1. Mogućnost zapošljavanja kao assistant (bilo bi dobro kad se igra "realna" karijera). Tada bi bili zaduženi za U20 i davanje sugestija manageru, a ako smo uspješni dobijamo posao managera kad prvi dobije otkaz.
2. Izazovi od uprave - pobjedi Inter i dobiješ pare za transfere...
3. Plačanje drugim klubovima ako pobjede nekog ko vam je prepreka u ligi isl.
Glavna želja mi je da ne izbacuju poluproizvod kao što je bio slučaj sa 2009.
Zadnje uređivanje Incorporated : 02.07.2009. at 00:03.
možda je ne bude nikako, miles jacobson mi je to kazao, kao da nije još siguran hoće li je uopće biti.
ako je bude, bilo bi super kad bi ubacili neke međunarodne turnire, tipa gulf cup ili karipsko prvenstvo, jer se volim igrat s manjim repkama. bilo bi dobro i da možemo u editoru postaviti sisteme kupova i liga,pa bi hnl igro sa 8-10 klubova i uživao, i da dodaju egipatsku ligu, nigerijsku, obalobjelokošćansku, novozelansku itd. i da se kao izbornik reprezentacije možemo kandidirati za domaćinstov sp ili kontinentalnih prvenstava, kao na total club manageru
a zašto je glupost, pa mislim da to nikome ne bi pokvarilo način igranja jer bilo bi potrebno samo napraviti u opcijama jedan checkbox kojim bi se to dodatno aktiviralo i ako tko hoće neka igra
__________________ Nema glupavih pitanja, samo laganih odgovora!
a zašto je glupost, pa mislim da to nikome ne bi pokvarilo način igranja jer bilo bi potrebno samo napraviti u opcijama jedan checkbox kojim bi se to dodatno aktiviralo i ako tko hoće neka igra
to je fakat glupost, FM se pokušava učinit što realnijim, a ova opcija definitivno ne spada u to. ak nisi sposoban vodit klub dobivaš otkaz, i to je to.
treba povečat mogučnost komunikacije s igračima, tj. da možeš od njih tražit da ostanu u klubu i sl.
nešto što bi po meni dalo igrici novu dimenziju bilo bi micanje gledanja onih šugavih rezultata kad potegneš continue, jer to je onda presporo. trebalo bi stavit da možeš izabrat sve lige, al da su sve lige osim ove u kojoj ti igraš "pasivne", tj da postoji tablica i rezultati, al da se tebi ti rezultati ne pokazuju i da nemožeš gledat golove i highlightove. i kad poželiš otič u neku drugu ligu, da ta postane "aktivna" a ova u kojoj si bio "pasivna".
to je fakat glupost, FM se pokušava učinit što realnijim, a ova opcija definitivno ne spada u to. ak nisi sposoban vodit klub dobivaš otkaz, i to je to.
a neznam, ali meni nikako nije realno kada ti na početku odmah biraš s kojim ćeš klubom igrati, di je tu realnost ... ovo je igra i treba joj se tako pristupiti, ne kažem da po default opcijama ovo treba biti uključeno, nego jednostavno da postoji opcija da se to uključi za one koji su kao ja i žele igrati sa jednim klubom dok imaju volje (a ako sam samo ja tko želi ovo, pa neka onda naprave to samo zbog mene )
a neznam, ali meni nikako nije realno kada ti na početku odmah biraš s kojim ćeš klubom igrati, di je tu realnost
A zašto bi taj dio trebao biti realan? Jel bi po tebi svaki put kad započneš igru trebao krenuti s nekim niželigašem? Onda dok skupim reputaciju moji najdraži igrači više ni neigraju ili su ostarili pa mi ih se ne isplati dovoditi u klub i tu bi mi već pala zainteresiranost za fm...Taj dio se netreba mijenjati...A ovo što bi ti htjeo da nemoš dobit otkaz ...Pa ako dobro vodiš klub neznam zašto bi ga uopče dobio, a kad bi ga iz nekog meni nepoznatog razloga dobio koji je problem nastavit s nekim drugim klubom...Promijena kluba je dobra stvar, meni nije fora da sam skroz u istom klubu, onda mi igra postane dosadna...Npr. u ovom fm-u sam uvijek počinjo s Man City-em i nakon što bih osvojio prvenstvo, ligu prvaka i domaće kupove dao bih otkaz i promijenio klub i gledao kako City razvaljuje protivnike...To mi je največi gušt kod mijenjanja kluba, u City dovedem odlične mlade igrače i kad ja odem oni nastave razvaljivati, a ja krenem u novu avanturu...Znači, moj komentar na ovo tvoje da nemoš dobit otkaz je i
treba povečat mogučnost komunikacije s igračima, tj. da možeš od njih tražit da ostanu u klubu i sl.
nešto što bi po meni dalo igrici novu dimenziju bilo bi micanje gledanja onih šugavih rezultata kad potegneš continue, jer to je onda presporo. trebalo bi stavit da možeš izabrat sve lige, al da su sve lige osim ove u kojoj ti igraš "pasivne", tj da postoji tablica i rezultati, al da se tebi ti rezultati ne pokazuju i da nemožeš gledat golove i highlightove. i kad poželiš otič u neku drugu ligu, da ta postane "aktivna" a ova u kojoj si bio "pasivna".
A zašto bi taj dio trebao biti realan? Jel bi po tebi svaki put kad započneš igru trebao krenuti s nekim niželigašem? Onda dok skupim reputaciju moji najdraži igrači više ni neigraju ili su ostarili pa mi ih se ne isplati dovoditi u klub i tu bi mi već pala zainteresiranost za fm...Taj dio se netreba mijenjati...A ovo što bi ti htjeo da nemoš dobit otkaz ...Pa ako dobro vodiš klub neznam zašto bi ga uopče dobio, a kad bi ga iz nekog meni nepoznatog razloga dobio koji je problem nastavit s nekim drugim klubom...Promijena kluba je dobra stvar, meni nije fora da sam skroz u istom klubu, onda mi igra postane dosadna...Npr. u ovom fm-u sam uvijek počinjo s Man City-em i nakon što bih osvojio prvenstvo, ligu prvaka i domaće kupove dao bih otkaz i promijenio klub i gledao kako City razvaljuje protivnike...To mi je največi gušt kod mijenjanja kluba, u City dovedem odlične mlade igrače i kad ja odem oni nastave razvaljivati, a ja krenem u novu avanturu...Znači, moj komentar na ovo tvoje da nemoš dobit otkaz je i
vi bi "realnost" ali ne bi "realnost" ... stvarno više ne znam šta bi vi
ja s druge strane volim početi s nekim niželigašem i onda igram s njima neke 3-4 sezone i sastavim dobar sastav, dođem u viši rank natjecanja i onda na startu dođe par loših rezultata a oni mi dadu nogu ... nakon svih novaca koje sam im zaradio i svih talenta koje sam doveo