| Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare). |
 |
|
30.06.2009., 10:10
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
On 28, ja 17
Što mislite o ovoj razlici? Iako imam 17, govore mi da se ponašam zrelije od svojih vršnjakinja. Unatoč velikoj razlici, volimo se! 
Zanimaju me Vaša mišljenja!
|
|
|
30.06.2009., 10:17
|
|
|
Nepripitomljena
Registracija: Sep 2008.
|
Meni to cool  Imala sam i ja starije frajere...
Jedino što ih ja nikad nisam voljela, jer mi to nema smisla... Kad budem ja imala 30 oni će bit već stari...
Al ak je kod tebe fakat ljubav u pitanju, što da ti kažem osim - uživaj! 
|
30.06.2009., 10:20
|
|
|
vražja
|
ako se volite ko vam može stati na kraj 
sigurno je da ćete doći do situacija u kojoj totalno drugačije razmišljate,
al ako je to ljubav pobijedit ćete sve 
sretno!
|
30.06.2009., 10:20
|
|
|
LoL's Royce
Registracija: Apr 2009.
|
Mislim da ce te naučiti neke stvari, pa ćeš dobro doći slijedećem u sexualnom smislu.. a od vas dvoje kao par, mislim da nemate šanse.  Tebi će se svidjeti previše dečkiju još, taman dok ćeš bit najluđa za izlaske i zekupeku, ovaj će ići na infuziju..
Starije cure i mlađi dečki, idealno ..
Želim ti od srca dečka tvojih godina, mozda godinu dvije starijeg .. a kada budes starija onda ti želim malo mlađeg.
Sve u svemu bit ce ti ovo dobra škola, u dobrom ili lošem smislu, to će vrijeme pokazati.
extratip: Nedaj mu da ti gura razne predmete u dole.. lol
|
|
Sponsored links
|
|
Advertisement
|
|
30.06.2009., 10:27
|
|
|
vražja
|
Quote:
pbeatz kaže:
Mislim da ce te naučiti neke stvari, pa ćeš dobro doći slijedećem u sexualnom smislu.. a od vas dvoje kao par, mislim da nemate šanse.  Tebi će se svidjeti previše dečkiju još, taman dok ćeš bit najluđa za izlaske i zekupeku, ovaj će ići na infuziju..
Starije cure i mlađi dečki, idealno ..
Želim ti od srca dečka tvojih godina, mozda godinu dvije starijeg .. a kada budes starija onda ti želim malo mlađeg.
Sve u svemu bit ce ti ovo dobra škola, u dobrom ili lošem smislu, to će vrijeme pokazati.
extratip: Nedaj mu da ti gura razne predmete u dole.. lol
|
isseee....zašto ne bi uspjelo ako se vole?
28 godina i nije tako staro!
dečki njenih godina su prebalavi,jer kako je sama rekla zrelija je od svojih vršnjaka...
|
30.06.2009., 10:28
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Ja ne razumijem kako dečko, čovjek od 28 može biti sa tako mladom curom. Da ona ima 28, a on 39, ajde nekako, ma ni to mi nije. Mora da je dečko jako napredan i zreo za svoje godine, ma baš kao da mu je 17 
|
|
|
30.06.2009., 10:29
|
|
|
bambina triste
Registracija: May 2009.
|
Quote:
nina17 kaže:
Što mislite o ovoj razlici? Iako imam 17, govore mi da se ponašam zrelije od svojih vršnjakinja. Unatoč velikoj razlici, volimo se! 
|
nemoj si to raditi
nemoj se uvjeravati da si zrelija od svojih vršnjaka samo zato jer ti je ljepo s njim...
sad je tvoje vrijeme da se izludiraš, da izlaziš, da uživaš....
ako te on u tome ne sputava onda ok, al ako si se posvetila samo njemu, na neki način izolirala od društva..onda to nije dobro....
|
|
|
30.06.2009., 10:31
|
|
|
Ex mod.
Registracija: Jan 2007.
|
Quote:
nina17 kaže:
|
Mislim da je on lukav a ti naivna..
( šta nije ovakva tema bila nedavno?)
|
|
|
30.06.2009., 10:31
|
|
|
LoL's Royce
|
Quote:
Zcurica kaže:
|
Zato kaj sam ja odjednom sazrio i odrastao i počeo stvari gledati realno, a i žao mi da curi bilo što ili bilo tko daje lažne nade, a iskreno i to što je on uopće sa njom mi je malo onako, ajmo kazati čudno od njega.. da nebudem grub. Ona je još mala beba.
|
30.06.2009., 10:32
|
|
|
maliciozni progonitelj
Registracija: Jun 2006.
|
ima jedna poslovica koja vrijedi: tko s djecom liježe, popišan ustaje... 
|
30.06.2009., 10:34
|
|
|
vražja
|
Quote:
pbeatz kaže:
Zato kaj sam ja odjednom sazrio i odrastao i počeo stvari gledati realno, a i žao mi da curi bilo što ili bilo tko daje lažne nade, a iskreno i to što je on uopće sa njom mi je malo onako, ajmo kazati čudno od njega.. da nebudem grub. Ona je još mala beba.
|
a jbg,moguće da je vuče za nos,al ne mora biti.
između mene i dečka malo 7 godina razlika,da je manje ne bi valjalo.
ima cura koje vole starije,ne zbog iskustva već zbog toga što su zreliji...
