Zadnji proizvod iz Microsofta je potpuno neupotrebljiv. Ne znam dogadja li se komu jos, ali rusi se toliko cesto da se doslovno uopce ne isplati niti pokrenuti program.
Je li moguce da je Microsoft napravio takvo smece od browsera????
Gdje ima volje, ima i nacina :-)
Zadnji proizvod iz Microsofta je potpuno neupotrebljiv. Ne znam dogadja li se komu jos, ali rusi se toliko cesto da se doslovno uopce ne isplati niti pokrenuti program.
Je li moguce da je Microsoft napravio takvo smece od browsera????
Meni normalno IE8 radi...probaj reinstall napraviti, deinstaliraj i IE7 (ako imas XP) ako si preko njega instalirao IE8.
Mozes probati i privremeno disejblati Add-ons (tools -> manage add-ons), cisto da vidis da neki od njih ne zeza (flash, adobe i sl.). Ima u event vieweru kakvih gresaka?
Vidis, vidis, i meni je radio dok nisam instalirao flash, cini mi se. Ali i prije se znao rusiti. Kod mene je ie8 potpuno paraliziran i ne mogu s njime nista jer se rusi cim pokusam sto pogledati.
Ma pusti me Apehex, progovara to frustracija iz mene...peace..
Ma što ne valja na IE8. Neću ga hvaliti, a ni kudit jer mi treba biti u kompu ali problem je bio kako su iz Microsofta rekli sa XP-om kojeg su riješili updateom. Bio je šteko, pado, a znalo se dogodit da moram i komp restartat. Na Visti i 7 nisam imao nikakvih problema. Inače onaj ko radi na web dizajnu kao ja reći će vam da IE bilo koja verzija ne valja. IE8 je puno napredovala i realnije pokaziva stranice i imam manje problema sa satranicom kad je napravim nego u IE7. Na drugim broserima nemam nikakvih problema. Stranica na drugim broserima valja, a na IE ne. Mislim sve to sredim, ali poludim koliko glupog vremena potrošim dok nađem grešku. Počnite koristiti Safari 4 pa nećete više govoriti ludosti.