Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Lokalni izbori 2009.
Korisničko ime
Lozinka

Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.04.2009., 14:30   #1
ja.sam.ja
Registrirani korisnik

ja.sam.ja Avatar

Registracija: Apr 2009.
HSP?

Zanima me vaše mišljenje o HSP-u. Meni osobno, se stranka jako sviđa. Imaju kandidate za gradonačalnike u gotovo svim gradovima i na izbore uvijek izlaze samostalno. HSP je uvijek bio stranka vrijedna poštovanja, pa vjerujem da će se iskazati i na ovim lokalnim izborima.
ja.sam.ja is offline  
Old 29.04.2009., 16:17   #2
Velebni
Banned

Registracija: Mar 2009.
Po meni HSP je stranka koja izumire.Đapić ju je pretvorio u privjesak HDZa,a kako je prošla na prošlim izborima znate i sami.Osobno sam im prečesto gledao kroz prste znajući povijest te neka važne stranke,ali vođenje Đapića dovelo ju je na sam rub opstanka.Isti je zbog svog ega propustio osnažiti stranku i okupiti sve "desne" stranke pod svoj plašt,a što djelomice i liderima tih malih strančica ne ide na čast.Iskreno rečeno Hrvatskoj treba jaka konzervativna stranka,ali dok Đapić ne odstupi iz ovih ili onih razloga mislim da HSP nema nikakve šanse.Njegovi pokušaji modernizacije stranke doveli su samo do toga da je stranka postala neprepoznatljiva hrvatskom narodu,a u samoj stranci nema dovoljno jake individue koja bi se suprostavila ovakvom vođenju stranke.U najboljem slučaju HSP može igrati na kartu JEZIČCA NA VAGI,ali pitanje je koliko dugo.U Osijeku na lokalnoj razini vjerujem da može postići neke rezultate,nešto u Dalmaciji,ali mislim da je to sve.HSP je danas daleko od rejtinga koji stvarno zaslužuje i živi je primjer stranke koja se ne zna nositi sa problemima današnjice,koja odbacuje svoju svijetlu prošlost da bi se dodvorila vladajućoj stranci i nekakovom trgovinom priskrbila mrvice za sebe.HSP danas ne igra nikakvu ulogu na političkoj sceni i bez radikalne unutarstranačke reforme postoji mogućnost da potpuno nestane s političke scene,a za što najveća odgovornost leži u nesposobnom vodstvu.
Velebni is offline  
Old 29.04.2009., 16:21   #3
hsp1861
Registrirani korisnik

hsp1861 Avatar

Registracija: Jul 2007.
Quote:
ja.sam.ja kaže: Pogledaj post
Zanima me vaše mišljenje o HSP-u. Meni osobno, se stranka jako sviđa. Imaju kandidate za gradonačalnike u gotovo svim gradovima i na izbore uvijek izlaze samostalno. HSP je uvijek bio stranka vrijedna poštovanja, pa vjerujem da će se iskazati i na ovim lokalnim izborima.
a šta ti se to sviđa kod satelita HDZ-a (i SDP-a kad je na vlasti)?
HSP je mrtav 16 godina
hsp1861 is offline  
Old 29.04.2009., 16:47   #4
bodulo
Registrirani korisnik

bodulo Avatar

Registracija: Feb 2007.
Quote:
hsp1861 kaže: Pogledaj post
HSP je mrtav 16 godina
Vartite Tadića, Rožića i ne znam jel jos Ruža Tomašić u HSP, a izbacite ono debelo smeće od Đapića i to vam je prvi korak ujedinjavanju desnice, koja u današnje vrime bahatog i lopovskog HDZ-a te nesposbnog SDP-a bi imala velike šanse na sljedećim drzavnim izborima..samo teško da će se to dogoditi, a ionako bi opet srali po HDZ-u, a na kraju im se vjerno prodali..to je dvosjekli mač danas malih-nekoć velikih stranaka HSP-a i HSS-a..a bilo bi šteta da one nestanu za političke scene jer ne mogu vjerovat da cu za 4 godine moci samo glasat za HDZ ili SDP..
bodulo is offline  
Old 29.04.2009., 18:10   #5
fripp
BIVŠI KORISNIK

Registracija: Jun 2007.
Quote:
Zekaš se,ne?
fripp is offline  
Old 29.04.2009., 18:14   #6
fulcrum
Srce Vatreno

fulcrum Avatar

Registracija: Jun 2006.
Pošalji poruku preko MSN korisniku fulcrum Pošalji poruku preko Skype korisniku fulcrum
ja.sam.ja a gdje to ide samostalno? Samo gdje joj paše?
Dok ne ode Đapić, ništ od toga. I nemaju nikog jakog da bi uzeo konce u svoje ruke.
Dovoljan je primjer da je na prošlim parlamentarnim izborima stranka izgubila veliku večinu svojih zastupnika u Saboru (samim time i klub zastupnika) i onda nisu prihvatili olfo ostavku predsjednika stranke.
S njim, nikakve koristi i nema šanse da išta postignu. Čak sam lagano uvjeren da su lagano na putu da izgube i to jedno mjesto.
Old 29.04.2009., 19:01   #7
Pessimus dux
Registrirani korisnik

Pessimus dux Avatar

Pravaštvo
Đapić
Đapić=HSP?
Pessimus dux is offline  
Old 29.04.2009., 19:30   #8
TomislavM
Registrirani korisnik

TomislavM Avatar

Registracija: Oct 2007.
Quote:
Samo ti vjeruj, nada umire posljednja.
Old 29.04.2009., 19:30   #9
walther-P38
Pljuca

walther-P38 Avatar

Registracija: Oct 2005.
Đapić je definitivno upropastio tu meni nekada najdražu stranku. Ljigave koalicije, neprincipjelnost, odbacivanje najboljih ljudi zarad lične promocije... ukratko stranka koja će sa ovim vodstvom propasti. Šteta svijetle tradicije.
Old 29.04.2009., 19:43   #10
hsp1861
Registrirani korisnik

hsp1861 Avatar

Quote:
bodulo kaže: Pogledaj post
Vartite Tadića, Rožića i ne znam jel jos Ruža Tomašić u HSP, a izbacite ono debelo smeće od Đapića i to vam je prvi korak ujedinjavanju desnice, koja u današnje vrime bahatog i lopovskog HDZ-a te nesposbnog SDP-a bi imala velike šanse na sljedećim drzavnim izborima..samo teško da će se to dogoditi, a ionako bi opet srali po HDZ-u, a na kraju im se vjerno prodali..to je dvosjekli mač danas malih-nekoć velikih stranaka HSP-a i HSS-a..a bilo bi šteta da one nestanu za političke scene jer ne mogu vjerovat da cu za 4 godine moci samo glasat za HDZ ili SDP..
Tadić i Rožić? oni će se prije vratit u matični HSLS otkuda su i došli, lažljivicu Tomašićku treba vratit u Kanadu nek tamo patrolira a Đapić je isključen iz HSP-a u ljeto 1993. godine, samo problem je u tome što insitucije ne rade svoj posao
hsp1861 is offline  
Old 29.04.2009., 19:59   #11
ja.sam.ja
Registrirani korisnik

ja.sam.ja Avatar

Quote:
HSP je mrtav 16 godina
Stvarno mi ide na živce kad HSP nazivaju HDZ-ovim satelitom. Kakve veze imaju HSP i HDZ jedno s drugim. HSP se nikad nikome nije prikrpavo, pogotovo ne SDP-u. A što se tiče Rožića i ostale ekipe koja je više nije u stranci, šta vi stvarno mislite da je njih Đapić izbacio, pa oni su se sami izbacili svojim postupcima, nije sve baš tako kako mediji prenose. Kod nas su svi mediji općenito pomalo crvenkasti
ja.sam.ja is offline  
Old 29.04.2009., 20:24   #12
hsp1861
Registrirani korisnik

hsp1861 Avatar

Quote:
Stvarno mi ide na živce kad HSP nazivaju HDZ-ovim satelitom. Kakve veze imaju HSP i HDZ jedno s drugim. HSP se nikad nikome nije prikrpavo, pogotovo ne SDP-u. A što se tiče Rožića i ostale ekipe koja je više nije u stranci, šta vi stvarno mislite da je njih Đapić izbacio, pa oni su se sami izbacili svojim postupcima, nije sve baš tako kako mediji prenose. Kod nas su svi mediji općenito pomalo crvenkasti
I meni idu na živce pametnjakovići poput tebe koji pojma nemaju o politici povijesti HSP-a pa pišu nebuloze.
HDZ je instalirao Đapića na mjesto predsjednika HSP-a, od tada HSP uvijek podržava HDZ, nakon dolaska na vlast koalicije koju je predvodio SDP podržavao je njih, nakon što je opet HDZ došao na vlast Đapić se liže sa HDZ-om, ovaj ga odjebao zbog EU i onda počinje Đapić govorit da on može i sa SDP-om koalirati, to ti je ono glas za HSP je glas za SDP.
Đapić je prvo bio u HDZ-u.
Početkom travnja mjeseca 1992. godine SIS otkriva daje Ante Đapić dužnosnik KOS-a, o čemu je pisao Nacional 27. studenog 2001. godine.
U rujnu mjesecu 1993. godine zakazuje izvanredni sabor HSP-a i to kao BIVŠI ČLAN HSP-a , protivno statutu stranke, koji po nalogu svojih savjetnika održava u Kutini i tom prigodom smjenjuje dotadanjeg predsjednika HSP-a, te ustoličuje sebe na dužnost predsjednika stranke.
Za micanje Parage HDZ ga časti na izborima 1995 sa famoznih 5,01% glasova.
U kolovozu mjesecu 2000. godine Đapić u Donjem Lapcu započinje razgovore s predsjednikom Srpske narodne stranke o mogućoj suradnji. Tom prilikom izjavljuje: „Svjesni smo odgovornosti i dioništva u vlasti Lapca, jer od sad ondje predstavljamo Hrvate i stoga ne bježimo ni od razgovora sa Đukićem.“ Dvadesetog rujna 2000. godine u kući Milana Đukića u selu Drnpolju, rodnomu mjestu Milana Đukića, Đukić i Đapić uspostavljaju na lokanoj razini suradnju između SNS-a i HSP-a i tom prilikom Đapić izjavljuje: „Donji Lapac je srpska zemlja. što ja uvažavam.“
U studenom mjesecu 2000. godine, Đapić glasuje u Hrvatskom državnom saboru da se u „Božićnom Ustavu” Republike Hrvatske učine određene izmjene i dopune, kako slijedi:
a) da se iz naziva Hrvatski državni sabor briše pridjev „državni“;
b) da se nacionalnim manjinama mogu dati dva glasa na izborima;
c) da su u Ustav unese pojam regionalizma itd.
Međutim, u ožujku mjesecu 2001 . godine glasuje da se ukine Županijski dom, samo zato što su u njemu SDP i ostale anacionalne stranke, u odnosu na HDZ, bile u manjini.
Hoćeš još malo o HSP-u kao sranci vrijednog poštovanja?
hsp1861 is offline  
Old 29.04.2009., 20:30   #13
ja.sam.ja
Registrirani korisnik

ja.sam.ja Avatar

Quote:
I meni idu na živce pametnjakovići poput tebe koji pojma nemaju o politici povijesti HSP-a pa pišu nebuloze.
HDZ je instalirao Đapića na mjesto predsjednika HSP-a, od tada HSP uvijek podržava HDZ, nakon dolaska na vlast koalicije koju je predvodio SDP podržavao je njih, nakon što je opet HDZ došao na vlast Đapić se liže sa HDZ-om, ovaj ga odjebao zbog EU i onda počinje Đapić govorit da on može i sa SDP-om koalirati, to ti je ono glas za HSP je glas za SDP.
Đapić je prvo bio u HDZ-u.
Početkom travnja mjeseca 1992. godine SIS otkriva daje Ante Đapić dužnosnik KOS-a, o čemu je pisao Nacional 27. studenog 2001. godine.
U rujnu mjesecu 1993. godine zakazuje izvanredni sabor HSP-a i to kao BIVŠI ČLAN HSP-a , protivno statutu stranke, koji po nalogu svojih savjetnika održava u Kutini i tom prigodom smjenjuje dotadanjeg predsjednika HSP-a, te ustoličuje sebe na dužnost predsjednika stranke.
U kolovozu mjesecu 2000. godine Đapić u Donjem Lapcu započinje razgovore s predsjednikom Srpske narodne stranke o mogućoj suradnji. Tom prilikom izjavljuje: „Svjesni smo odgovornosti i dioništva u vlasti Lapca, jer od sad ondje predstavljamo Hrvate i stoga ne bježimo ni od razgovora sa Đukićem.“ Dvadesetog rujna 2000. godine u kući Milana Đukića u selu Drnpolju, rodnomu mjestu Milana Đukića, Đukić i Đapić uspostavljaju na lokanoj razini suradnju između SNS-a i HSP-a i tom prilikom Đapić izjavljuje: „Donji Lapac je srpska zemlja. što ja uvažavam.“
U studenom mjesecu 2000. godine, Đapić glasuje u Hrvatskom državnom saboru da se u „Božićnom Ustavu” Republike Hrvatske učine određene izmjene i dopune, kako slijedi:
a) da se iz naziva Hrvatski državni sabor briše pridjev „državni“;
b) da se nacionalnim manjinama mogu dati dva glasa na izborima;
c) da su u Ustav unese pojam regionalizma itd.
Međutim, u ožujku mjesecu 2001 . godine glasuje da se ukine Županijski dom, samo zato što su u njemu SDP i ostale anacionalne stranke, u odnosu na HDZ, bile u manjini.
Hoćeš još malo o HSP-u kao sranci vrijednog poštovanja?
Dečko, ti si puko! Pa Đapić je izbačen iz HDZ-a, kako bi ga oni mogli postaviti kao predsjednika!? A što se tiče citata koje si stavio, već sam ti rekao da su mediji u Hrvatskoj u potpunosti crveni i kad žele mogu izvrijeđati koga žele i kad žele.
Old 29.04.2009., 20:33   #14
hsp1861
Registrirani korisnik

hsp1861 Avatar

Quote:
Dečko, ti si puko! Pa Đapić je izbačen iz HDZ-a, kako bi ga oni mogli postaviti kao predsjednika!? A što se tiče citata koje si stavio, već sam ti rekao da su mediji u Hrvatskoj u potpunosti crveni i kad žele mogu izvrijeđati koga žele i kad žele.
ok, s vama đapićevcima zaista ne vrijedi raspravljati. ja sam puko, ti u pravu, nema problema.
Gospodine predsjedniče, ja ću biti vaš trojanski konj u opoziciji
hsp1861 is offline  
Old 29.04.2009., 20:42   #15
fripp
BIVŠI KORISNIK

Quote:
HSP se nikad nikome nije prikrpavo
Zekaš se,ne?
fripp is offline  
Old 30.04.2009., 11:27   #16
hehehoho
Mi, Vječni Studenti

hehehoho Avatar

Registracija: Feb 2003.
Quote:

I reci Đapiću nek skoči s vrha hotela Osijek.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=289637

Zadnje uređivanje hehehoho : 30.04.2009. at 11:46.
hehehoho is offline  
Old 30.04.2009., 13:50   #17
TomislavM
Registrirani korisnik

TomislavM Avatar

Registracija: Oct 2007.
Quote:
A nego kome se HSP prikrpavao od 1993. nego HDZ-u?
Old 30.04.2009., 14:42   #18
thomo
Dalmacija u mom oku

Registracija: Feb 2009.
Quote:
HSP je mrtav 16 godina
Kad je to HSP bio ičiji satelit, nikad nisu bili na vlasti.
A bojim se i da neče dok je Đapić predsjednik.
Old 30.04.2009., 15:56   #19
Pali_andjeo
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2007.
kaj hsp još postoji?

ne budite smiješni
Pali_andjeo is offline  
Old 30.04.2009., 15:59   #20
jamarker
Registrirani korisnik

Quote:
bodulo kaže: Pogledaj post
Tadića još kako tako, ali Rožić ide samo tamo gdje mu je interes...(HSLS - HSP - pa sad Bandić)...
jamarker is offline  

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja