Inače slučaj je bio ... počelo je pomalo komično dok priča nije otišla u sasvim drugom smeru kada se otkrilo da je u pitanju otmica deteta. Napeto i uzbudljivo do samog kraja.
Rick i Kate su mi tako dobri kad se posvete samo slučaju... i drago mi je da je ona ovde opet videla jednog drugog Ricka kojeg je (pošto je i sam otac) ovaj zadatak dosta uzdrmao.
Drago mi je da je onaj tata na kraju ispao pozitivan lik.
Nekako sam primetio, što je slučaj ozbiljniji to utiče na Katin izgled u ovoj epizodi je bila
Alexis i onaj štakor su mi bili malo bzvz ali je zato Martha bila (scena kad stoji na stolu i čita novine i onaj krik na kraju).
Hm... šta još....
e da....
Rick: Strangest pet you ever had?
Kate: You
btw...razgovarao sam neki dan sa osobom koja ovde izdaje Castleove knjige, Naked Heat izlazi krajem godine, a Heat Rising 2013.
Sunny, coffee love
I seka je fan
Ja oću takvu seku!
Kevine, ima jedna epizoda četvrte gdje je Kate jaaako.. hmm.. pogođena? Tamo izgleda TAKO damn kick ass dobro
Strangest pet - you <3
Nu, Kevine, jes ti njega pito zašto vaši susjedi nisu izdali knjigu?
Ajme laylla, pa ja ću danas plakat pol dana
I snikovi
I anravno da mi sad sa strane, pored videa, po suggestions ima jedno sto 'promo photos for always'
Meni je ova žuta kravata tako iju da mi je cijela slika malo čudna
Ali je on
I'm so smart I'm practically retarded... Seroiusly? Seriously! Run, you clever boy, and remember! Every morning I bring you a cup coffee just so I can see a smile on your face
Kad sam video naslov epizode odmah sam znao o čemu će biti reč
Bilo je toliko puno referenci i ka The X Files i ka The Close Encounters of the third kind.
Ali ubedljivo najbolji momenat je bio kad je Rick progovorio kineski i onda rekao začuđenoj Kate da je to naučuio iz jedne serije koju je voleo Volim kad se pomene Firefly na bilo koji način
Dal je još neko, osim mene, zaustavio onu scenu da analizira fotke i ikonice na Rickovom mobitelu?
Ryan: Are those hickeys?
Esposito: Yes
Kate: No
Rick: I wish
A kad je Rick pomislio da onaj kinez ima u cijanid pa mu iz usta izvadio žvakaću gumu
Ajde nek mi neko odgovori samo sa "da" ili "ne", dal će se ikad saznati šta je onaj agent na kraju u poverenju reko Kate i dal je bitno za samu seriju?
Ona poslednja scena kad njih dvoje odlaze ...ko da je preuzeta iz Casablance tako dooooooooooooobrooooooooooooo
I još nešto...kad god vidim Lyle Lovetta zapitam se šta je Julia Roberts videla u njemu
I još nešto...kad god vidim Lyle Lovetta zapitam se šta je Julia Roberts videla u njemu
Možda country/western swingerski glas.
Inače nisam neka ljubiteljica SF-a, ali obožavam Star Wars i baš bih voljela da naprave homage serijalu (kao što su ovdje Dosjeima X i Bliskim susretima treće vrste).
UPUCALI SU KATE!!!!!!!!!!!!!!!
Montgomery je mrtav
I ovaj joj kaže da ju voli prekasno
stavila sam ovaj dio u prozirno da Kevin ne vidi ak nije još došao do kraja sezone
Nacmizdrila sam se ovu 3. sezonu da se povećao vodostaj Amazone ovaj put za jedan metar.
Zaljubila sam se u CASKETT definitivno i ova treća mi je najdraža. I Kate je predivna zgleda s ovom frizurom deset godina mlađe btw.
Idem sad stavit skidat 4. sezonu, barem prvu epku da pogledam jer nema šanse da ću moć zaspat.
Šta ste me to pustili da gledam - ova serija će me koštat zdravog razuma
A da, i bude pao jedan CASKETT review samo sad nisam opet sposobna tj. idem skidat i gledat barem 4x01
ova treća sezona me pretvorila pravo u fanatika, iskreno, ful mi se svidjela serija al nisam mislila da će ovoliko ipak - a sve je zaslužna kateina frizura premedena mi je - ovu sezonu je smazala castlea za doručak, iako je i on super uber adorable i sve naj, kate u ovoj sezoni je jednostavno AWWWWWWWWWWWWWW! tako je savršena da nemam riječi (doduše one dolčevite kad ih stavi bi strgla s nje najradje )
bože šta će na kraju ispast od mene
e da, jel se zna za 5. sezonu? oće biti?