Znaci engleska gamad, koja nam stalno sere o slobodi stampe, potkupljuje novinare da nam po novinama sire njihovu propagandu.
1. Zasto nisu uhapsili te spijune ili ih barem protjerali, u skladu sa EU standardima? Svaka zemlja EU bi to ucinila. Posto se toliko trudimo da prihvatimo EU standarde ponasanja evo dobre prilike da to dokazemo.
2. Sta ne objave imena tih novinara koji rade za engleze. Bas me zanima sto pisu (ali nema veze prilicno sam siguran sta ta stoka pise)
Hehehe imam ja telepatske sposobnosti. Znam ja odavno da neki novinari rade za spijune samo nisam nista htio reci da me ne optuze da sam lud i zatvore u ludnicu. Ali ako sam ja lud, fotografije ne lazu. Hehehe. (za one koji ne prepoznaju sarkazam, ovo je sarkasticni komentar, ja nemam stvarno telepatske sposobnosti)
Točno tako.
U Njemačkoj je samo prošle godine bilo 300tinjak uoada službe sigurnosti u novinarske redakcije... ali kod nas se stvara fama "ŠTO AKO SE NOVINARI PRISLUŠKUJU!?"
Stvar je nacionalne sigurnosti baratanje sa pojedinim informacijama ili dezinformacijama...
Npr. mene zanima kada će Jasna Babić završiti u zatvoru s obzirom da je bila proklamator napada na židovsku zajednicu u Zagrebu u sklopu skupine Labrador (UDBa)
Ima novinara koji su na platnim listama stranih OS... a ima i novinara koje su i školovali
Ali nije to ništa karakteristično za nas, to je i vani praksa samo što vani službe rade svoj posao..
Ma nisu prisluskivali novinare. Informacija je krivo prikazana (mahom od tih istih novinara). Iz onoga sta se dalo razabrati, bili pRACENI engleski diplomati, koji su se, izmedju ostalog, sastajali sa doticnim novinama, na JAVNOM mjestu. Nakon dan dva ti novinari bi objavili odredjene napise, i iz toga je izvucen zakljucak da su im podatke za napise dali ti diplomati.
Interesantno, nitko od novinara nije ni potvrdio ni zanijekao da su narecene podatke dobili od engleskih diplomata, ali su se svi digli na straznje noge zbog "prisluskivanja".
Zasto nisu pratili Pukanica kada se isao sastati s Gotovinom ? Ili je to sprijecio Mesicev diletant-savjetnik Bagic, koji je s Pukanicem i Turekom u istom talu ? Da li se iz tog razloga danas Mesic odrice Tureka, a ne spominje Bagica ?
__________________ Došli su ljudi, kaj nisu već imali srca za Zagreb naš stari,
vse su razrušili, vse su razmetali, kak da su došli Tatari. (Dragutin Domjanić)
Da, zasto se vise ne spominje Bagiceva uloga u Gotovininu bijegu, Mesicevi "kontakti" i sl?.
Budimo nacistu, tajne sluzbe i jesu tajne zato da bi efikasnije djelovale. I budimo nacistu da u Hrvatskoj bilo koji dokument, sa ma kakvom oznakom tajnosti, u svega par dana dobije noge.
rambi kaže:
Mozda sam ja zaboravila hrvatski, ali ja sam shvatila da nisu praceni novinari, vec Britanci.
pa i jesu. Stavr je elementarne policijske obrade da se evidentiraju sve osobe sa kojom se pracena osoba sastajala, te da se obrati pozornost na njihovo kasnije djelovanje.
A ovi su novinari odmah skocili na straznje noge da ih se prisluskuje. Pri tome se uopce nisu izjasnisli JESU li im Britanci dali podatke o Gotovini ili nisu. Smrdi.
OrangeC2 kaže: A ovi su novinari odmah skocili na straznje noge da ih se prisluskuje. Pri tome se uopce nisu izjasnisli JESU li im Britanci dali podatke o Gotovini ili nisu. Smrdi.
geom kazˇe: A da pitamo ch´i-a da se konacˇno izjasni o tome?
ja sam se jucer nasao s nekim slobodnim umjetnicima (satro) pa su mi rekli da su prekjucer iznad Markusevca letjeli policijski helikopteri (olfo) trazili su Gotovinu jer se prije pisalo da se on zna tamo skrivati u kuci Ljube Cesica Rojsa a da nekad navrati i kod djurdje Susak. I onda sam ja to sve ovdje napisao. Sad bi trebalo provjeriti, na osnovu fotografija jesu li ti slobodni umjetnici Englezi il samo tako izgledaju
To je bilo planirano norvalskim programom kod Tuđmana, koji je s fratrima konceptualno dogovorio da ne treba lustrirati komuniste, nego Srbe. I to je postala nepisana strategija drzˇave.
