Za koje bendove ili pjevače smatrate da su "overrated" (precjenjeni)? Znači, odnosi se na sve one koji imaju veliku popularnost zahvaljujući velikoj medijskoj pozornosti iako njihova glazba i nije toliko dobra koliko se hvali na sva usta.
I pritom nemojte samo nabrajati, nego razložite i zašto to mislite. P.
sad riskiran da buden napadnut od strane njihovih fanova , al po meni je U2 stvarno precijenjen bend....da se razumimo, nemam ja ništa protiv njih, čak mi se sviđaju neke njhove pisme...al iman dojam da ih se malo previše hvali...
sad riskiran da buden napadnut od strane njihovih fanova , al po meni je U2 stvarno precijenjen bend....da se razumimo, nemam ja ništa protiv njih, čak mi se sviđaju neke njhove pisme...al iman dojam da ih se malo previše hvali...
sad me napadajte
ne, ja te neću napadat nego ću se apsolutno složit s tobom.
osim što bih umjesto ovog malo previše napisala puuno previše.
Na filmskom forumu je bila slična tema...lako je kritizirat na forumu po bendovoma worldwide (+ bendovi ti nemaju ni mogućnost odgovorit)...a da mogu, mogli bi vas piat: What have you done?
Ima masa precijenjenih po meni, al ak ste stvarno muzički fan, onda vas precijenjeni i podcijenjeni neće zanimat...imate svoju ljestvicu.
Za koje bendove ili pjevače smatrate da su "overrated" (precjenjeni)? Znači, odnosi se na sve one koji imaju veliku popularnost zahvaljujući velikoj medijskoj pozornosti iako njihova glazba i nije toliko dobra koliko se hvali na sva usta.
I pritom nemojte samo nabrajati, nego razložite i zašto to mislite. P.
Pop, rock, jazz, blues etc. od 1930-ih do danas. To je hopa cupa i ništa više, zgodna zvučna kulisa dok radiš nešto bezvezno, no inače- boza.
Znamo li za zabavnu glazbu 1500, 1700, 1800,.. ? Ne, i ne fali nam vlas s glave.
U2-par dobrih pisama,ovo ostalo je sad megafama oko njih zbog koncerta ka.
Coldplay-ma dobri su,recimo-isto par dobrih pisama,al brate mili isto neka fama ka da su [insert name of the band]
sad me napadajte
Uf, ja bi se isto složila.. Bilo me također strah to napisati..
A vjerovatno sam malo presubjektivna, jer osobno mi nisu niš posebno..
oni su definitivno precjenjeni.meni su bezveze i idu na jetra.po meni,imaju možda 2-3 pjesme koje mogu proć pod ''ok'',i to one starije...ovo što sad rade je čisto sranje.
Na žalost istina..
Iako ja volim Prljavce (one starije stvari)..
ali npr album: "Moj dom je Hrvatska" mi je onako..malo bezveze...Od ovih novijih jedino mi je dobra pjesma: "Previše suza u mom pivu"
Po meni u precijenjenu glazbu spada sve što mi se ne sviđa znači : rap, hip-hop, techno (što po meni i nije nikakva glazba), i one pop kraljice koje slavu osvajaju pokazivanjem bradavica na crvenom tepisonu,