BBC-jeva serija od 2 sezone i 3. u planu. Prati zbivanja 2 cimera i 1 cimerice: vukodlaka, vampira i duha (dušice?). Da, zvuči jako izlizano, no rezultat je zapanjujuće probavljiv i zabavan. Izgleda da se BBC ipak oporavio nakon Demonsa (ajme kako je to bilo loše).
Pa, je li tko gledao? Ja sam trenutno na početku 2. sezone. Za sada, čini se manje šarmantnom od prve i veći je naglasak na akciji, a ne toliko na međuodnosima, ali vidjet ćemo... Oh, *spoileri*, jako mi se u prvoj sezoni svidio lik Owena, kako prelazi iz blesastog dobrice u tipa kojeg želite zašarafiti šiljkom za led; trenutak kada ga Annie razguzi jedan mi je od najboljih 'jess' trenutaka u serijama u novije vrijeme *spojleri*
George 'the world gayest ninja' mi je posebno prirastao srcu, kao i njegov sve viši i viši falsetto kad postaje živčan
Pogledao sam obije sezone ove serije i ugodno se iznenadio! Priča koja započinje premisom u kojoj vampir, vukodlak i duh zajedno žive u stanu u Bristolu mi nije baš izgledala obećavajuće pa sam prije gledanja mislio da je rječ o nekakvoj parodiji...
Krajnji dojam nakon gledanja je jednostavno da je ovo jedna zapanjujuće dobra serija! Od tako nevjerovatne (naivne) premise su napravili vrlo uvjerljivu i napetu seriju, gdje elementi fantastike služe kako bi naglasili elemente "čovječnosti"! Tri glavna lika djeluje često mnogo "ljudskije" od samih ljudskih bića, iako to nisu.
U svakom slučaju, ova serija mi je najbolja mješavina drame i fantastike koju sam do sada gledao! Doduše, druga sezona je za nijansu slabija (posebice posljednja epizoda, koja nikako ne odaje dojam da će treća sezona biti jednako zanimljiva), ali je čak i u slabijim trenucima vade odlični performansi glavnih glumaca (posebice cure koja glumi Annie, duha).
gleda tko ovo? ja krecem na drugu sezonu, odlicna serija zasad svidja mi se promjena glumaca iz pilota.
zna tko kad krece 3. sezona?
p.s. Ameri rade remake serije
i meni se sviđa promjena glumaca.
pogledala sam prvu sezonu prije koja 2 mjeseca, a ovih dana krećem na drugu. jedva čekam!
čitala sam da ameri rade svoju verziju. njušim fijasko...
mitchell je tak zgodan nadam se da nije promjenjen
upravo čitam da je glumio i u the tudors s01e01, gledala, nisam ga tamo uopće primjetila
Da malo otresem prašinu sa threada. Još 3 mjeseca Počeli su sa mini klipovima na BBC stranici.
Američani su odlučili napraviti svoju verziju.. pogledala sam prvu epizodu i mogu reći da bih, da ih mogu povratiti, radije tih 43 minuta plivala sa barakudama premazana svinjskom krvlju. Priča je gotovo nepromijenjena ali je isisana sva toplina koja je ovu seriju činila posebnom i ne-još-jednom-vampir-u-nizu. Zašto Američani jednostavno nisu prikazali origialnu seriju
Pogledao sam pilot i prvu epizodu. Dobra im je odluka bila da promjene ono dvoje, ovi su mi draži (ženska je 100put bolja ). Sad me zanima koja je razlika izmedju ove serije i Misfits npr., jer ovo traje skoro sat vremena, a Misfits 45 min., a imaju isti broj epizoda po sezoni. Jel to do tv kuće ili..?
Pogledao sam pilot i prvu epizodu. Dobra im je odluka bila da promjene ono dvoje, ovi su mi draži (ženska je 100put bolja ). Sad me zanima koja je razlika izmedju ove serije i Misfits npr., jer ovo traje skoro sat vremena, a Misfits 45 min., a imaju isti broj epizoda po sezoni. Jel to do tv kuće ili..?
Misfits Simon
:tražithread:
Što se BH tiče, trebalo bi početi ovaj mjesec. Naravno, nigdje točnog datuma. Što se tiče duljine epizoda, ne znam.
to se zove britanska serija. broj epizoda prilagođen priči, bez forsiranja filler epizoda, besmislenih zapleta, dugih pogleda u prazno i ostalih "gle me, ja sam hit, uvalite što više reklama u mene" američkih fora.