|
Pogledaj rezultate ankete: Jesu li HSS i HSLS i dalje samostalne stranke?
|
|
DA-koalicije često prijeđu sa državne na lokalnu
|

|
12 |
24.49% |
|
NE- preslikava se bezuvijetno na svim razinama
|

|
37 |
75.51% |
17.05.2009., 12:33
|
|
|
Banned
Registracija: May 2009.
|
Quote:
NINJA 07 kaže:
Imaš ti kaj pametno reći vezano za izbore a i ovu temu na kojoj trkeljaš o ustašama Luburiću itd?
|
si u nedostatku agrumenata? 
|
|
|
17.05.2009., 12:44
|
|
|
Reverend Jesse Custer
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
bodulo kaže:
ne boj se prijatelju, trazit ce se HSS uvik, i HDZ i SDP, to zapamti pa cemo pricat nakon sljedecih drzavnih izbora..
|
Samo u slučaju da ugasite stranku i pređete u HDZ i oni na listu stave dva bivša HSS-ovca više.
Samostalno - nema šanse.
Mislim da su građani napokon skužili o kakvim se nesposobnim foteljašima tu radi.
|
|
|
17.05.2009., 13:10
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
motika kaže:
si u nedostatku agrumenata? 
|
O kakvim argumentima ti zboriš?
Ako nisi primjetio WW2 je završio prije 64 godine, a ti verglaš po ustašama luburiću itd. takvo što može raditi samo trol, a o argumentima ti možeš govoriti samo na wc školjci, jedino tada nekakvi argumenti mogu iz tebe izaći. 
|
|
|
17.05.2009., 15:38
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
Quote:
sunset_ri kaže:
vjeruj mi, hss nema za sedam godina. nećete postojati, a ti ćeš biti vjerojatno član HDZ-a
vaša stranka nema ni svohg identiteta, ni programa, a kamo li vizije.
postojite samo da biste bili na vlasti i da ste vladali, makoliko god skoro niko ne glasao za vas.
i nije istina da ste rekli da ćete u koaliciju sa pobjednikom, nego da ćete vidjeti,iako ste izbornu kampanju gradili na pljuvanju hdz-a.
dakle, svi koji su glasali na zadnjim izborima za vas su anti-hdz-ovci, a od takvih nećete više nikada dobiti glas. a tako je i najbolje da vas više ni nema.
dobit ćete možda po koji glas od kakve nepismene babe.
|
sta da ti kazem, kod vas jos vlada komunisticka propaganda tako da puno i nezamiran, a ja osobno HDZ prezirem..dapace HDZ-SDP su ko sijamski blizanci, u ono vrime ako nisi ima iskaznicu KP-a moga si se slikat za dobit neki bolji posa, a danas ista stvar sa ovom KP-HDZ, ako nemas clansku iskaznicu,zaboravi neki drzavni posa..ista je to ideologija..a to da za nas glasaju stare babe i didovi je istina, samo su moji preci od prvog sv. rata za HSS pa ide sa koljena na koljeno, i onda kad smo bili zabranjeni pa do danas kad smo u demokraciji..nikad nismo prominili boju nit savili kicmu pred ikim..e to je ono sta bi ti zelija da nestane, al ne bu proslo..Vjera u Boga i seljacka sloga..pozdrav
|
|
|
17.05.2009., 15:40
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bodulo kaže:
sta da ti kazem, kod vas jos vlada komunisticka propaganda tako da puno i nezamiran, a ja osobno HDZ prezirem..dapace HDZ-SDP su ko sijamski blizanci, u ono vrime ako nisi ima iskaznicu KP-a moga si se slikat za dobit neki bolji posa, a danas ista stvar sa ovom KP-HDZ, ako nemas clansku iskaznicu,zaboravi neki drzavni posa..ista je to ideologija..a to da za nas glasaju stare babe i didovi je istina, samo su moji preci od prvog sv. rata za HSS pa ide sa koljena na koljeno, i onda kad smo bili zabranjeni pa do danas kad smo u demokraciji..nikad nismo prominili boju nit savili kicmu pred ikim..e to je ono sta bi ti zelija da nestane, al ne bu proslo..Vjera u Boga i seljacka sloga..pozdrav
|
Vjera u Boga i seljačka sloga!
|
|
|
17.05.2009., 17:49
|
|
|
Banned
|
Quote:
NINJA 07 kaže:
O kakvim argumentima ti zboriš?
Ako nisi primjetio WW2 je završio prije 64 godine, a ti verglaš po ustašama luburiću itd. takvo što može raditi samo trol, a o argumentima ti možeš govoriti samo na wc školjci, jedino tada nekakvi argumenti mogu iz tebe izaći. 
|
O kakvim argumentima govorim?!