OrangeC2 kaže: Budimo nacistu, tajne sluzbe i jesu tajne zato da bi efikasnije djelovale. I budimo nacistu da u Hrvatskoj bilo koji dokument, sa ma kakvom oznakom tajnosti, u svega par dana dobije noge.
Ne kužim što se mi moramo igrati špijuna, i kakvih to važnih tajni može imati naša zemlja, osim tko su tajni agenti
Mislim da bi puno više pažnje trebali posvetiti tome da nekog zainteresiramo za nas, nego tome da nešto tajimo
ma da, nek se ta novinarska stoka izjasni o cemu su pricali sa englezima i sta su im englezi rekli da pisu po novinama. kakva je to sloboda govora i stampe kad gamad(englezi) odredjuju sta ce stoka(novinari) pisati u nasim novinama. samo manipuliraju javnost kako bi nas uvjerili da moramo sve sta u zemlji vrijedi rasprodati u bescijenje. Trebalo bi uvesti smrtnu kaznu za spijunazu i to po onom dobrom starom 'kratkom postupku'.
Nadalje, predsjednik Mesić prekršio je stavak 2. članka 22. Zakona koji kaže: osobe koje su upoznate s podacima iz evidencija sigurnosnih službi i dokumentima o tim podacima dužne su ih čuvati kao državnu tajnu. Dakle, predsjednik Mesić odao je državnu tajnu, potvrdivši najprije u Feralu, a potom u izjavi novinarima u subotu da je prezentacija održana i iznoseći pojedinosti s nje.
Hoće li netko tužiti Predsjednika zbog ovogaŠPICLOV MESIĆ
Genijalnog li članka: "Na kraju bi se predsjednik Mesić i premijer Sanader mogli izvući od odgovornosti za odavanje državne tajne i prijekora međunarodne zajednice, ako bi jasno rekli da je Turek, uhodeći novinare, ne samo kršio Zakon o sigurnosnim službama nego i narušio nacionalnu sigurnost, ne tražeći odbjeglog Gotovinu."
Kako se netko može izvući od odgovornosti za odavanje državne tajne davanjem jedne izjave?!
Svakakvih gluposti može čovjek pročitati u našim novinama!
RAVNATELJ POA-E LAKŠE OZLIJEĐEN U PROMETNOJ NESREĆI ZAGREB, 5. travnja 2004. (Hina) - Ravnatelj Protuobavještajne agencije (POA) Joško Podbevšek lakše je ozlijeđen danas oko 11 sati nakon što se njegov službeni automobil sudario s kombijem koji je potom naletio na tramvaj na raskrižju Klaićeve i Savske ulice, doznaje se u zagrebačkoj policiji.
Podbevšek i njegov vozač su nakon prometne nesreće sami potražili liječničku pomoć u Klinici za traumatologiju iz koje se doznaje da su obojica lakše ozlijeđeni, kao i vozač i suputnik iz kombija s kojim su se sudarili. U tramvaju broj 17 nije bilo ozlijeđenih, kažu u policiji.
Podbevšek je u nesreći natukao glavu, gležanj i ogrebao desnu šaku, a nakon pružene liječničke pomoći pušten je iz bolnice, kao i njegov vozač službenog terenskog automobila u vlasništvu MUP-a kojem je natučen grudni koš i koljeno.
U policiji kažu da se još uvijek ne zna uzrok i krivac prometne nesreće zbog koje promet Savskom i Klaićevom ulicom nije bio zatvoren.
Podbevšek je za ravnatelja POA-e imenovan sredinom ožujka ove godine.
sigurno mu se žurilo na sastanak s geom
lijencina kaže: ma da, nek se ta novinarska stoka izjasni o cemu su pricali sa englezima i sta su im englezi rekli da pisu po novinama. kakva je to sloboda govora i stampe kad gamad(englezi) odredjuju sta ce stoka(novinari) pisati u nasim novinama. samo manipuliraju javnost kako bi nas uvjerili da moramo sve sta u zemlji vrijedi rasprodati u bescijenje. Trebalo bi uvesti smrtnu kaznu za spijunazu i to po onom dobrom starom 'kratkom postupku'.
Još uvijek ne kužim koje su to tajne, i što neki novinar ne bi mogao napisati
Kao da su ljudi blesavi pa da ne znaju što vrijedi, ili da ne vide tko to prodaje
go2slep kaže: Ne kužim što se mi moramo igrati špijuna, i kakvih to važnih tajni može imati naša zemlja, osim tko su tajni agenti
Mislim da bi puno više pažnje trebali posvetiti tome da nekog zainteresiramo za nas, nego tome da nešto tajimo
Ma kakvi špijuni
Danas u svijetu igra economy inteligence .
Što se tog dijela tiče Hrvatsku je bilo lako usnimit .
Vidljivo iz današnjih rezultata ,rasprodaje ,invazije banaka ...
A iz privrede i proizvodnje i nemamo šta skrivat .