 30-40 % nize , jer znas se sto vecina (napominjem vecina cast iznimkama ) radi s njima.
Hrvatski-truckstop od vozača za vozača! i zbog nekih "pametnjakovića" moram dodat: kopiranje dijelova ili u cijelosti teksta i slika podložno je odobrenju foruma.hr ili mene osobno!
Neka ih oni gomilaju, i po meni moraju ići dolje još MIN 15-20%.
No, neka ih nekao nazove za neki konkretan slučaj, pa možda i shvatimo da su im ove objavljenje cijene na netu zapravo prdac u gaćama.
cijene su katastrofa,em su polovni em su oduzeti pa bi ih se trebali rjesit,a bome drze cijenu kolko ja kao laik vidim...uzas..kako lihvare nasitreba cekat da im se nakrcaju zalihe,mozda ih to natjera na snizenje...
Onaj tko ne otplacuje auto redovito, mislite li da ga i odrzava redovito? MIslim da ne bas...cast iznimkama.
__________________ But she took me back to her courtyard, where magnolia perfume screams
Behind the gates and the granite, of the planet of New Orleans
Onaj tko ne otplacuje auto redovito, mislite li da ga i odrzava redovito? MIslim da ne bas...cast iznimkama.
Potpisujem, treba im poslat svima inspekciju !!, i pregledati kilometraze na tim autima ! moz mislit 30 tisuca, 60 tisuca ? Leasing auti ? majko mila gluposti pa te olupine mogu biti godinu dana stari al su toliko razj---ni kao da su 10 godina vozili.
Bez brige, bude ih trziste dovelo do toga da vuku ljude za rukav da kupe te krntije, mogu oni stavljat kakve hoce cijene al vrijednost auta diktira potraznja a ne njihove zelje.