Nevjerojatan si!
Sad kad sam ti pokazao da je nasljednik ustaštva HDZ jer je glavni projekt “pomirenje“ preuzeo od ustaše Maksa Luburića, sada se ja eto vraćam u ww2. Pa zašto mi nisi odmah čim sam spomenuo Mačeka rekao da se vraćam u ww2?!  Pa daj neki protuargumet da HDZ nije nasljednik ustaša – baš si jadan!
|
|
|
17.05.2009., 18:07
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
motika kaže:
O kakvim argumentima govorim?!
Nevjerojatan si!
Sad kad sam ti pokazao da je nasljednik ustaštva HDZ jer je glavni projekt “pomirenje“ preuzeo od ustaše Maksa Luburića, sada se ja eto vraćam u ww2. Pa zašto mi nisi odmah čim sam spomenuo Mačeka rekao da se vraćam u ww2?!  Pa daj neki protuargumet da HDZ nije nasljednik ustaša – baš si jadan!
|
Uporan?
Znaći ti izvališ idiotsku tezu a ja bi je trebao argumentima pobiti????
Može recimo ova?
HDZ je velikim dijelom proizašao iz SKH, kroz njega su protutnjali i danas "najveći antifašisti" u koje se i ti kuneš, kao što su naprimjer mesić, milanović itd.
A tvoja veza između maksa Luburića ustaša i HDZa nije nikakav argument već neuko spajanje činjenica van vremena, puka konstrukcija neinteligentnog trol-provokatora na tragu četničkih provokacija od 1990.
Uh da, imaš li ti čime potvrditi da je Maks Luburić autor HDZ ovog "glavnog" projekta pomirenja?
|
|
|
17.05.2009., 19:04
|
|
|
Banned
|
Quote:
NINJA 07 kaže:
Uporan?
Znaći ti izvališ idiotsku tezu a ja bi je trebao argumentima pobiti????
Može recimo ova?
HDZ je velikim dijelom proizašao iz SKH, kroz njega su protutnjali i danas "najveći antifašisti" u koje se i ti kuneš, kao što su naprimjer mesić, milanović itd.
A tvoja veza između maksa Luburića ustaša i HDZa nije nikakav argument već neuko spajanje činjenica van vremena, puka konstrukcija neinteligentnog trol-provokatora na tragu četničkih provokacija od 1990.
Uh da, imaš li ti čime potvrditi da je Maks Luburić autor HDZ ovog "glavnog" projekta pomirenja?
|
Časopis “Drina“, “Adresa izmirenja“ br. 3 – 4/1964. Autor Vjekoslav Luburić.
Smisao je jasan: preko “izmirenja“, odnosno antifašista vratiti se na vlast u Hrvatskoj.
|
|
|
17.05.2009., 19:07
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
motika kaže:
Časopis “Drina“, “Adresa izmirenja“ br. 3 – 4/1964. Autor Vjekoslav Luburić.
Smisao je jasan: preko “izmirenja“, odnosno antifašista vratiti se na vlast u Hrvatskoj.
|
Neki link. 
|
|
|
17.05.2009., 22:25
|
|
|
bilo je i vrijeme
Registracija: Dec 2006.
|
Iskreno se nadam pobjedom SDP-a u Varaždinu i Bjelovaru...
Ovi privjesci su u svim županijama s HDZ-om...
|
17.05.2009., 22:31
|
|
|
Serator
Registracija: Mar 2006.
|
Quote:
|
Ovi privjesci su u svim županijama s HDZ-om...
|
Ma imaš npr. u PGŽ teatar apsurda pa je od općine do općine HSS malo sa SDPom i PGSom, malo s HDZom, malo je PGS protiv SDPa, malo s njim...
Uostalom, zar ti je SDP baš toliko bolji od HDZa?
Nijanse, čiste nijanse.
Svaku moralnu prednost koju su imali nad HDZom su s Banditosom izgubili.
|
17.05.2009., 22:33
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Koliko ja vidim i HSS i HSLS će imati župane i gradonačelnike. A gdje je HNS ?
Toliko o "privjescima".
|
|
|
17.05.2009., 22:41
|
|
|
bilo je i vrijeme
|
Quote:
Saul Tigh kaže:
Ma imaš npr. u PGŽ teatar apsurda pa je od općine do općine HSS malo sa SDPom i PGSom, malo s HDZom, malo je PGS protiv SDPa, malo s njim...
Uostalom, zar ti je SDP baš toliko bolji od HDZa?
Nijanse, čiste nijanse.
Svaku moralnu prednost koju su imali nad HDZom su s Banditosom izgubili.
|
SDP nije toliko dobar sam po sebi,ali da je MANJE ZLO,jebeno je...
HDZ vlada u Vukovaru,Gospiću,Pakracu...
SDP vlada u Rijeci,Zagrebu itd...
|
17.05.2009., 23:04
|
|
|
Serator
|
Quote:
Michael Collins kaže:
SDP nije toliko dobar sam po sebi,ali da je MANJE ZLO,jebeno je...
|
Manje zlo bi odavno pustilo Sloveniji sve što traže, kao što su jednom već htjeli.
Quote:
HDZ vlada u Vukovaru,Gospiću,Pakracu...
SDP vlada u Rijeci,Zagrebu itd...
|
Upravo SDPov gradonačelnik Zagreba je najbolji dokaz da su u HR crveno i plavo nijanse iste boje.
|
17.05.2009., 23:15
|
|
|
bilo je i vrijeme
|
Dobro jebeš to...
Kolaicija HDZ,HSS i HSLS su relativni pobjdenici izbora,ali zanima me koliko će to ispasti u broju vijećnika,koliko ih je zapravo HDZ-ovih...
HSS i HSLS su ovime pokazali da su zapravo ujedinjeni sa HDZ-om...
Teorestki,ovako bi sada mogli vladati Hrvatskom u budućnosti,sviđalo se to meni ili ne...
|
17.05.2009., 23:51
|
|
|
Serator
|
Quote:
|
HSS i HSLS su ovime pokazali da su zapravo ujedinjeni sa HDZ-om...
|
HSLS svakako, HSS još odstupa po terenu kao u Čakovcu npr.
Iako, HSS i HSP kao jedine povijesne stranke ovog naroda, je svaka na svoj način dotakla dno.
HSP jer je nakon izbora 2003. trebala smoći snage i maknuti onu debelu budalu u stranu te vodstvo predati Tadiću i Peri Kovačeviću koji bi tu stranku vjerojatno konačno izvukli iz "U" konteksta i pozicionirali tamo gdje je u Italiji Alleanza Nazionale, znači prava stranka desnice kakva treba u svakoj zemlji. Doprinos Tadića u ovom natezanju sa SLO bi bio daleko veći da je ostao saborski zastupnik.
Ovako s Đapićem koji će vjerojatno izgubiti izbore u Osijeku stranka ide i niže od dna.
HSS je zadnjih 10ak godina trgovačka stranka, kojoj je poljoprivreda prioritetna briga što nije bio slučaj s HSSom prije WW2, uglavnom postavlja se pitanje zašto bi netko glasao za HSS ako može izravno za HDZ kad mu je krajnji efekt isti.
|
18.05.2009., 08:08
|
|
|
Registrirani korisnik
|
HSS-u se apsolutno isplatilo ići sa HDZ-om. Zajedno su pobjedili ili će pobjediti u 13 ili 14 županija. Od toga u 3 županije (zagrebačka, bjelovarska i koprivnička) već je HSS dobio svog župana. Ponavljam, HSS ima 3 župana. Za usporedbu s HNS-om koji ima jednog, onog u Varaždinskoj županiji. A upravo su HNS-ovci predviđali rasulo HSS-u.
Rezultati za župane i gradon.ZG:
HDZ 10 ili 11
SDP 5
HSS 3
HNS 1
IDS 1
HDSSB 0 ili 1
Pa vi sad napadajte HSS koliko hoćete.
|
|
|
18.05.2009., 08:15
|
|
|
Demonska mačka
Registracija: Jul 2006.
|
U Istri HSS po općinama i gradovima koalirao sa strankama koji su po progfnozama sigurno pobjeđivali. Nije bitno s kim, samo da su na vlasti.
|
18.05.2009., 08:33
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Begemotica kaže:
U Istri HSS po općinama i gradovima koalirao sa strankama koji su po progfnozama sigurno pobjeđivali. Nije bitno s kim, samo da su na vlasti.
|
Za razliku od ostalih ?
Pa oni su političari, pa jasno da hoće pobjediti na izborima i dočepat se vlasti. Doista te ne razumijem.
|
|
|
18.05.2009., 08:54
|
|
|
Demonska mačka
Registracija: Jul 2006.
|
Quote:
odbojkašcro kaže:
Za razliku od ostalih ?
Pa oni su političari, pa jasno da hoće pobjediti na izborima i dočepat se vlasti. Doista te ne razumijem.
|
E. pa ja sam (očito naivno) smatrala da u koaliciju idu stranke sa sličnim programom, a po tvom ispada da sada svi imaju isti program - dočepati se vlasti po svaku cijenu.
Pa barem u mom malom mistu nije tako, pobjedila je nestranačka lista, koja je već dosta napravila za općinu (a ne za sebe).
|
| Tematski alati |
|
|
| Opcije prikaza |
Linearni mod
|
Pravila postanja
|