Tulum će biti u Tvornici, u petak 16.4.
Vrata se otvaraju u 21, a tulum može trajati do 4 ujutro.
Koncert večeri su The Babies!
Ovdje možete skinuti dvije MP3 stvari od The Babies: Hard Rock Asshole i She's Gone
Ovo je ulaznica za besplatni ulaz na party. Ovdje je stranica s ulaznicom. Isprintajte je crno-bijelu ili u boji i pokažite na ulazu u Tvornicu.
The Babies (www.thebabies-hr.com) trenutačno spadaju u najveće nade hrvatskog rock, a poznati su po svom energičnom i divljem live performansu. Sviraju furiozni vrišteći punk’en’roll u stilu Stoogesa. Iskreno obožavani od rock kritike i svoje publike nedavno su izdali i CD prvijenac “The Babies” (Dancing Bear, 2003). Bend čine Goran Lautar (vokal i gitara), Mislav Kurspahić (bas i vokal) i Nino Šarić (bubnjar). The Babies su dobili ime po punk klasiku ''Boston Babies'' Slaughter & The Dogsa. Mada članovi benda s indignacijom odbijaju biznis nagrade tipa Porin, spomenut ćemo da su ove godine bili nominirani za Porina u alter-rock kategoriji zajedno s Manceom i Kawasaki 3P.
i don't know... moram vidit ko sve ide i imam ispit ubrzo!
Ja bi da mi neko kaže čija je ta genijalna ideja da se treba plaćat upad ak nisi s foruma..ja taman mislila malo to incognito proškicat da si nadoknadim traume s prošlog, plus povest si frendicu, al ona ne bu ni mrdla ak se za to treba tu registrirat ili platit
Mah, ojte vrit Sad baš ne bum išla...pem domeka
china kaže: Ja bi da mi neko kaže čija je ta genijalna ideja da se treba plaćat upad ak nisi s foruma..ja taman mislila malo to incognito proškicat da si nadoknadim traume s prošlog, plus povest si frendicu, al ona ne bu ni mrdla ak se za to treba tu registrirat ili platit
Mah, ojte vrit Sad baš ne bum išla...pem domeka
zbog 15 kn?
ajde priznaj da ti se uopce ne dolazi
tu cave ne tristi cupias pugnare puellae,
neve superba loqui, neve tacere diu;
neu, si quid petiit, ingrata fronte negaris,
neu tibi pro vano verba benigna cadant
Lokacija: Iza koltrine (out of control) Trogir ( TuljanLand) - Lost in the realm of nothingness
Quote:
Equilibrium kaže: A kaj sad? Pa rođendan ti je svake godine
Kužiš boli mene neka stvar sto je rođendan... i to sto kažeš svake je godine... a uostalome mogu ti nabrojit na ruke jedne ruke tko ce se sjetiti čestitat mi...
U klincu mi je prelazit 480 Km samo radi tog.... zadnji put mi se je potrefilo jos par stvari pa sam otisao...