...ma mobitel. ostao doma jutros i cijeli dan sam bila izgubljena bez te spravice. naravno, nije bilo prilike da se vratim po njega tijekom dana. nikog nisam mogla zvati (telefonske kartice nemam vec godinama otkako imam mob)...sve da sam i mogla, brojeve ne pamtim (jer imam ih u mobu, naravno)...sat ne nosim iz istog razloga... a da ne pricam kako se nisam mogla dopisivati u trenucima dosade
vama se to ne dogadja, jel da?
I don't know what the effective ratio would be, but I've always had some sort of intuition that for every hour you spend in the company of other human beings, you need "x" number of hours alone. Now, what "x" represents I don't really know; it might be 2 and 7/8ths or 7 and 2/8ths, but it is a substantial ratio.
Par puta sam zaboravila mobitel doma, a recimo da ga inače doživljavam nužnim za posao. I niš, samo sam stvarno bila tamo i tada kad sam se dogovorila, bez međudogovora zbog kojih i onak samo gubim vrijeme, na poruke i pozive sam odgovorila s par sati zakašnjenja. Ali, mene lako nać i bez mobitela
__________________ Ničiji život, sloboda ili imovina nisu sigurni dok Vlada zasjeda.
I ja sam bila ovisnik,ako bi mi bio izvan dohvata ruke na vise od 5 minuta
Ali u zadnje vrijeme ga ponekad namjerno pustim doma i bas se osjecam slobodno.
katrin kaže: ...ma mobitel. ostao doma jutros i cijeli dan sam bila izgubljena bez te spravice. naravno, nije bilo prilike da se vratim po njega tijekom dana. nikog nisam mogla zvati (telefonske kartice nemam vec godinama otkako imam mob)...sve da sam i mogla, brojeve ne pamtim (jer imam ih u mobu, naravno)...sat ne nosim iz istog razloga... a da ne pricam kako se nisam mogla dopisivati u trenucima dosade
vama se to ne dogadja, jel da?
pa nisi valjda tak ovisna? ja mobitel dozivljavam cisto kao potrebu, brojeve odmah napisem na neko drugo mjesto u slucaju gubitka da ne bi bilo upomoc... a za slucaj dosade.... ima i boljih stvari