ponavaljam,ako je ljubav jebi onda sve ostalo! 
|
30.06.2009., 10:36
|
|
|
Johnny Rico
Registracija: Aug 2003.
|
mislim da mu dajes picke na redovitoj bazi, a on te voli i ti njega volis. volite se. a on voli tvoju picku. a ti njegov golf 2 kojim te vozi po gradu. i zrela si za svoje godine. sigurno ti daju glasati, posebnu dozvolu imas.
prava ljubav
zanimljivo kako svaka klinka od 17 misli kako je to njeno sa osobom starijom desetak godina prava ljubav.ajde,andam se da ces se smijati sama sebi kad malo sazrijes. tj jos vise nego si sada zrela 
|
30.06.2009., 10:38
|
|
|
LoL's Royce
|
Quote:
Zcurica kaže:
a jbg,moguće da je vuče za nos,al ne mora biti.
između mene i dečka malo 7 godina razlika,da je manje ne bi valjalo.
ima cura koje vole starije,ne zbog iskustva već zbog toga što su zreliji...
ponavaljam,ako je ljubav jebi onda sve ostalo! 
|
Sve je moguće, ja im dajem 0% šanse jer je to moj stav i moje mišljenje, imam 26 godina i zlo mi je od pomisli da sam sa curicom od 17, toliko sam zreliji i napredniji od nje da neznam, mislim da ju sa 2 riječi mogu nagovoriti da skoči u bunar, i ta pomisao mi uopće ne odgovara. Uglavnom znam da će joj sex sa njim dobro doći da bude bolja nekom drugom, i nadam se da joj iskustvo neće biti pre bolno, a u drugoj situaciji nadam se da je on svjestan da ona danas voli sladoled od čokolade a sutra od jagode. Uglavnom nadam se da je mentalno stabilan.
Jel slušate cajke? Upoznali ste se u ludnici?
|
30.06.2009., 10:38
|
|
|
zaljubljena
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
Zcurica kaže:
28 godina i nije tako staro!
dečki njenih godina su prebalavi,jer kako je sama rekla zrelija je od svojih vršnjaka...
|
zanimljivo kako sve u tim godinama kažemo da smo zrelije od svojih vršnjakinja 
|
|
|
30.06.2009., 10:39
|
|
|
diver
Registracija: May 2007.
|
Deri dok ide. 
|
|
|
30.06.2009., 10:40
|
|
|
vražja
|
Quote:
wannda kaže:
zanimljivo kako sve u tim godinama kažemo da smo zrelije od svojih vršnjakinja 
|
a neke stvarno i jesu 
|
30.06.2009., 10:41
|
|
|
Johnny Rico
Registracija: Aug 2003.
|
Quote:
violently_happy kaže:
Deri dok ide. 
|
Krivo si shvatila, postavljac teme nije 27-ogodisnjak 
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2006.
|
statisticki velika razlika u godinama cesce dovodi do bolesnih oblika ljubomore, sto vrlo cesto rezultira i ekscesnim realkcijama prilikom prekida veze, gdje stariji partner (najcesce zbog ocaja i osjecaja da nece vise zbog godina naci partnericu) ubije mladeg. sretno.
ja znam da ces mislit da serem, kako bi on mogao pucat na tebe? mlada si i balava. ti bi se trebala ljubit sa svojim vrsljacima. a ne s dedekima od 30 godina.
o cemu pricate kad ste sami? ili se samo jebete?
razmisli malo o svemu. meni je cura 4 godine mlada od mene i meni je i to neka granica (mozda previse cak), a gdje bi bilo 11 tek. ja 25 a ona ... 14  uzas.
|
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
i moja prijateljica je imala 17, a on je imal 27. i voleli su se 2 godine. i onda se više nisu voleli.
ma gle, to ti sve ovisi od čovjeka do čovjeka. ovaj je njoj počel govoriti kak se treba ponašati, počel joj odabirati društvo (nekak su se češće počeli družiti s njegovom ekipom, a sve manje s njezinom) itd. uglavnom, počel ju je preodgajati. a ona je bila pametna i na vreme je rekla: stop.
da, i to, postal je jako ljubomoran! (kak sam to mogla zaboraviti...) dobro veliš, markotros...
sad ima novog dečka, koji je također stariji od nje, ali samo par godina i sretna je.
naravno da ti bude tvoj momak napočetku med i mleko. i uživaj u tome, zašto ne. al svejedno imaj dobro otvorene oči, pa da se nakon nekoliko godina ne zatekneš u situaciji di shvaćaš da si, ni ne znajući u kojem trenutku, postala šupendara..
Zadnje uređivanje renchi_27 : 30.06.2009. at 10:47.
|
|
|
30.06.2009., 10:47
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2006.
|
gledaj to ovako, on je plesao na "groznicu subotnje veceri" negdje u disku kad je tvoj stari zbario tvoju staru prvi put. bolesno malo, a?
mozes i ovako gledat...on se u disku nabacivao nekoj 5-6 godina starijoj curi koja je izasla vani sama s frendicama, ali ga je ona odjebala za nekog svojih godina i mislila si "koji papak". par godina poslije rodila si se ti! 
Zadnje uređivanje Teta2U : 30.06.2009. at 15:07.
|
|
|
|
Sponsored links
|
|
Advertisement
|
|
 |
|