Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Lokalni izbori 2009.
Korisničko ime
Lozinka

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.04.2009., 21:15   #41
snajper02
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2007.
Quote:
marasovac kaže: Pogledaj post
Što se tiče usporedbe Antičevićke i Vrančića, to je još smješnije.
Vrančić je doktor, čovjek koji je od početka u HDZ-u, uz njega i njegovo ime ne veže se nikakva, ni najmanja afera. Gledam ga skoro svaki dan kako ide doma s posla, preko bulevara, pješke. To dovoljno govori o njegovom poštenju.
S druge strane imamo Antičevićku, koja je, dok je bila ministrica pravosuđa, u Svetom Petru (bivša Krmčina) zabetonirala nekih dvjestotinjak metara pomorskog dobra, što je kršenje zakona, i to iz pozicije vlasti odnosno pozicije sile. A što se tiče njezinog supruga, valjda to ljudima koji su iz Zadra ne trebam posebno objašnjavati. Jer onaj tko o njemu ne zna ili nije iz Zadra, ili je toliko neiformiran da mu je onda bolje da šuti.
Žao mi je ali nisi u pravu Vrančić je bio jedan od osnivača HNS-a u Zadru(dugogodišnji član), zatim je bio u DC-u a u HDZ je ušao tek 2000.godine
snajper02 is offline  
Old 22.04.2009., 06:29   #42
fripp
BIVŠI KORISNIK

Registracija: Jun 2007.
Quote:
snajper02 kaže: Pogledaj post
Žao mi je ali nisi u pravu Vrančić je bio jedan od osnivača HNS-a u Zadru(dugogodišnji član), zatim je bio u DC-u a u HDZ je ušao tek 2000.godine
Pa koliko je onda bio u DC-u??
fripp is offline  
Old 22.04.2009., 06:35   #43
fripp
BIVŠI KORISNIK

Quote:
Michael Collins kaže: Pogledaj post
Reci mi 5 USPIJEŠNIH gradova gdje je na vlasti HDZ?
E,baš si spadalo... Sad još pitaj kojih je 5 ministara u Sanaderovoj vladi stručno ili pošteno
fripp is offline  
Old 26.04.2009., 22:27   #44
sarmas
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2008.
Quote:
Vrančić je doktor, čovjek koji je od početka u HDZ-u...
Pošto je prije toga bija u Komunističkoj partiji, da li se slažeš da je i on kriv za to što je:
Quote:
...u zadnjih deset godina napravljeno deset puta više nego u onih 45 godina, od 1945-1990. za vrijeme srbokomunističke jugoslavenske okupacije ovog grada. Najprije talijanska a onda jugokomunistička okupacija zamalo su uništili ovaj grad...
Sa ezadra i prvog sučeljavanja:
HDZ-ov kandidat nazvao je Antičević Marinović "starom partijašicom", na što mu je ona odgovorila: "Pa vi ste bili član partije". Ljutiti Vrančić rekao je kako je "dosta komunističkih laži".
sarmas is offline  
Old 26.04.2009., 22:31   #45
fripp
BIVŠI KORISNIK

Quote:
sarmas kaže: Pogledaj post
Pošto je prije toga bija u Komunističkoj partiji, da li se slažeš da je i on kriv za to što je:
HDZ-ov kandidat nazvao je Antičević Marinović "starom partijašicom", na što mu je ona odgovorila: "Pa vi ste bili član partije". Ljutiti Vrančić rekao je kako je "dosta komunističkih laži".
Same old story from hdz
fripp is offline  
Old 27.04.2009., 13:48   #46
Mathan
Brat Hologram

Mathan Avatar

Registracija: Jul 2006.
Quote:
To kad je bio slučaj Peroš, koliko je tada mandata osvojio SDP, i koliko je ljudi glasalo za njih?
Kakve veze ima SDP i gdje sam ih uopće spomenuo u svom postu?

Poanta je da se gradonačelnik bira izravno, pa se ne može dogodit nož u leđa kakav je dobio Antić.
Old 27.04.2009., 13:52   #47
Mathan
Brat Hologram

Mathan Avatar

Quote:
Odlično.
Baš nam treba još jedan političar kojemu je dosljednost "špansko selo", i koji će bit idealna marioneta krupnog kapitala i njihovih interesa.

A s druge strane - Ingrid...
Bože, spasi nas...
Old 27.04.2009., 20:24   #48
marasovac
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2008.
Quote:
Michael Collins kaže: Pogledaj post
Reci mi 5 USPIJEŠNIH gradova gdje je na vlasti HDZ?
Postoji li uopće u Hrvatrskoj 5 gradova u kojima je HDZ na vlasti?
Old 27.04.2009., 20:28   #49
marasovac
Registrirani korisnik

Quote:
U pravu si, zamjenio sam ga s nekim, a ne mogu se sjetiti s kim, nije Livljanić nego onaj drugi, kako se ono zove???
Ovaj je bio u HNS, tako je, znači da on moga glasa neće dobiti, još pogotovo što mu je kandidat za dogradonačelnika Renov i Jadrin Gregurević, koji kaže, ako bude izabran, neće dopustiti da ni u jednoj prostoriji u gradskoj upravi stoji slika Ante Gotovine. Smrdljiva dezerterska gnjida, zbog te izjave, kad ga vidim na ulici pljunut ću ga u sred face, taj šupak, lažni branitelj, koji se prodaje za branitelja, on će, gnjida, mafijaška marioneta srati po čovjeku koji je oslobodio Zadar od četničkog terora.
Old 27.04.2009., 20:29   #50
marasovac
Registrirani korisnik

Quote:
sarmas kaže: Pogledaj post

Odgovor je da, ako je bio slažem se.
Old 27.04.2009., 20:30   #51
marasovac
Registrirani korisnik

Quote:
Mathan kaže: Pogledaj post
Kakve veze ima SDP i gdje sam ih uopće spomenuo u svom postu?

Poanta je da se gradonačelnik bira izravno, pa se ne može dogodit nož u leđa kakav je dobio Antić.
Taj Antić, to je isto lažna veličina, nitko i ništa...
Old 27.04.2009., 20:35   #52
marasovac
Registrirani korisnik

A tko je kriv tom glupom SDP-u, tim neviđenim glupanima, što neće osvojiti grad koji im se nudi na pladnju? Oni su kandidirali onu vješticu za koju normalan čovjek sigurno neće glasati. S druge strane, njihova kandidatkinja za dožupana, odnosno dožupanicu, Renata Sabljar Dračevac, da je ona kandidatkinja za gradonačelnicu, za nju bi glasao ja i još bi nagovorio svakoga tko može da glasa za tu moralnu, hrabru, marljivu, inteligentnu i poštenu ženu, koja je učinila više za hrvatske branitelje nego cijeli zadarski HDZ zajedno. Pošto nikad nisam glasao za SDP, sada bi mogao prvi puta, ali samo na listi za županiju, i to samo radi nje, a ne radi Vidova. Onu gradsku ću najvjerovatnije preskočiti, jer je izbor, očeš li me jebat pa ubit, ili ubit pa jebat.
Old 28.04.2009., 16:09   #53
sarmas
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2008.
Quote:
A tko je kriv tom glupom SDP-u, tim neviđenim glupanima, što neće osvojiti grad koji im se nudi na pladnju? Oni su kandidirali onu vješticu za koju normalan čovjek sigurno neće glasati.
Evo i službeno je, samo su dva kandidata za gradonačelnika Zadra, Vrančić i Ingrid. Znači u Zadru će biti samo jedan krug. Marasovac u pravu si, tako su lako mogli uzeti bastion HDZ-a (bolje rečeno mafije), ali njihova glupoća i kratkovidnost je ovaj puta nadmašila potrebe vladajućih za post-izbornim inženjeringom. Gore bi jedino bilo da su kandidirali Svetka Šarića, ali ni ovo nije daleko. Uvjeren sam da bi jedan socijalno osjetljivi intelektualac, neopterećen komunističkom prošlošću pomeja Vrančića...
Tako da ću i ja izgleda se povesti za tvojim:
Quote:
...gradsku ću najvjerovatnije preskočiti, jer je izbor, očeš li me jebat pa ubit, ili ubit pa jebat.
Quote:
Mafija u Zadru kaže:
Predsjednik Županijskog povjerenstva Antun Klišmanić na današnjoj konferenciji za novinare recesijom je opravdao izbor dnevne novine Vox u kojoj će se objaviti lista.- Oni su bili najpovoljniji. Tražili su 2 900 kuna za stranicu, a Vjesnik 10 tisuća kuna, kazao je sudac Klišmanić. Liste su prijašnjih godina objavljivale se u Zadarskom listu, koji je, po riječima Klišmanića, dosad bio jedini zadarski dnevnik.

Objavu lista najavio je i na portalu e- Zadar, jer je to, koliko mu je poznato, jedini portal u Zadru, ustvrdio je Klišmanić.
Na novinski upit je li se nalazi u sukobu interesa zbog toga što mu je sin Josip HDZ-ov kandidat na listi za GV Zadra, Klišmanić je citirao zakonsku odredbu po kojem je nedopušteno biti član glasačkog odbora, ako je član obitelji na listi.

- Uostalom, moj je sin na listi za Gradsko vijeće, a ja sam predsjednik Županijskog izbornog povjerenstva, zaključio je sudac Antun Klišmanić. 057info
sarmas is offline  
Old 15.05.2009., 19:31   #54
marasovac
Registrirani korisnik

Quote:
U pravu si, zamjenio sam ga s nekim, a ne mogu se sjetiti s kim, nije Livljanić nego onaj drugi, kako se ono zove???
.
Gverić je bio, mislio sam na Gverića, e da se taj kandidira za tog bi glasao. To je onaj dermatolog, (hebate, sve sami doktori)
Old 15.05.2009., 19:43   #55
marasovac
Registrirani korisnik

Evo, obavještavam svekoliko pučanstvo da smi ja i moja obitelj donijeli odluku da konzumiramo naše damokratsko pravo i da ne izađemo na izbore, a oni nek se frigaju. Ne može se više glasati za tri slova, samo radi tri slova, i samo zbog toga što je nekad na čelu onoga što stoji iza ta tri slova bio predsjednik Tuđman.
U današnje vrijeme previše se toga lošeg nakotilo iza ta tri slova, tako da ja i moja obitelj svojim glasom to sigurno nećemo amenovati.
A za crvene kmere nikad nije postojala šansa da glasamo, pa tako to neće biti ni ovoga puta. Neka se najprije reformiraju, neka prihvate hrvatsku državu i domovinski rat, neka u stranku uzmu više ljudi kao što je Renata Sabljar Dračevac i Ante Kotromanović, a manje ljudi kao što su Ingrid, Željka Mimica ili Neša Stazić, pa ćemo razmisliti i o toj mogućnosti. Do tada, dok je god na snazi doktrina od 25. lipnja 1991. oni kod mene i moje obitelji nemaju nikakve šanse.
Old 18.05.2009., 12:36   #56
Mathan
Brat Hologram

Mathan Avatar

Quote:
Gverić je bio, mislio sam na Gverića, e da se taj kandidira za tog bi glasao. To je onaj dermatolog, (hebate, sve sami doktori)
Da, bolje bi i crveni prošli da su kandidirali dr. morovića za gradonačelnika, a ne za dogradonačelnika...
očito u Zadru medicina i politika idu ruku pod ruku.
Old 18.05.2009., 12:38   #57
Mathan
Brat Hologram

Mathan Avatar

Btw, rezultati očekivani.
Vrančić gradonačelnik, Zrilić župan.
HDZ-ova monarhija na čelu sa njegovim veličanstvom Kalmetom nastavlja vladavinu u Zadru i županiji.

Čudi me samo kako je ona kokoš od Ingrid ipak uspjela skupit čak 43%...

Old 19.05.2009., 15:57   #58
solo_zara
Pijani korisnik

Registracija: Jan 2009.
Quote:
Ne može se više glasati za tri slova, samo radi tri slova, i samo zbog toga što je nekad na čelu onoga što stoji iza ta tri slova bio predsjednik Tuđman.
U današnje vrijeme previše se toga lošeg nakotilo iza ta tri slova, tako da ja i moja obitelj svojim glasom to sigurno nećemo amenovati.
A za crvene kmere nikad nije postojala šansa da glasamo, pa tako to neće biti ni ovoga puta. Neka se najprije reformiraju, neka prihvate hrvatsku državu i domovinski rat, neka u stranku uzmu više ljudi kao što je Renata Sabljar Dračevac i Ante Kotromanović, a manje ljudi kao što su Ingrid, Željka Mimica ili Neša Stazić, pa ćemo razmisliti i o toj mogućnosti. Do tada, dok je god na snazi doktrina od 25. lipnja 1991. oni kod mene i moje obitelji nemaju nikakve šanse.
eto svaka cast, vidim da si i ti dosa do vrijednog saznanja do kojeg san ja dosa jos prije 3-4 godine. i ja sam domoljub i volim hrvatsku i antikomunist prije svega, ali sve mi se cini da kad se od dva zla bira manje po meni je manje zla u SDP-u a nazalost sanader izbore dobiva jer samo u kampanji potegne pitanja domovisnkog rata i nacionalnog ponosa dok isto to obezvrijeduje dok je na vlasti sve kako bi se doslo do proklete EU. ovo naravno vridi za nacionalnu razinu.

a za grad i konkretno izbore cestitam vrancicu na pobjedi i neka grad nastavi napredovati! u gradu mi je svejedno ko je na vlasti ko sto san i reka.
solo_zara is offline  
Old 20.05.2009., 14:30   #59
dinis
pahuljica

dinis Avatar

Registracija: May 2007.
Quote:
solo_zara kaže: Pogledaj post
eto svaka cast, vidim da si i ti dosa do vrijednog saznanja do kojeg san ja dosa jos prije 3-4 godine. i ja sam domoljub i volim hrvatsku i antikomunist prije svega, ali sve mi se cini da kad se od dva zla bira manje po meni je manje zla u SDP-u a nazalost sanader izbore dobiva jer samo u kampanji potegne pitanja domovisnkog rata i nacionalnog ponosa dok isto to obezvrijeduje dok je na vlasti sve kako bi se doslo do proklete EU. ovo naravno vridi za nacionalnu razinu.

a za grad i konkretno izbore cestitam vrancicu na pobjedi i neka grad nastavi napredovati! u gradu mi je svejedno ko je na vlasti ko sto san i reka.
samo sto ce grad napredovati nazalost, samo dok je hdz na državnoj razini na vlasti, bas me zanima sto ce biti kad se zavrne jer je zadar grad s najvise priljeva drzavnog novca za svoje projekte, a ne moze se vjecno tako
Old 21.05.2009., 00:34   #60
gmiz
Registrirani korisnik

gmiz Avatar

Registracija: Mar 2009.
ingrid nije kokoš niti su sdpeovci crveni kmeri!niti ne priznaju rat i Rh.ko god tako misli izrazito je plitak,provincijalan i primitivan!ne upučen do bola.sdpeovci toliko drže do Rh da bar ne koaliraju sa srbima za razliku od nekih!
gmiz is offline  

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja