NATO trazi da Hrvatska ukine zrakoplovstvo i mornaricu. Hmmmm, da nisu Talijani pomogli NATO-u da dodje do ove odluke, kako bi dobili priliku da nam 'pomognu' patrolirati gospodarskim pojasom, ali naravno sa brodovima pod talijanskom zastavom?
I, kada RH to napravi, onda ce im reci da nece uci u NATO dok ne uhvate Gotovinu; bas onako kao sto su oni ulovili Karadzica i Mladica na teritoriju gdje se zna da se ovi skrivaju, a oni ga kontroliraju.
rambi kaže: I, kada RH to napravi, onda ce im reci da nece uci u NATO dok ne uhvate Gotovinu; bas onako ka sto su oni ulovilo Karadzica i Mladica na teritoriju gdje se zna da se ovi skrivaju, a oni ga kontroliraju.
Baš to!
Ko što Carla del Ponta "zna" da su ovi u Srbiji, ali ih NATO traže po Bosni
I ko što je Gotovina istodobnu u Zagrebu, Dalmaciji, Hercegovini i na jahti
Treba napraviti regionalni voni savez... samo jebeš ga... nisu svi Hrvati, a još manje Srbi spremni na to, a to bi bilo ultra-korisno rješenje, možda još bolje od NATO-a
Treba si samo postaviti pitanje kolko sada izdvajamo za vojsku, a kolko ćemo izdvajat kad uđemo u NATO! Onda će vam biti jasnije kolko para za to treba i kad ćemo biti sposobni toliko izdvajat da možemo ući u NATO.
Mljacko kaže:
Treba napraviti regionalni voni savez... samo jebeš ga... nisu svi Hrvati, a još manje Srbi spremni na to, a to bi bilo ultra-korisno rješenje, možda još bolje od NATO-a
Srbi se više ništa ne pitaju, čak ni kada je reč o sopstvenoj vojsci u Srbiji!!! Oružane snage (vojska, Žandarmerija i policija su gotovo u potpunosti u rukama britanskih instruktora). Nisam siguran da je kod Hrvata bitno drugačija situacija.
Tako da mislim da je sasvim moguć, ukoliko drugi to odluče, neki regionalni savez, koji bi imao strogo namensku orijentaciju - borba protiv terorizma!
Mr. Wolf kaže: Treba si samo postaviti pitanje kolko sada izdvajamo za vojsku, a kolko ćemo izdvajat kad uđemo u NATO! Onda će vam biti jasnije kolko para za to treba i kad ćemo biti sposobni toliko izdvajat da možemo ući u NATO.
Ti ne kužiš, napravit ćemo sve što nam kažu, a onda nam neće dat da uđemo zbog Gotovine
Daj si utuvi u glavu da smo konjušarski narod koji u politici ne poznaje niš drugo od lizanja dupeta...
GoTo kaže: Srbi se više ništa ne pitaju, čak ni kada je reč o sopstvenoj vojsci u Srbiji!!! Oružane snage (vojska, Žandarmerija i policija su gotovo u potpunosti u rukama britanskih instruktora). Nisam siguran da je kod Hrvata bitno drugačija situacija.
A da Hrvatska vojska uhvati Karadzica i Mladica pa onda postavi svoje uvjete
Jebo NATO, ionako nam nece dati da udjemo. To oni pokusavaju proturiti ideju da ce nas kao NATO mornarica stiti, sta mislite ciji ce to brodovi biti. Americki nece
GoTo kaže: Tako da mislim da je sasvim moguć, ukoliko drugi to odluče, neki regionalni savez, koji bi imao strogo namensku orijentaciju - borba protiv terorizma!
Jebeš borbu protiv terorizma, protiv terorizma je najbolja obrana ne kačiti se sa teroristima
Jer tom tipu ne treba niš osim Kur'ana i neš eksploziva, nema neke jako efikasne borbe protiv toga, samo se kloniti što dalje od Amerike i sve će bit manje-više u redu
Tako je . A bas Britanci imaju odredjen politicki stav prema Hrvatskoj, koji je ostriji od stava EU-a. A, kao americki saveznici (a tko je Hrvatima kriv kad su losi politicari), takav su stav prodali i Amerima, koji Gotovinu postavljaju kao preduvjet primanja u NATO.
Ako je i sluzbenoj politici (kao i nasoj ekipi na forumu) vaznije baviti se Izraelom i transkriptima, nego osmisliti inteligentnu diplomatsku strategiju, onda se stvari nece bitnije promijeniti ni u buducnosti.
GoTo kaže:
Srbi se više ništa ne pitaju, čak ni kada je reč o sopstvenoj vojsci u Srbiji!!! Oružane snage (vojska, Žandarmerija i policija su gotovo u potpunosti u rukama britanskih instruktora). Nisam siguran da je kod Hrvata bitno drugačija situacija.
ovo ne shvacam, GoTo. Hoces reci da su vam Englezi uvalili instruktore za reogranizaciju vojske i policije? Ovdje nemamo nikakvih informacija o tome.
Quote:
Tako da mislim da je sasvim moguć, ukoliko drugi to odluče, neki regionalni savez, koji bi imao strogo namensku orijentaciju - borba protiv terorizma! [/B]
Nazalost cini se da imas pravo,. Imam los predosjecaj da mi (bivse ju republike) uopce necemo imati vlastite vojske i vojnu infrastrukturu, nego cemo im samo rentati topovsko meso za gasenje njihovih sranja po svijetu. Isto kao sto su i Srbi i Hrvati bili u Austro Ugarskoj.
Znaci, vracamo se 100 godina unatrag. Jebem te i Balkan.
OrangeC2 kaže: ovo ne shvacam, GoTo. Hoces reci da su vam Englezi uvalili instruktore za reogranizaciju vojske i policije? Ovdje nemamo nikakvih informacija o tome.
Nazalost cini se da imas pravo,. Imam los predosjecaj da mi (bivse ju republike) uopce necemo imati vlastite vojske i vojnu infrastrukturu, nego cemo im samo rentati topovsko meso za gasenje njihovih sranja po svijetu. Isto kao sto su i Srbi i Hrvati bili u Austro Ugarskoj.
Znaci, vracamo se 100 godina unatrag. Jebem te i Balkan.
Da konacno misli svojom glavom, a ne guzicom.
Ako je Hrvatska u savezu, onda je i obveza saveza da je stiti u slucaju opasnosti. Isto tako, Hrvatska ce sigurno imati neku specijalizaciju u cijelom savezu, kao npr. Cesi, koji su specijalizirali u savezu za biolosku obranu.