Evo krajem svibnja izlazi dugo očekivani (barem meni) naslov koji bi trebao biti nešto revolucionarno u pogledu veličine prostora-autori najavljuju 10 000-15 000 km kvadratnih,a uz to fantastičnu grafiku,vremenske uvjete koji otežavaju vožnju i još mnogo toga. Je li to još jedan naslov u kojem su obećanja samo prazne priče ili...? Što očekujete od igre? dajte svoje mišljenje...
Jeben gameplay al je fizika sranje..kad je skocio na prednji kotac i nije pao neg je kofol vozio na prednjem kotacu..sranje...grafika je odlicna! sam kaj moja grafa nemre do maximuma potegnut
Pola sata je bilo dovoljno da igra odleti s diska. Šteta, jer grafika je odlična i svijet je očito ogroman, ali trebala je smislenija kampanja da poveže sav taj sadržaj, kao npr. Burnout Paradise. Pih.
Pola sata je bilo dovoljno da igra odleti s diska. Šteta, jer grafika je odlična i svijet je očito ogroman, ali trebala je smislenija kampanja da poveže sav taj sadržaj, kao npr. Burnout Paradise. Pih.
a kao burnout je dobar??u videu se vec vidi da je gameplay sranje,al reko ajd idem probat....sad mi je na 60 % download pa cemo vidjet....dajem joj max 1 sat dok ju ne obrisem
a kao burnout je dobar??u videu se vec vidi da je gameplay sranje,al reko ajd idem probat....sad mi je na 60 % download pa cemo vidjet....dajem joj max 1 sat dok ju ne obrisem
ma ovo ne valja kao ni burnout, velika mapa, gameplay dosadi za sat-dva
upravljanje je jako čudno, vozila kao što su quadi i "jeftini" muscle cars kao da klize samo podlozi što to nije tako u praksi
Quote:
BeroVK kaže:
Igra je sasvim oke, mada je na bolje na xboxu zbog dzojstika xD
ma isprobao sam i na logitech chillstreamu
ništ bolje