Ne slažem se! Johnny i Azra su predstavnici našeg rocka (jedina svjetla točka uz Valjak i Kazalište)! Po glasu se vidi da mu je uzor bio Jim Morrison, al stvarno mi je Azra super bend, frontmen pogotovo... U stilu pravih zvjezda se ne javlja nikom zadnjih 20 godina, i zaboli ga .urac, a ušao je u legendu balkanskog rocka!
slažem se sa svim osim da su i prljavci i valjak svijetle točke našeg rocka.ono šta danas prljavci rade je za al neću ponavljat šta sam već napisala ranije.
jel to štulić nekome ide na živac? živo me zanima s kojom količinom informacija raspolažeš o njemu.
thompson je precjenjen...trebao je otić u svećenike.
Glazba od Parnog Valjka je zbilja znala biti genijalna i imale su pjesme dušu i sve, dok su se Prljavci pretvorili u iritantno i bezvrijedno smeće. Glasam za Valjak kad god.
Ne slažem se! Johnny i Azra su predstavnici našeg rocka (jedina svjetla točka uz Valjak i Kazalište)! Po glasu se vidi da mu je uzor bio Jim Morrison, al stvarno mi je Azra super bend, frontmen pogotovo... U stilu pravih zvjezda se ne javlja nikom zadnjih 20 godina, i zaboli ga .urac, a ušao je u legendu balkanskog rocka!
možda tebi, meni je štulić skup s azrom najantipatičnija pojava ovih krajeva, sorry
Meni je Urban katastrofa: govore sjajan glazbenik, osebujnog, specifičnog glasa, sa svojom veoma vjernom publikom i sjajnim pjesmama i textovima,,, bla bla... od toga je točno samo da ima specifičan glas, kojeg kad čujem mijenjam program idućih 5-10 minuta kad sam siguran da je završio! Inače cijela ta riječka "Rock" scena mi se gadi, predvođena Letom 3! Joj njihove umjetnosti, bogati; oni su veliki umjetnici kad se skidaju goli i igraju čepovima, a gdje je tu muzika; ipak su oni "glazbenici", ne???
Otrovna kiša i Žena dijete su odlični albumi, među najboljim domaćim albumima (nije da je to baš teško, ali...) El Desperado također.
Ali ovo što su i Urban i Let 3 nastavili raditi je isfuravanje na valovima stare slave i slažem se, precijenjeni su. Sad. Nekad su bili super i nije im trebao performans da naprave dobar koncert.
heh,ljudi stare...pa nije ni azra bila baš nešto pred kraj ( ne vjerujem da ovo pišem) ali zato dok su bili u punoj formi,nije im nitko mogao dodat vode. al ja njih volim i s tim ''ne baš bajnim'' krajom. azra
Nirvana?!
A Thompsona neću ni komentirati, a što se tiče Azre, čisto me srce zaboli kad vidim u istom redu napisane i prljavce, kao neku "svijetlu točku rocka na ovim prostorima".
bah
bah
Thompson mi ima super tekstove (noviji albumi, izuzev par pjesama i onih sa početka karijere, zna se već kojih!
Prljavci su nekakav punk-rock hr. bend i uopće nisu loši!!! Uvjek su im koncerti puni! Zadnjih godina naravno da nevaljaju, jer jebiga ubilo ih vrijeme, nemaju inspiracije... komercijala jesu i zato su mi uvijek bili draži iz Parnog Valjka! Al Prljavci nisu precjenjeni (da se držim teme), i ostavili su velik otisak u hr rocku!
p.s. ovo Nirvana na početku neznam što si mislio?!?!..., al i oni su legende...
točno tako... prljavci su kao i thompson bili znatno bolji prije ali i danas kada su im i tekstovi i glazba malo lošiji debelo "šiju" današnje domaće pizdeke i (ne)estradu... isto vrijedi za parni valjak