Dakle, ti preporučaš 2- 3 pivice protiv znojenja!??
Tek kad dođe u grad ili već doma da drmne, pa da mu ni ne postane mokra majica ispod pazuha??
Da ono, nek postane alkos i nece biti znojenja ak bude uvijek nadrajsan...
Reko sam samo da je glavni uzrok znojenja nervoza ili neopustenost... a sada kako se rijesti nervoze ili opustiti se neznam, kazem samo da uz pivu il bilo koje alk. pice nervoza pada i covjek se osjeca opustenijim i normalno da nema znojenja... Kaj je to tak tesko za skuzit???????
__________________ ...And the flame still burns,
It's there in my soul for that unfinished goal...
Da ono, nek postane alkos i nece biti znojenja ak bude uvijek nadrajsan...
Reko sam samo da je glavni uzrok znojenja nervoza ili neopustenost... a sada kako se rijesti nervoze ili opustiti se neznam, kazem samo da uz pivu il bilo koje alk. pice nervoza pada i covjek se osjeca opustenijim i normalno da nema znojenja... Kaj je to tak tesko za skuzit???????
istina...al nije to rješenje lol xDDDDD
btw rexona je zakazo..bolji je nego prijašnji dezići al ono nakon nekog vremena...jbg
old spice u sticku zakazo....dost je držo al opet...al jbg sad nezz jel onaj u gelu bolji možda?
btw rexona je zakazo..bolji je nego prijašnji dezići al ono nakon nekog vremena...jbg
old spice u sticku zakazo....dost je držo al opet...al jbg sad nezz jel onaj u gelu bolji možda?
U, čovječe, ti si neki teži slučaj od ovih dezića vulgaris!!
Jesmo bili do ljekarne, ha?
Aj sad, sutra lijepo do ljekarne, okej? I pitaj, nek ti daju nešto... do 40 kn je (pretpostavljam) a pomaže. Cool?
ništa, morat ćeš pristupiti krajnjem rješenju. je da je malo drastično i vjerujem da nije nešto čime bi se kao pravi muškarac smio pohvaliti, ali djeluje.
počni se prati...
ej, evo da ti kažem ja jednom kupio taj u gelu i očaj, ono metnem ga i ne ostavlja fleke na odjeći nego na meni, bijeli trag mislim da sam ga koristio 2x i bacio, stvarno me razočarao...
Mnogo se znojim,sjedim i znojim se...tokom godina sam dosla do nacina kako ga donekle izbjeci...redovito se triba brijati ispod pazduha i koristiti anti-perspirante,ne deodoranse(oni su za ljude koji se malo znoje),osim toga sam primjetila kako moje majice doslovno imaju rok trajanja,naime od velikog znojenja se valjda taj smrad uvuce u nju i iako je operem i cistu obucem ona nakon pola sata smrdi...strasno,ali istinito!!!
Jebes te kozmeticke preparate,namazi pazuha rakijom - ako moras da smrdis onda smrdi k'o pravi muzjak.
Pozzz...kao što iz naslova vidite imam problema sa znojenjem baš na pordučju pazuha...iritira me fleka na majici, neugodno je =/...nit sam pretio, nit se bavim kakvom aktivnošću, ono sjedim i znojim ko lud , koristim stick nekad i dezić al ništa ne uspijeva! Savijeti!
mozda imas hiperhidrozu, a tu ti ni galoni dezica nemreju pomoci
Pozzz...kao što iz naslova vidite imam problema sa znojenjem baš na pordučju pazuha...iritira me fleka na majici, neugodno je =/...nit sam pretio, nit se bavim kakvom aktivnošću, ono sjedim i znojim ko lud , koristim stick nekad i dezić al ništa ne uspijeva! Savijeti!
glavni krivac je sintetika, odnosno umjetni materijal, kupi majicu pravu majicu ali masno ces je i platiti i problem rijesen...probaj pa ces vidjeti biti ce znoja ali malo i zanemarivo... a fleke nikako i takvu majicu mozes pet puta duze nositi od ove koju imas... a da je ne operes,, danas cijelu hrvatsku zatrpali nekvalitetnom robom iz najcesče Made in china i sl.... probaj pa javi ali garantiram ti.. i meni je to bio problem, cak cijelo tijelo do pasa mi se znojilo, a za pol sata sam cijeli smrdio, pogotovo po ljeti nemoguce...i poceo kupovati majice od kvalitete u provjerenim trgovinama, i sve je nestalo..
posloje i neki ulosci samoljepljivi koji nalijepis na majcu u predjelu pazuha da ne probija. ima i neka krema u dm-u za stopala koja se nanosi dvaput tjedno i zaista djeluje znam iz iskustva a sad ne znam jel djeluje tako ali ima ista i za pazuhe.zove se lidera(20 kn). ak nis drugo skupi pare i na botox pa se ne bus znojio ispod pazuha par mjeseci
ja također imam problema sa znojenjem. Koristim Rexonu već dugo i odlična mi je - neka u spreju, men cobalt ili tako nešto. Mirisa neugodnog nema, ali znojenje je pojačano fakat. Radim također u košulji svaki dan i užas čim je malo toplije. Počeo sam s Liderom i zadovoljan sam jer ipak smanjuje nešto. Ja koristim i onu Lideru za noge.
Prvi puta čujem za PerspireX kakav je to proizvod? Di se da kupiti? Koliko košta?
A ako ne pomaže, onda jedna dobra mačeta i kod ramena riješiš ruku
a evo može i sa ovim mirišljavim borićima probati prije rezanja.
izabere si miomiris koji mu odgovara , objesi preko ramena, zgura borić pod pazuh, majicu preko i haj lajf