Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Lokalni izbori 2009.
Korisničko ime
Lozinka

Pogledaj rezultate ankete: Jesu li HSS i HSLS i dalje samostalne stranke?
DA-koalicije često prijeđu sa državne na lokalnu 12 24.49%
NE- preslikava se bezuvijetno na svim razinama 37 75.51%
Glasovatelji: 49. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.05.2009., 12:33   #41
motika
Banned

Registracija: May 2009.
Quote:
NINJA 07 kaže: Pogledaj post
Imaš ti kaj pametno reći vezano za izbore a i ovu temu na kojoj trkeljaš o ustašama Luburiću itd?
si u nedostatku agrumenata?
motika is offline  
Old 17.05.2009., 12:44   #42
cave troll
Reverend Jesse Custer

cave troll Avatar

Registracija: Feb 2009.
Quote:
bodulo kaže: Pogledaj post
ne boj se prijatelju, trazit ce se HSS uvik, i HDZ i SDP, to zapamti pa cemo pricat nakon sljedecih drzavnih izbora..
Samo u slučaju da ugasite stranku i pređete u HDZ i oni na listu stave dva bivša HSS-ovca više.
Samostalno - nema šanse.
Mislim da su građani napokon skužili o kakvim se nesposobnim foteljašima tu radi.
cave troll is offline  
Old 17.05.2009., 13:10   #43
NINJA 07
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2007.
Quote:
motika kaže: Pogledaj post
si u nedostatku agrumenata?
O kakvim argumentima ti zboriš?

Ako nisi primjetio WW2 je završio prije 64 godine, a ti verglaš po ustašama luburiću itd. takvo što može raditi samo trol, a o argumentima ti možeš govoriti samo na wc školjci, jedino tada nekakvi argumenti mogu iz tebe izaći.
NINJA 07 is offline  
Old 17.05.2009., 15:38   #44
bodulo
Registrirani korisnik

bodulo Avatar

Registracija: Feb 2007.
Quote:
sunset_ri kaže: Pogledaj post
vjeruj mi, hss nema za sedam godina. nećete postojati, a ti ćeš biti vjerojatno član HDZ-a
vaša stranka nema ni svohg identiteta, ni programa, a kamo li vizije.
postojite samo da biste bili na vlasti i da ste vladali, makoliko god skoro niko ne glasao za vas.

i nije istina da ste rekli da ćete u koaliciju sa pobjednikom, nego da ćete vidjeti,iako ste izbornu kampanju gradili na pljuvanju hdz-a.
dakle, svi koji su glasali na zadnjim izborima za vas su anti-hdz-ovci, a od takvih nećete više nikada dobiti glas. a tako je i najbolje da vas više ni nema.
dobit ćete možda po koji glas od kakve nepismene babe.
sta da ti kazem, kod vas jos vlada komunisticka propaganda tako da puno i nezamiran, a ja osobno HDZ prezirem..dapace HDZ-SDP su ko sijamski blizanci, u ono vrime ako nisi ima iskaznicu KP-a moga si se slikat za dobit neki bolji posa, a danas ista stvar sa ovom KP-HDZ, ako nemas clansku iskaznicu,zaboravi neki drzavni posa..ista je to ideologija..a to da za nas glasaju stare babe i didovi je istina, samo su moji preci od prvog sv. rata za HSS pa ide sa koljena na koljeno, i onda kad smo bili zabranjeni pa do danas kad smo u demokraciji..nikad nismo prominili boju nit savili kicmu pred ikim..e to je ono sta bi ti zelija da nestane, al ne bu proslo..Vjera u Boga i seljacka sloga..pozdrav
bodulo is offline  
Old 17.05.2009., 15:40   #45
NINJA 07
Registrirani korisnik

Quote:
bodulo kaže: Pogledaj post
sta da ti kazem, kod vas jos vlada komunisticka propaganda tako da puno i nezamiran, a ja osobno HDZ prezirem..dapace HDZ-SDP su ko sijamski blizanci, u ono vrime ako nisi ima iskaznicu KP-a moga si se slikat za dobit neki bolji posa, a danas ista stvar sa ovom KP-HDZ, ako nemas clansku iskaznicu,zaboravi neki drzavni posa..ista je to ideologija..a to da za nas glasaju stare babe i didovi je istina, samo su moji preci od prvog sv. rata za HSS pa ide sa koljena na koljeno, i onda kad smo bili zabranjeni pa do danas kad smo u demokraciji..nikad nismo prominili boju nit savili kicmu pred ikim..e to je ono sta bi ti zelija da nestane, al ne bu proslo..Vjera u Boga i seljacka sloga..pozdrav

Vjera u Boga i seljačka sloga!
NINJA 07 is offline  
Old 17.05.2009., 17:49   #46
motika
Banned

Quote:
O kakvim argumentima ti zboriš?

Ako nisi primjetio WW2 je završio prije 64 godine, a ti verglaš po ustašama luburiću itd. takvo što može raditi samo trol, a o argumentima ti možeš govoriti samo na wc školjci, jedino tada nekakvi argumenti mogu iz tebe izaći.
O kakvim argumentima govorim?!

Nevjerojatan si!
Sad kad sam ti pokazao da je nasljednik ustaštva HDZ jer je glavni projekt “pomirenje“ preuzeo od ustaše Maksa Luburića, sada se ja eto vraćam u ww2. Pa zašto mi nisi odmah čim sam spomenuo Mačeka rekao da se vraćam u ww2?! Pa daj neki protuargumet da HDZ nije nasljednik ustaša – baš si jadan!
motika is offline  
Old 17.05.2009., 18:07   #47
NINJA 07
Registrirani korisnik

Quote:
O kakvim argumentima govorim?!

Nevjerojatan si!
Sad kad sam ti pokazao da je nasljednik ustaštva HDZ jer je glavni projekt “pomirenje“ preuzeo od ustaše Maksa Luburića, sada se ja eto vraćam u ww2. Pa zašto mi nisi odmah čim sam spomenuo Mačeka rekao da se vraćam u ww2?! Pa daj neki protuargumet da HDZ nije nasljednik ustaša – baš si jadan!
Uporan?

Znaći ti izvališ idiotsku tezu a ja bi je trebao argumentima pobiti????

Može recimo ova?

HDZ je velikim dijelom proizašao iz SKH, kroz njega su protutnjali i danas "najveći antifašisti" u koje se i ti kuneš, kao što su naprimjer mesić, milanović itd.

A tvoja veza između maksa Luburića ustaša i HDZa nije nikakav argument već neuko spajanje činjenica van vremena, puka konstrukcija neinteligentnog trol-provokatora na tragu četničkih provokacija od 1990.

Uh da, imaš li ti čime potvrditi da je Maks Luburić autor HDZ ovog "glavnog" projekta pomirenja?
NINJA 07 is offline  
Old 17.05.2009., 19:04   #48
motika
Banned

Quote:
Uporan?

Znaći ti izvališ idiotsku tezu a ja bi je trebao argumentima pobiti????

Može recimo ova?

HDZ je velikim dijelom proizašao iz SKH, kroz njega su protutnjali i danas "najveći antifašisti" u koje se i ti kuneš, kao što su naprimjer mesić, milanović itd.

A tvoja veza između maksa Luburića ustaša i HDZa nije nikakav argument već neuko spajanje činjenica van vremena, puka konstrukcija neinteligentnog trol-provokatora na tragu četničkih provokacija od 1990.

Uh da, imaš li ti čime potvrditi da je Maks Luburić autor HDZ ovog "glavnog" projekta pomirenja?
Časopis “Drina“, “Adresa izmirenja“ br. 3 – 4/1964. Autor Vjekoslav Luburić.

Smisao je jasan: preko “izmirenja“, odnosno antifašista vratiti se na vlast u Hrvatskoj.
motika is offline  
Old 17.05.2009., 19:07   #49
NINJA 07
Registrirani korisnik

Quote:
Časopis “Drina“, “Adresa izmirenja“ br. 3 – 4/1964. Autor Vjekoslav Luburić.

Smisao je jasan: preko “izmirenja“, odnosno antifašista vratiti se na vlast u Hrvatskoj.
Neki link.
NINJA 07 is offline  
Old 17.05.2009., 22:25   #50
Michael Collins
bilo je i vrijeme

Michael Collins Avatar

Registracija: Dec 2006.
Iskreno se nadam pobjedom SDP-a u Varaždinu i Bjelovaru...

Ovi privjesci su u svim županijama s HDZ-om...
Old 17.05.2009., 22:31   #51
Saul Tigh
Serator

Registracija: Mar 2006.
Quote:
Ovi privjesci su u svim županijama s HDZ-om...
Ma imaš npr. u PGŽ teatar apsurda pa je od općine do općine HSS malo sa SDPom i PGSom, malo s HDZom, malo je PGS protiv SDPa, malo s njim...

Uostalom, zar ti je SDP baš toliko bolji od HDZa?
Nijanse, čiste nijanse.
Svaku moralnu prednost koju su imali nad HDZom su s Banditosom izgubili.
Old 17.05.2009., 22:33   #52
odbojkašcro
Registrirani korisnik

odbojkašcro Avatar

Registracija: Nov 2007.
Koliko ja vidim i HSS i HSLS će imati župane i gradonačelnike. A gdje je HNS ?
Toliko o "privjescima".
odbojkašcro is offline  
Old 17.05.2009., 22:41   #53
Michael Collins
bilo je i vrijeme

Michael Collins Avatar

Quote:
Saul Tigh kaže: Pogledaj post
Ma imaš npr. u PGŽ teatar apsurda pa je od općine do općine HSS malo sa SDPom i PGSom, malo s HDZom, malo je PGS protiv SDPa, malo s njim...

Uostalom, zar ti je SDP baš toliko bolji od HDZa?
Nijanse, čiste nijanse.
Svaku moralnu prednost koju su imali nad HDZom su s Banditosom izgubili.
SDP nije toliko dobar sam po sebi,ali da je MANJE ZLO,jebeno je...

HDZ vlada u Vukovaru,Gospiću,Pakracu...

SDP vlada u Rijeci,Zagrebu itd...
Old 17.05.2009., 23:04   #54
Saul Tigh
Serator

Quote:
Michael Collins kaže: Pogledaj post
SDP nije toliko dobar sam po sebi,ali da je MANJE ZLO,jebeno je...
Manje zlo bi odavno pustilo Sloveniji sve što traže, kao što su jednom već htjeli.

Quote:
HDZ vlada u Vukovaru,Gospiću,Pakracu...

SDP vlada u Rijeci,Zagrebu itd...
Upravo SDPov gradonačelnik Zagreba je najbolji dokaz da su u HR crveno i plavo nijanse iste boje.
Old 17.05.2009., 23:15   #55
Michael Collins
bilo je i vrijeme

Michael Collins Avatar

Dobro jebeš to...

Kolaicija HDZ,HSS i HSLS su relativni pobjdenici izbora,ali zanima me koliko će to ispasti u broju vijećnika,koliko ih je zapravo HDZ-ovih...

HSS i HSLS su ovime pokazali da su zapravo ujedinjeni sa HDZ-om...

Teorestki,ovako bi sada mogli vladati Hrvatskom u budućnosti,sviđalo se to meni ili ne...
Old 17.05.2009., 23:51   #56
Saul Tigh
Serator

Quote:
HSS i HSLS su ovime pokazali da su zapravo ujedinjeni sa HDZ-om...
HSLS svakako, HSS još odstupa po terenu kao u Čakovcu npr.

Iako, HSS i HSP kao jedine povijesne stranke ovog naroda, je svaka na svoj način dotakla dno.
HSP jer je nakon izbora 2003. trebala smoći snage i maknuti onu debelu budalu u stranu te vodstvo predati Tadiću i Peri Kovačeviću koji bi tu stranku vjerojatno konačno izvukli iz "U" konteksta i pozicionirali tamo gdje je u Italiji Alleanza Nazionale, znači prava stranka desnice kakva treba u svakoj zemlji. Doprinos Tadića u ovom natezanju sa SLO bi bio daleko veći da je ostao saborski zastupnik.
Ovako s Đapićem koji će vjerojatno izgubiti izbore u Osijeku stranka ide i niže od dna.

HSS je zadnjih 10ak godina trgovačka stranka, kojoj je poljoprivreda prioritetna briga što nije bio slučaj s HSSom prije WW2, uglavnom postavlja se pitanje zašto bi netko glasao za HSS ako može izravno za HDZ kad mu je krajnji efekt isti.
Old 18.05.2009., 08:08   #57
odbojkašcro
Registrirani korisnik

odbojkašcro Avatar

HSS-u se apsolutno isplatilo ići sa HDZ-om. Zajedno su pobjedili ili će pobjediti u 13 ili 14 županija. Od toga u 3 županije (zagrebačka, bjelovarska i koprivnička) već je HSS dobio svog župana. Ponavljam, HSS ima 3 župana. Za usporedbu s HNS-om koji ima jednog, onog u Varaždinskoj županiji. A upravo su HNS-ovci predviđali rasulo HSS-u.

Rezultati za župane i gradon.ZG:
HDZ 10 ili 11
SDP 5
HSS 3
HNS 1
IDS 1
HDSSB 0 ili 1

Pa vi sad napadajte HSS koliko hoćete.
odbojkašcro is offline  
Old 18.05.2009., 08:15   #58
Begemotica
Demonska mačka

Begemotica Avatar

Registracija: Jul 2006.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Begemotica
U Istri HSS po općinama i gradovima koalirao sa strankama koji su po progfnozama sigurno pobjeđivali. Nije bitno s kim, samo da su na vlasti.
Old 18.05.2009., 08:33   #59
odbojkašcro
Registrirani korisnik

odbojkašcro Avatar

Quote:
Begemotica kaže: Pogledaj post
U Istri HSS po općinama i gradovima koalirao sa strankama koji su po progfnozama sigurno pobjeđivali. Nije bitno s kim, samo da su na vlasti.
Za razliku od ostalih ?
Pa oni su političari, pa jasno da hoće pobjediti na izborima i dočepat se vlasti. Doista te ne razumijem.
odbojkašcro is offline  
Old 18.05.2009., 08:54   #60
Begemotica
Demonska mačka

Begemotica Avatar

Registracija: Jul 2006.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Begemotica
Quote:
odbojkašcro kaže: Pogledaj post
Za razliku od ostalih ?
Pa oni su političari, pa jasno da hoće pobjediti na izborima i dočepat se vlasti. Doista te ne razumijem.
E. pa ja sam (očito naivno) smatrala da u koaliciju idu stranke sa sličnim programom, a po tvom ispada da sada svi imaju isti program - dočepati se vlasti po svaku cijenu.

Pa barem u mom malom mistu nije tako, pobjedila je nestranačka lista, koja je već dosta napravila za općinu (a ne za sebe).

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja