Quote:
libertas30 kaže:
dosao iz slavonije danas na drzavni praznik u opatiju,parkiram na parkingu koji se inace placa,mislim praznik je nece naplacivati,vratim se nakon 2,5 sata i vidim kaznu od 200 kn.Da li da se zalim ili sta?naravno da nisam namjerno neplatio parking.svaki savjet dobrodosao
|
Quote:
cincilator kaže:
Liburnija parking d.o.o  žali se. Ja se žalio ...prijetili ovrhama i sl. Moja odvjetnica  im napisala dopis..više se nisu javili..
|
moje je pitanje....
1.
kako liburnija (ili ostali koncesionari parkinga u RH) dođu do podataka o vlasniku vozila preko reg. oznaka vozila???? kad MUP kaže ''podaci iz informacijskog sustava MUP-a su strogo povjerljivi i van MUP-a ih se može koristiti samo uz pravovaljani sudski nalog''.... a ne vjerujem da .ebeni sudovi pišu naloge za svaki racku....
....što daje zaključak da gore navedene firme do podataka o vlasniku vozila dolaze nelegalnim putem, tj. preko ''krtice'' u policiji....
....iz čega proizlazi da im stvar ne može proći na sudu ako se žališ....
2.
kako dokazati da nisam zatekao uplatnicu zataknutu pod brisačem?
nekoliko puta sam vidio da djeca na putu iz škole iz dosade sakupljaju kazne pod brisačima automobila i šta sad.... ili od puhala bura ili pojeo psihički bolesnik koji je pobjegao iz vrapča ili sam bijesan zbog .ebene kazne pod brisačem zapalio cijeli auto i tako da sad nemam kaznu a ni auto....
.... u ostalom imam jednog prijatelja koji je bio u rijeci na faxu i sakupio na prvoj godini cca 60kom. kazni i ni jednu nikad nije platio.... kasnije su oni likovi što naplačuju kazne skužili da nema koristi i već 5-6g nije dobio ni jedne kazne u RI ma da nije nikad platio parking.... napominjem da se nikad nije žalio niti išta drugo.... lik je totalna flegma i ne .ebe ga ništa....