Već dugo, gotovo oduvijek u Rijeci vlada SDP, nikako HDZ-u ne može poći za rukom pobijediti na lokalnim izborima. Pitam se da li će im to sada uspjeti?
Nije problem što neće HDZ dobiti izbore, već što će ih opet, najvjerovatnije dobiti Vojko
nije pitanje može li hdz dobiti izbore u rijeci ono pravo koje bi trebalo postaviti, bolje bi pitanje bilo ima li rijeka alternativu od ovako loše vlasti? Obersnel je sa svojim kadrovima toliko zakočio razvoj rijeke da nekome tko mu uspije oteti vlast trebaju tri mandata da stvari stavi samo na početak. svatko tko se pojavi u rijeci na prvi pogled vidi otužnu sliku grada, od kolodvora do fasada, ulice su prljave, smeća je na sve strane, o psećem izmetu da i ne govorim, sve je u nekakvom neredu,ali je gradskoj vlasti bitno da financira programe "mladih", a to su vam dragi moji programi mađioničara, udruge ljubitelja fantastike 3.zmaj i tako dalje... bitno je kupovati glasove,a za ovaj oronuli grad nikoga više nije briga, oporba je premlaka i javi se samo u izbornim godinama i to do datuma izbora,poslije toga ni traga ni glasa...
šteta je što se broj mandata na funkciji gradonačelnika ne može ograničiti jer kada ste predugo na istom mjestu, izgubite motivaciju, dosadi vam uvijek biti prvi, nema onog natjecateljskog duha...