Najavljen je novi fallout za 2010 godinu. Bethesda ga izdaje,ali ga izraduje Obsidian studio. SHOCK Malo o njima. Ima vise ljudi koji su radili orginalni fallout 1 i 2, te je tako i formiran studio nakon raspada black isle-a.
A njihove igre su Alpha Protocol,Neverwinter Nights 2,Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords... Tako da se nema sta raspravljat o kvaliteti studia...
Ali nastavak nije direktan na fallout 3, znaci spin off je... Zapravo se i cudim kako uopce je bethesda ovo dozvolila, mada ce oni ovo izdat ipak obsidian ovo izraduje. Cak ni za engine se ne zna kakav ce biti tako da vjerovatno ce oni raditi novi
U svakom slucaju ako igra bude radena od studija gdje vecina ljudi je bila u black isle-u ja osobno imam puno veca ocekivanja nego sto sam imao od bethesde
Zadnje uređivanje Spectre : 22.04.2009. at 16:56.
Reason: Maknut komentar. A post si možeš i sam vratiti, onda se ne smijem miješati jer si mi nadređeni :)
...ne radi se o nastavku Fallouta 3, te nema apsolutno nikakve veze s onime što je radio glavni dizajner Betshede Todd Howard. Fallout: New Vegas biti će baziran na Fallout 3 engineu, te će, barem vizualno zasigurno podsjećati na prethodnika.
Za Fallout nije bitna grafika, ipak je uvijek najvažnija bila priča, dijalozi, fore itd.
istina... al shtash... svi sada stavljaju grafiku na prvo mjesto...
samo da bude lijepo... a igrivost postala manje bitna.
igrice su sve krache
fallout 2 koji zauzima jedan cd pruzha vechu igrivost dubinu.. bolju prichu viseh moguvhnosti no fallout 3 sa svim expanzijama koji zauzima vishe od dual layer dvda...
tuuuzhno je to
Obsidian je poznat po jakim pričama, ali lore fallouta j epo defaultu najbolji u videoigrama.
Volio bih izometriju, ali sumnjam da će dijalozi biti nešto specijalno. Ni u NWN 1 i 2 nisu bili speciijalni. Bili su tipični evil, good, neutral i neki još ako imaš neki skill razvijen i te šeme. Ali za priču sam siguran da će jebeno napravit, epski jel. Ali izometriju bih htio osobno, i naravno poteze.
Engine fallouta 3 je dobar, neloš ALI previše, previše je blooma, po meni, jerbo ovo je post apoc, koji kurac tu ima bloom raditi.
I naravno da likovi budu ingeniozni, questovi i side questovi zanimljivi i svi će bugovi biti zaboravljeni. Da je stalker imao zanimljivije questove, bio bi megahit.
__________________ Oh! Come and see the violence inherent in the system! Help, help! I'm being repressed!
ja ga još igram povremeno kad me uhvati nostalgija...al to nije to ko fallout 2-to sam znal igrat,a da mi vrijeme sam tak proleti.
čudi me da tak brzo rade nastavak,pa nisu još ni sve ekspanzije za 3 izbacili.....
Jesam jedini koji nije prosao F3? Dosao do onog broda i unistalirao smece. Sada lijepo kokam po military baseu. Bethesdino sranje na moj komp nece
Kako izgleda nisi jedini koji nije prosao F3 , evo i ja ti se pridruzujem , stigao sam do megatona , fino lepo kliknuo exit game i nikad se vise nisam vratio tamo , dosadno do boli , a poceo sam s velikim entuzijazmom i stvarno sam hteo dat sansu igri da se pokaze al ono...